Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 сеп 2012 00:12

1982 написа:
zlostar написа:Локомотив Пд също бяха в Б. Проблеми да е имало. Няма и да има. А не е като да не е имало защо, но никога не са си позволявали да сквернят името на Апостола.

Никой, скандиращ КЗЛ, не скверни името на Апостола.

Вие сте футболен клуб "Левски" София, а не Васил Иванов Кунчев. Хубаво, избрали сте това име, лошо няма, уважаваме решението ви, но не се опитвайте да се идентифицирате със самата личност, защото нямате нищо общо.

Аз ако ти кажа, че си пед.....ст, това значи ли, че ти наистина си такъв? Но ще се обидиш както всеки нормален човек, дори ама и грам да няма нищо вярно в това нещо!

Принципът е същият, ти може и да обиждаш само отбора, ама покрай него обиждаш и човека чието легендарно име е взел клуба Васил Иванов Кунчев - Левски! Защото споменаваш именно неговото име, дори да нямаш него в предвид а футболен клуб, ти споменаваш това име! Затова и ние никога не сме пели нещо си за Ботев, да речем!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 сеп 2012 00:15

1982 написа:
zlostar написа:Локомотив Пд също бяха в Б. Проблеми да е имало. Няма и да има. А не е като да не е имало защо, но никога не са си позволявали да сквернят името на Апостола.

Вие сте футболен клуб "Левски" София, а не Васил Иванов Кунчев. Хубаво, избрали сте това име, лошо няма, уважаваме решението ви, но не се опитвайте да се идентифицирате със самата личност, защото нямате нищо общо.

Виж кво пич ...когато е създаден футболен клуб Левски , създателите на доста отборчета у нас са били още любовен блясък в очите на родителите му , така че аре малко по спокойно .В тази връзка НЯМАТЕ право да се обаждате , ок ?
Аз като съм служил в армията да не би да съм "панчаревец" а ?

ПП: Сульо и пульо се нареди на опашка да вика КЗЛ , ама за това има вина , както ганьо така и всичките нещастници които се изредиха да ръководят този Велик клуб в последните години .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 09 сеп 2012 00:15

1982 написа:

никога не съм пял КЗЛ,защото пея песните само за моя си отбор.Но колегата е прав,Левски е само псевдонима на Васил Иванов Кунчев и именно заради това има голяма морална разлика между това да псуваш Левски и Ботев,пак повтарям едното и име на националния ни герой,а другото е псевдоним използван за пред турците

Могилката
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот Могилката » 09 сеп 2012 00:22

Тъпа работа. Стана хубав мач, а вие се джавкате за няколко шамара. Истината е, че в сектор Б няма място за достойни Левскари, какво остава за фенове на Берое. Тия дето си мислят, че Националният стадион е на всички и всеки може да си прави каквото иска обикновено ядът пердах. Нашата скромна футболна група е от 10ина човека, Левскари, Локомотивци, ЦСКА-ри. Когато чухме как се раздават билети на фен клубовете се сетихме какво може да стане. Остана вариант сектор А. 10 х 40лв = 400лв мача го гледахме до 35 мин. така се изпонапихме от кеф, че до днес никой не знаеше как е свършил мача.

Айде лека вечер... Хулигани
:lol:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: Тема за футболното хулиганство

Мнениеот vratar4eto » 09 сеп 2012 00:35

Проблемът е, че много хора си повярваха, че са хулигани и, че затова са над всичко и всички. И как няма, когато са безнаказани. На мен лично ми е много странно как, уж научените на западни порядки за борба с хулиганството, български офицери (поне те така се хвалят) не забелязват, че стюардите са всичко друго, но не и стюарди (в европейския вариант). Стюардите НЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТ МАЧА! Те са на работа и следят за безредици. Как е у нас? Не знам за другите стадиони, но на Герена първо стюардите влизат в бой, вместо да разтървават. Защото те са част точно от проблемните фракции. Това някак си не е нормално.
И затова вече много хора спряха да ходят въобще на мач или поне в Сектор Б. И аз вече не ходя в сектор Б. Не ми е повлияла някаква медийна кампания, а нещата които съм виждал лично.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2012 00:37

Avanti_Ragazzi написа:
Аз ако ти кажа, че си пед.....ст, това значи ли, че ти наистина си такъв? Но ще се обидиш както всеки нормален човек, дори ама и грам да няма нищо вярно в това нещо!

Принципът е същият, ти може и да обиждаш само отбора, ама покрай него обиждаш и човека чието легендарно име е взел клуба Васил Иванов Кунчев - Левски! Защото споменаваш именно неговото име, дори да нямаш него в предвид а футболен клуб, ти споменаваш това име! Затова и ние никога не сме пели нещо си за Ботев, да речем!

И какво излиза според вас ??! Вие можете свободно да плюете и обиждате другите, обаче те нямат право да ви обиждат, понеже сте се кръстили Левски ?!

Т.е.е, ти можеш да ме обиждаш, ама аз ако го направя, бил съм турчин. Демек трябва да си мълча и да си подам другата буза. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 сеп 2012 00:38

pens написа:Адски рядко чета и пиша, ама темата ми стана интересна. Та, имам няколко въпроса.
Защо никой е отговори на cska_90? Какво правят феновете на Берое там, в лъвчето, при нас, "лумпените", феновете на Левски?Имаше десетки хиляди свободни места. Никой не е "резерве", това не е кръчма, но имай малко акъл и знай къде е твоето място.

Ама вече толкова пъти лично аз се повтарям, че всички виновни без значение принадлежността следва да си поемат вината. Ето - седнали, викали. Ами нали има ограни на реда - да ги вадят. По-напред четох мнение от син фен, който написа, че старозагорци по никакъв начин не били провокирали боя. Аз не го твърдя, ако е имало нещо да са взети мерки!
pens написа:Защо аз търпя унижения в чужбина, защо ме ровиха 12 пъти до Сараево, защо там не ми позволиха да внеса знаме? За да се прибера и некъв старозагорски боклук да пее к*р за мен? Точно за мен го пее. За мен, за всички фенове на Левски, за Апостола! Защо трябва да го търпя това?

Ми никой не те кара да търпиш. В сектора беше Гугутката. Отива при органите на реда, казва им да вземат мерки срещу провокаторите в същия сектор и че има опасност от съприкосновения и се намира начин да се потуши евентуален проблем.
pens написа:Какво е футболът без спортната злоба? Да знаете, спортната злоба е хубаво нещо, докато ти сече мозъкът. Не е нормално да имаш спречквания със съперник и да седнеш редом с него, без да сте си стиснали ръцете!

Нещо съвсем си объркал киносалона. Съперникът в този мач беше ИТАЛИЯ! Левскарите, Бероиците, Локомотивците, Славистите, Цесекарите и всички останали трябваше да сме от едната страна на барикадата и да викаме "Българи юнаци", през цялото време, вместо "жълта кочина" и вместо да се трепаме като животни и да наричаме това "спортна злоба" и да шамарят невинни фенове и да извличат нагоре момичета и деца, които в други случаи не ги пускат ходят на спортни мериприятия иначе, именно заради такива като биещите се.
pens написа:Какво като момчетата от Локо Пловдив са викали срещу Ботев? Последния път като проверих, България беше демократична държава. А основата на тази политика е равенството между гражданите, права и свободата на словото. Ако искате пълно национално обединение, взимайте си визи за Севернокорейската народо-демократична република. Там има лагери, ала-бала, национално обединение и идентично мислещи хора, които плачат за смъртта на диктатора си.

Пак ти напомням, че мачът беше България - Италия. Мач, в който всички трябваше да гледаме в една посока, вместо да се делим на "буфери" и "жълта кочина", на бероици, викащи КЗЛ и на левскари, част от които налетяха да се бият. В такива моменти следва да сме единни и да подкрепяме България. Жалко е, че не го осъзнаваш това явно.

pens написа:Милене, ти, с абонаментната карта за сектор "В". Толкова много философстваш, че се чудя как не те шамарят и там. По-спокойно го раздавай и гледай нещата с широко отворени очи. Аз също имам "червени" приятели, също пия бира с тях преди и след мач. Не мисли, че си единственият. Разбери, че всеки е различен и не е уравновесен като мен и теб. Някои хора просто не могат да се понасят. Човешки характер му се вика.

А какво да мисли онова момиченце с розовото от снимките в началото, което попадна в мелето и го издърпаха нагоре? Какво му пука на него твоето обяснение за човешкия харакер с всичките му несъвършенства? И какво като имаме приятели в различни украски, след като те не знаят къде са отишли и как да се държат да ги вкарват по арестите и да ги глобяват. Ами има различни характери, на някой може да му се убива, но това не значи, че е нормално да го направи. На подобен мач не трябваше да има бой и песни против български клубни отбори.
pens написа:Всички други, като пишете мненията си с главни букви, това не ги прави смислени и интересни. Ако искате вашето мнение да бъде чуто, протестирайте пред парламента с викове, че феновете на Левски сме гамени и боклуци, и заслужаваме затвор. Протестирайте срещу мен и останалите "сини" момчета. Но ние пак ще бъдем в София, Стара Загора, Варна, Бургас, Пловдив, Сараево, Търнава и на всички места, на които можем да подкрепяме "синята" идея.

Бъдете, но като отидете на мач на Националния отбор със сини фланелки с надпис 7:2 и се биете с фенове на клубни отбори, ще ви набутват по арестите и ще плащате глоби, защото това не е нормално поведение! И правете разлика между мачове на Националния и клубния ви отбор, правете разлика между спортна злоба и желание за саморазправа и съдистични и комплексарски действия. Приемете, че има и нормални хора, които не им харесва да се бият около тях и да стават свидетели на изстъпленията на някакви шайки озлобени и/или комплексирани момченца.

И в заключение - да-не трябваше фенове на Берое да им се дават билети за този сектор, да-явно имат проблеми с други фенски маси, да-не следваше да са на точно това място, НО ако бяха на което и да е място в сектор Б, проблемът щеше да стане с левскарите при провокация. Затова само финансови санкции ще оправят простотията по трибуните. Камери има на всякъде. По видеозаписите от мача се хващат извършителите. Слагат се РЕАЛНИ глоби между 4000 и 20000 лв. в зависимост дали има рецидив и забрана за посещаване на футболни срещи с години, да видим тогава дали ще се поддават на провокации.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2012 00:41

zlobul написа:Виж кво пич ...когато е създаден футболен клуб Левски , създателите на доста отборчета у нас са били още любовен блясък в очите на родителите му , така че аре малко по спокойно .

Когато е създаден ФК "Левски", футболът не е носел омраза, затова и са избрали това име. Ама живеем в съвсем други времена, няма как да плюете и обиждате наред останалите и да очаквате те да си мълчат. Ако искате уважение, заслужете си го. Като сеете омраза, такава и ще получите. И хич не се крийте зад гърбана Апостола, защото като мислене и ценности сте на светлинни години зад него.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 09 сеп 2012 00:42

Тука е настанала страшна олелия, заради нещо, което поне от приложения репортаж не изглежда да е било много сериозен бой. Не че и до такива ситуации трябва да се стига, но не сме стерилно общество и е логично понякога да се получават такива ситуации. По-скоро ми стана интересно колко много хора са се впуснали да се обясняват по темата и най-вече да показват/доказват своето остроумие и морал. Едва ли всички сме светци, така че го давайте малко по-спокойно. Особено ми се набиват на очи мненията на този бард на морала и доброто - Милен Христов. Не те познавам лично, но въпреки това ще се обърна директно към теб. Не парадирай толкова много с твоята начетеност, добри обноски и възпитание. Бъди сигурен, че не си единствения подобен екземпляр, който ходи на Герена. И ние сме там, и ние си плащаме абонамента и то от много повече години от теб, и съпреживяваме сполуките и несгодите на любимия отбор, ама го правим без да парадираме с това. Защото това е истинското. Другото е показност и желание да се харесаш на болшинството от форумците. От сектор Б сме тръгнали всички, които сега седим по другите сектори и както никога не мога да кажа лоша дума за своето родно място, така и не мога да споменавам с лошо сектор Б, дори и в сегашния му вид. А що се отнася до интелигентността на останалите сини привърженици, то ако решиш можем да се пробваме на партия шах или пък да решаваме задачи, или пък да превеждаме Шекспир, или пък каквото друго сметнеш за достатъчно квалитетно и извисено.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 сеп 2012 00:51

Е те левскарите са много интересни, викат "Селяни умрете", "Умри вратарче", "Смърт за еди-кого си", обаче другите не можели да викат нещо си. Много ясно е, че никой няма предвид Апостола в обидите, ами отборът и феновете ви, които за съжаление в огромната си част сте много далеч от идеите и философиите, в които е вярвал и за които се е борил Левски. Иначе аз по принцип смятам, че е много по-добре да си викаш за своя си тим, отколкото да обиждаш противниковия и така съм се стараел да правя винаги. И рефренът "Полов член за ПФК Левски" не ми е особено присърце, просто смятам, че е тъпо, а и ние славистите обичаме, а не мразим, мразим само Дебелата Свиня, която съсипа този славен отбор, но това е друга тема ... Никога не съм разбирал например цесекарите, които като вкарат гол подемат горепосочения рефрен, но разни хора, разни идеали ;) И въобще страшно тъпо е че тези неща станаха на такъв хубав мач срещу толкова силен отбор.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”