МНОГО ТРУДЕН ВЪПРОС ! Ами аз ще действам по метода на изключването :
а) глупи - краде,лъже,унищожава един от грандовете в България,не ходи на мачове на отбора си,не плаща и най-важното - излага България,като лиши тазгодишния шампион от полагащото му се място в ШЛ ! Основен претендент за първото място !
б) борат - въвлича България в международни скандали,забъркани от него самия (?!)поради неадекватни изказвания,заяжда се без капка основание и покритие,съсипва другия Български гранд,краде,лъже,стиснат е и напада ULTRAS-ите от Сектор "Б" (ТОЯ ЛУД ЛИ Е БЕ ?! СОФИЯ - ЗАПАД и ULTRA VARNA трябва да го обръстнат

) Другия претендент !
в) Селския - краде,лъже (а стига бе ?! те всички са такива),унищожава един от силните (някога) отбори в България като го е превърнал в семейно владение,поради което става мишена на редица опити за покушение с/у него от страна на BULTRAS,за съжаление НЕУСПЕШНИ !!!

Не губете надежда,има време

Претендент за първото място !
г) Галка - ЖЕНА ?! Ужававам жените,ама повечето (включая и тая джофра) не разбират от футбол ! Жена е на Левент Назифоглу ?! (май де,не съм 100 % сигурен,ако не е така някой да ме поправи) Съсипва друг силен БГ отбор от Пловдив !
д)Коце Маца - гаден,мазен,краде,лъже и е арестуван !
е) Галефф - краде,лъже,обяви се против дублирящите отбори миналата година,ходи гол и бос по стадионите,плюе и маризи съдий

Много ме кефи

НЕОФИЦИАЛНО - отговори - а)б)в)д)г) са верните
отговори д)е) са подвеждащи,защото единия е в ареста,а другия е мизерник

ОФИЦИАЛНО - а) Най-много изложи България и съсипа 60годишнината на отбора си,която той организира - малоумник