Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот Theos » 08 сеп 2012 22:04

cska_90 написа:Мен пък винаги ми е било чудно-къв ви е проблема на вас в такива ситуации!!Не ми пука нито за феновете на левски нито на берое-ама вас кво ви засяга??
Имали са проблеми-сбили се-ударили са си по някой шамар и толкова!!Вие кво ревете изобщо не разбирам!
Още повече беройци да не се правят на много невинни,че те са същите!!Кво правеха при феновете на левски-айде в б е по-евтино-ама левскарите бяха в лъвчето-не им пречеше на тия от стз да идат в другата част на Б, която беше празна!!ДА не припомням и други техни мъжки постъпки в студентски миналата година!Ебати драмите правите!

От другата страна на сектора май бяха феновете на Локомотив Пловдив, пак щеше да стане същото, пък и тия билети май Фризьорския салон им ги е дал, така че са дошли на готово. Едни лумпени се сбили с други, тъпа работа.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 22:08

Pupper_ написа:
Theos написа:
Pupper_ написа:СРАМ за Левски! Този сектор Б, не отговаря на идеала Левски и петни паметта му! Вие сте срам за отбора си!
"Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност" - В. Левски, в писмо до Л. Каравелов.

Колега, защо говориш в множествено число???
Срам са онези боклуци и много отдавна се знае кой е в сектор Б, а къде са истинските фенове на Левски, спри с тъпите коментари относно петненето на Левски!

Не исках да обиждам всички привърженици на Левски! Далеч съм от тази мисъл. Упрека ми е към тези "ултраси" който в момента деребействуват в агитката. Извинявам се на привържениците на отбора, които съм засегнал.
[offtopic]Аз бях на Герена преди месец и видях рехавия сектор Б и препълнените А и В. Дори от страни е видно, че тези който обичат Левски, са прогонени от Сектор Б.[/offtopic]

Е ти не разбра ли, че сектор Б е ччастна собственост, и трябва да се молим да бъдем допуснати там. Все пак не трябва да разваляме бизнеса на момчетата

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 22:12

zlostar написа:
rebel написа:
shamp1on написа:По думите ти разбирам че не пропускаш мач на Берое, за да си толкова информиран ! :)

Zlostar: ти осъзнаваш ли че си написал пълни глупости, явно проблемите в главата ти са много сериозни

Към shamp1on - не съм на 15 и не гледам от 2 години български футбол. Не е имало случай да не са потърсили проблема в Стара Загора (само там) и да не са се крили зад чичко Ушев. В тоя ред на мисли мач с Нефтохимк в Зарата. На излизане гостите си тръгват и политат павета по тях. Автобуса спира и бургазлии тръгват да отвръщат. Съответно веднага пристига чичко Ушев и почва да арестува хора от буса и нито един от провокаторите.
Към rebel - кое от всичко това не е вярно. Айде поинтересувай се малко от някой батко за това което съм написал и пак говори за проблеми в главата ми.[/quote
Разберете няма по-глупаво оправдание от бях провокиран. Защо мен не ме провокират. Като хвърлят камъни по мен, аз се крия не отвръщам

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 22:19

ultralevski написа:
фифи перото написа:Не мога да разбера, не сте ли наясно,че опростачаването на нацията доведе до това? И не става въпрос за група лумпени-били те червени,сини,орагжеви,бембени...Става въпрос за група малоумници,които гравитират към известните и силните , мимикрират и днес са с един цвят, а утре с друг.Като се започне от НС,МС, та до обикновените агитки. Това се подкрепя и използва от..."когото трябва" ;) , за да се отклонява вниманието от същинските проблеми в тази територия.

Абе момче, само в България ли има футболно хулиганство, бе?

Хайд еудари полицай в Англия и в САЩ, и гледай каво ще стане. Но тука наще глезльовци веднага, полицейски произвол. Добре бе защо няма полицейски произвол срещу мен а все срещу хора били не веднъж в районното. Та аз за 27 години не съм викан нито веднъж та дори и като свидетел. Не знам как изглежда призовката, или това не е нормално

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Забрана за посещение на футболни срещи

Мнениеот bojo0o0o94 » 08 сеп 2012 22:22

Напоследък забелязвам, че доста фенове се осъждат по бързата процедура и им се забранява до посещават футболни срещи. Ето например след снощния мач на трима души им е наложена забрана да посещават мачове за срок от 2 години. Чудя се дали тези забрани се изпълняват, защото аз мисля, че е много лесно да си купиш билет и да влезеш на стадиона и никой няма да те пита дали имаш забрана за посещение на футболни срещи или не. Вие какво мислите по въпроса?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 22:23

mannoli написа:[center]ненормална история ей!едно време стояхме един до друг с така наречените "врагове" и проблеми никога не е имало!сега децата нямат озъптяване!жалка картинка...няма го уважението..няма го! в крайна сметка играе Националният Отбор на БЪЛГАРИЯ,какъв сектор "Б","к'ви 5 лева"????[/center]

Мога ли да седя във В, или там седят други фенове, след като секторите вече са запазени :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Plamenator
Контакти:

Тема за футболното хулиганство

Мнениеот Plamenator » 08 сеп 2012 22:27

Внимание: Ще задам някой неудобни въпроси!

Силно се интересувам от миналото и от бъдещето на ЦСКА. И това ме кара да ровя с часове в Мрежата, търсейки различни материали по въпроса. И един, който прочетох днес ме втрещи. Не ме изненада (за съжаление), но ме втрещи. Открих статия в Уикипедия за "Футболното Хулиганство в България". В нея са описани 26 от най-големите сблъсъци между фенове... Това което ме втрещи, бе че в !!!18!!! от тези 26 инцидента са въвлечени фенове на ЦСКА. Знам, че има насилие по стадионите ни, но не знаех, че толкова голяма част от него се дължи на червени фенове! Научих за хора тежко пострадали дори загинали, чиито имена всички знаете, но и не бих споменал, защото нямам това право... След всичко прочетено, имам 6 основни въпроса + още няколко други към вас:
(И ако решите да отговорите, Ви моля да се обосновете, а не да ме отсвирите с реплики от рода на "Не си бил там, не знаеш." Точно така е- не знам, но искам да знам!)

Основният въпрос: 1.Защо?
2. Защо е трябвало само за последните 12 години, да се стигне до един смъртен случай и безброй случаи на фенове приети в болница с опасност за живота?
3. Как очаквате да дойда с приятели на мач, камоли сам, когато има реална опасност да пострадам/е?
4. Как се чувствате, знаейки че хората (включително и аз, признавам си) изпитват страх от вас?
5. Защо според вас гледам мачове на отбора само по телевизията? (игнорирайки разстоянията)
6. Страх ли Ви е да водите децата си на мачове? Ако не- защо не?

Вероятно някой от вас ще си кажат: "Гледай го пък тоя хлапак, какви простотии ръси! Като е пъзльо да не идва на мач!... Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!"... Но въпроса е, защо ми е нужна смелост за да идвам на мач??? На феновете на Байерн Мюнхен или на Борусия Дортмунд, трябва ли им смелост, за да стъпят на стадиона??? Не, трябва им само желание! Желаят да гледат, желаят да пеят, отиват и го правят. Вярно, те не са толкова фенове колкото Вас, но пък не може ли Вие да сте повече фенове от тях, без боищата? Може, разбира се!

Ооо, съвсем забравих! Имам още един много важен въпрос! Как очаквате, все повече и повече хора да пълнят стадионите, когато първия досег на почти всеки млад човек с футбола в последните години е стресиращ?!? Въпросът ми е базиран на личен опит! Преди 5 години, когато бях на 12, баща ми бог да го прости, ме заведе за първи път на мач! Мачът не беше нищо кой знае какво по родните стандарти нито тогава, нито сега. Черно Море играеше срещу Несебър на ст. "Тича". В началото бях много развълнуван, защото от много малък ме влече футбола, а това все пак бе първият ми мач. Всичко бе добре, докато не започнаха псувните и бомбичките т.е. моментално! Не можете да си представите, колко много исках, мача да свърши възможно най-бързо! А това бяха 2-3 хиляди души... Представете си ме насред Българска Армия сред 10,000 фена! Какво би ми било, а? Грешката ми бе, че си замълчах след мача, но това е друг въпрос... Да не се отклонявам. Ето защо от тогава не съм ходил, и нямам намерение да ходя скоро на мач! Ще кажете, че щом няма да ходя, значи футбола не е за мен! Не е, ама е! Нищо не харесвам повече на света от футбола, но изглежда в близкото бъдеще няма да мога да му се насладя на живо, освен ако не изляза извън страната, за да гледам. Защо? И не си мислете, че съм единичен случай. Много сме, просто никой не смее да си признае. Защо трябва да ме е страх да приближа стадион, а не да ми е кеф да вляза и да пея със останалите? Защо? Защо трябва да се познавам с някой от Вас, за да имам шанс да изгледам целия мач невредим? Защо?

И вече наистина накрая, един последен въпрос: Как и кога смятате, че мога да се върна на стадиона?
Или ще трябва да си продължа с TrophyManager-а, а?
И без готин аватар, и без готин подпис, и без 10000 мнения, и без снимки на играчите, и без да съм от сектор А, В или Г, аз съм фен на ЦСКА!!!

[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Забрана за посещение на футболни срещи

Мнениеот obi4am_pirin » 08 сеп 2012 22:27

Пак е нещо!Не мога да повярвам че има присъди!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 22:28

joro bad написа:
Avanti_Ragazzi написа:Абе къв Запад, ви гони, ква Дивизия! :lol: От друга групировка момчета са били най-дейни! :lol: :lol: :lol:

Да от групичката на бул. ,,Тодор Александров", може и да има ново име, то и те вече незнаят, как се казват и от кои са. ;) Важното е да има малко от ,,нещата", безплатни билети, пиене или стотинки! :idea:

На сектор Б му липсват левскари като Златин Тепсиев, Пепи Димитров, Бай Петко

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 сеп 2012 22:29

Долу ръцете от Тато!!!!!Нека селяните се избиват.

Върни се в “Футбол - България”