rebel написа:shamp1on написа:zlostar написа:Всички "коментатори" обаче са били на мача и знаят за какво точно става въпросПринципно Берое не знам с кой нямат пробеми. Преди 7-8 години 50 техни се пуснаха на 10 бургазлии от Черноморец и го ядоха на техния стадион. Със Спартак Вн също се опитаха да се правят на интересни на техния стадион и се наложи полиция да ги спасява. С Нефтохимик също имат вражда. На всеки мач с Левски не пропускат да пеят 3те думички. С Ботев Пд на техния стадион щяха да бъдат пометени и после сълзотворен газ по пловдивчани. От този мач гледат всеки път да избягват срещи с Ботев и поради тази причина са си взели билети за Б, за да не го ядат по- голям от други в Г. Не е приятно такива неща да се случват на мач на националния отбор, но имаите в предвид все пак за какви хора сте тръгнали да се пените по форуми
.
По думите ти разбирам че не пропускаш мач на Берое, за да си толкова информиран !
Zlostar: ти осъзнаваш ли че си написал пълни глупости, явно проблемите в главата ти са много сериозни
Към shamp1on - не съм на 15 и не гледам от 2 години български футбол. Не е имало случай да не са потърсили проблема в Стара Загора (само там) и да не са се крили зад чичко Ушев. В тоя ред на мисли мач с Нефтохимк в Зарата. На излизане гостите си тръгват и политат павета по тях. Автобуса спира и бургазлии тръгват да отвръщат. Съответно веднага пристига чичко Ушев и почва да арестува хора от буса и нито един от провокаторите.
Към rebel - кое от всичко това не е вярно. Айде поинтересувай се малко от някой батко за това което съм написал и пак говори за проблеми в главата ми.