НАЦИОНАЛНО ДОПИТВАНЕ ВЪВ ФОРУМА НА ГОНГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

velinsky
Контакти:

Re: НАЦИОНАЛНО ДОПИТВАНЕ ВЪВ ФОРУМА НА ГОНГ

Мнениеот velinsky » 25 сеп 2008 09:18

Според мен липсва верният отговор....
ж-ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ :D

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 25 сеп 2008 09:19

некадърност е дума неопределима като за футболен президент.......Що се касае за тях ...всеки си има определени качества и цели.....
Ако трябва да кажем кой е най големия простак и глупак от тях ...то това е Батков ..много ясно .......От друга страна отнемането на лиценза на ЦСКА по глупав начин прави Томов като най "некадърен" според определението Ви....Но не е така...Личното ми познанство с Томов ме убеждава за пореден път и ви уверявам че той е може би най хитрият човек в БГ...Наясно е с всичко което става...не се заблуждавайте ! В неговата кариера винаги е извъртал така нещата и ги е ориентирал да бъдат в негова полза ....и в Политиката е същото....Томов много добре знае ..по добре от всички ситуацията и какво ще стане ....и със сигурност се опитва да извлече дивиденти от това....не случайно Митал не знае къде са му акциите ...а се оказва че са в офшорка регистрирана на остров Ман
която е собственост на друга офшорка .....И какво се получава в един момент.....Томов собственик на акции от ЦСКА и индийския представител в УС на ЦСКА спира да ходи......после Томов не пуска Жеваго защото ще бъде изхвърлен от ЦСКА ....а пък пред хората говори обратното.....
Това е игра на един велик комбинатор....бъдете сигурни .......Такъв човек не може да бъде некадърен......точно обратното .....въпроса е какво прави там......и какво прави Митал в БГ , като правителството много добре знае какво се получи с другите му заводи в другите страни ......
С другите президенти не съм запознат толкова .....но едно е сигурно
Батков бие с класа по простотия ...поне да не се излага.......а стана като Бай Ганьо из Европа.........хаха . Другото е въпрос на ръководство...треньори и футболисти...като в БГ футболистите още не са разбрали че това им е основната работа......а не хоби....това е истината. Като започнат да тренират и играят като професионалисти ще има резултат

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 25 сеп 2008 09:31

моята класация е /малко съм престрастен/
1.батков това е пълен глупак,и селяк които не разбира ама грам от футбол!на готов и обигран отбор да се изсереш така само да покажеш кои кара влака е меко казано идиотизъм!
2,лупи е изпечен мошеник,кукла на конци,
и3, тук може да сложим и венци стефанов - мошеник от класа!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

cskaole

Мнениеот cskaole » 25 сеп 2008 10:01

aaa ima edin koito go nqma v spisaka. bobi mihailov se kazva chovechecat. ako beshe toi kadaren nqmasht futbola ni da e na takova nivo. 2 glasa za bobi mihailov!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 сеп 2008 10:19

МНОГО ТРУДЕН ВЪПРОС ! Ами аз ще действам по метода на изключването :

а) глупи - краде,лъже,унищожава един от грандовете в България,не ходи на мачове на отбора си,не плаща и най-важното - излага България,като лиши тазгодишния шампион от полагащото му се място в ШЛ ! Основен претендент за първото място !
б) борат - въвлича България в международни скандали,забъркани от него самия (?!)поради неадекватни изказвания,заяжда се без капка основание и покритие,съсипва другия Български гранд,краде,лъже,стиснат е и напада ULTRAS-ите от Сектор "Б" (ТОЯ ЛУД ЛИ Е БЕ ?! СОФИЯ - ЗАПАД и ULTRA VARNA трябва да го обръстнат :evil: ) Другия претендент !
в) Селския - краде,лъже (а стига бе ?! те всички са такива),унищожава един от силните (някога) отбори в България като го е превърнал в семейно владение,поради което става мишена на редица опити за покушение с/у него от страна на BULTRAS,за съжаление НЕУСПЕШНИ !!! :cry: Не губете надежда,има време :twisted: Претендент за първото място !
г) Галка - ЖЕНА ?! Ужававам жените,ама повечето (включая и тая джофра) не разбират от футбол ! Жена е на Левент Назифоглу ?! (май де,не съм 100 % сигурен,ако не е така някой да ме поправи) Съсипва друг силен БГ отбор от Пловдив !
д)Коце Маца - гаден,мазен,краде,лъже и е арестуван !
е) Галефф - краде,лъже,обяви се против дублирящите отбори миналата година,ходи гол и бос по стадионите,плюе и маризи съдий Изображение Много ме кефи Изображение

НЕОФИЦИАЛНО - отговори - а)б)в)д)г) са верните
отговори д)е) са подвеждащи,защото единия е в ареста,а другия е мизерник ;)

ОФИЦИАЛНО - а) Най-много изложи България и съсипа 60годишнината на отбора си,която той организира - малоумник Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 сеп 2008 10:21

Христолоофф разбира се,по тъпо същество на дали има някаде,на другите поне отборите са им в челото имат база ,рейс за отбора,а Селяка не е вложил нищо,само си пере парите в клуба.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

HOUSE
Контакти:

Мнениеот HOUSE » 25 сеп 2008 10:27

аз казвам свички за разтрел баткох томов и не знам какви си
[img]http://store.picbg.net/pubpic/47/9F/8fb%20...%20aa479f.jpg][/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 сеп 2008 10:30

ВСИЧКИ СА ЗА ПЪРВО МЯСТО И ЗА ПАНДИЗА. :D :lol:И ДА БЪДАТ В КИЛИЯ С ФЕНОВЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ОТБОР. :o :shock:
Последна промяна от garfild8 на 25 сеп 2008 10:38, променено общо 1 път.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 сеп 2008 10:38

Предлагам да се съберем всички фенове,няма значение кой на кого е привърженик,нека се обединим поне веднъж и да премахнем перуки ,селяни,бай Ганьовци,Лупита и всички други съсипници на великата иначе игра футбол.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Футбол - България”