Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2012 20:22

rebel написа:
shamp1on написа:
zlostar написа:Всички "коментатори" обаче са били на мача и знаят за какво точно става въпрос :lol: Принципно Берое не знам с кой нямат пробеми. Преди 7-8 години 50 техни се пуснаха на 10 бургазлии от Черноморец и го ядоха на техния стадион. Със Спартак Вн също се опитаха да се правят на интересни на техния стадион и се наложи полиция да ги спасява. С Нефтохимик също имат вражда. На всеки мач с Левски не пропускат да пеят 3те думички. С Ботев Пд на техния стадион щяха да бъдат пометени и после сълзотворен газ по пловдивчани. От този мач гледат всеки път да избягват срещи с Ботев и поради тази причина са си взели билети за Б, за да не го ядат по- голям от други в Г. Не е приятно такива неща да се случват на мач на националния отбор, но имаите в предвид все пак за какви хора сте тръгнали да се пените по форуми ;) .

По думите ти разбирам че не пропускаш мач на Берое, за да си толкова информиран ! :)

Zlostar: ти осъзнаваш ли че си написал пълни глупости, явно проблемите в главата ти са много сериозни

Към shamp1on - не съм на 15 и не гледам от 2 години български футбол. Не е имало случай да не са потърсили проблема в Стара Загора (само там) и да не са се крили зад чичко Ушев. В тоя ред на мисли мач с Нефтохимк в Зарата. На излизане гостите си тръгват и политат павета по тях. Автобуса спира и бургазлии тръгват да отвръщат. Съответно веднага пристига чичко Ушев и почва да арестува хора от буса и нито един от провокаторите.
Към rebel - кое от всичко това не е вярно. Айде поинтересувай се малко от някой батко за това което съм написал и пак говори за проблеми в главата ми.

joro bad

Мнениеот joro bad » 08 сеп 2012 20:26

Theos написа:Боя стана пред мен, но така и не разбрах защо, помислих че е някаква вътрешна вражда между СЗ и някоя друга фракция, все пак в голяма част от мача хората бяха един до друг!
За случая, пълна мизерия от страна на СЗ, хора разберете - тия не са фенове на Левски! Моля разграничавайте феновете на Левски от тези боклуци!
Срамота, просто нямам думи!

Също бях точно над двете групи. Израснал съм в сектор ,,Б",но от тези малоумни пубери ме е срам. Пичовете от Стара Загора с нищо не ги провокираха, а ,,нашите" им скочиха просто ей така. Лично познавам Гугутката, но той е безгласна буква и неможе да ги контролира. Момченцата не бяха само от София Запад, а и от неговата Южна Девизия. Срам ме е от вас и сте ми смешни като сте 100-200 души колко сте смели, а как се криете като сте сами или по двама. Май трябва по-старите създатели на сектор ,,Б" да дойдеме в сектора и да ви прочистиме! :evil:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 сеп 2012 20:29

Не мога да разбера, не сте ли наясно,че опростачаването на нацията доведе до това? И не става въпрос за група лумпени-били те червени,сини,орагжеви,бембени...Става въпрос за група малоумници,които гравитират към известните и силните , мимикрират и днес са с един цвят, а утре с друг.Като се започне от НС,МС, та до обикновените агитки. Това се подкрепя и използва от..."когото трябва" ;) , за да се отклонява вниманието от същинските проблеми в тази територия.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 08 сеп 2012 20:33

фифи перото написа:Не мога да разбера, не сте ли наясно,че опростачаването на нацията доведе до това? И не става въпрос за група лумпени-били те червени,сини,орагжеви,бембени...Става въпрос за група малоумници,които гравитират към известните и силните , мимикрират и днес са с един цвят, а утре с друг.Като се започне от НС,МС, та до обикновените агитки. Това се подкрепя и използва от..."когото трябва" ;) , за да се отклонява вниманието от същинските проблеми в тази територия.

Абе момче, само в България ли има футболно хулиганство, бе?
Само феновете са важни!

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 08 сеп 2012 20:36

Също бях точно над двете групи. Израснал съм в сектор ,,Б",но от тези малоумни пубери ме е срам. Пичовете от Стара Загора с нищо не ги провокираха, а ,,нашите" им скочиха просто ей така. Лично познавам Гугутката, но той е безгласна буква и неможе да ги контролира. Момченцата не бяха само от София Запад, а и от неговата Южна Девизия. Срам ме е от вас и сте ми смешни като сте 100-200 души колко сте смели, а как се криете като сте сами или по двама. Май трябва по-старите създатели на сектор ,,Б" да дойдеме в сектора и да ви прочистиме! :evil:[/quote]

нещо подобно мислех да напиша ,ама ме домързя

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 08 сеп 2012 20:38

Другата седмица ще гостуват в Стара Загора и ще са по-ниски от тревата, щото активистите ви ще са в онзи, панелния квартал и ще разцъкват дозички... :roll:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 сеп 2012 20:39

Абе къв Запад, ви гони, ква Дивизия! :lol: От друга групировка момчета са били най-дейни! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 сеп 2012 20:40

Идиотщина! Българи да се бият с българи, на мач на националния отбор :shock: А може би някои не са българи...
Последна промяна от MCMXIII на 08 сеп 2012 20:44, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 сеп 2012 20:41

daniel_red написа:Другата седмица ще гостуват в Стара Загора и ще са по-ниски от тревата, щото активистите ви ще са в онзи, панелния квартал и ще разцъкват дозички... :roll:

Таман ти ми трябваше, един път исках да ти задам един въпрос и се забравям?

Като играят Берое срещу ЦСКА, ти за кой си бе човек?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 20:43

Е то ако ултрасите се не усерат, няма кой. Само ги вижте как как изглеждат на снимките озверяли, срам за истинските мъже и българи.
Вън ултасите от стадионите. По-добре по-тих стадион и по-малко публика, но тя да бъде качествена.

Върни се в “Футбол - България”