Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция

Мнениеот petko.h.markov » 07 сеп 2012 15:16

Да добавя още нещо. С това говорене те правят невъзможно никой да купи ЦСКА.А и те немогат.Значи фалит.ЕГАТИ
ГЛУПАЦИТЕ!

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 07 сеп 2012 15:25

Пресконференцията е в стил...На щик, на нож...почвайте ги, грабвайте телата... Май ще има Октомврийска революция за ЦСКА.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 сеп 2012 15:26

Супер смешни са, имам чуството че вият на умряло. Очакваха да поучат някакви постове или облаги ако се стигне до сделка. Все повече ми изглеждат на пумияри, които ще чакат пари от Газпром. Чезари бил направил църква :shock: Най интересното е че никой от журналистите не им зададе нито един въпрос.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 сеп 2012 15:29

А и аз друго си мисля докато дойде Газпром я камилата я камиларя? А тия как щяха да издържат клуба с тия 300 000 хиляди ли?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 сеп 2012 15:50

4 години стигат да се разбере дали стават или не, те показаха че не стават да водят най-великия български футболен клуб :!:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 07 сеп 2012 15:52

Дучето и ГА реват та се късат,все за пари говорят сигурно защото им ги спряха.Защо не реваха с/у Титан преди :oops:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 сеп 2012 15:57

По мое скромно мнение-днешната пресконференция беше поредната простотия на т.н ФЕНОВЕ. Защото
тя не е толкова срещу Титан колкото срещу отбора.Как мислите тези думи за фалити и неплащане на
заплати ще се отрази на футболистите? Как ще тренират и играят?Сега трябва да е спокойно около тях.
Всички присъстващи днес ми приличат на разгонени девойки.Трябва на всяка цена да стане това което
искат.Преди да разрушиш нещо трябва да си построил ново.Да изгониш Титан трябва да си подсигурил
средства.А те нищо. Само ВЪН! А ПОСЛЕ-ПИТАМ АЗ?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 сеп 2012 16:00

Teo написа:4 години стигат да се разбере дали стават или не, те показаха че не стават да водят най-великия български футболен клуб :!:

А ПОСЛЕ МОЕТО МОМЧЕ-КАКВО? ДА ИМА ОПАШКА ОТ ФИРМИ КОИТО ЩЕ ГИ СМЕНЯТ.КАТО НЯМА ЗАПЛАТИ 2-3 МЕСЕЦА
НЯМА ДА ОСТАНЕ ПУКНАТ ФУТБОЛИСТ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 сеп 2012 16:03

petko.h.markov написа:
Teo написа:4 години стигат да се разбере дали стават или не, те показаха че не стават да водят най-великия български футболен клуб :!:

А ПОСЛЕ МОЕТО МОМЧЕ-КАКВО? ДА ИМА ОПАШКА ОТ ФИРМИ КОИТО ЩЕ ГИ СМЕНЯТ.КАТО НЯМА ЗАПЛАТИ 2-3 МЕСЕЦА
НЯМА ДА ОСТАНЕ ПУКНАТ ФУТБОЛИСТ.

ще се намери все някой, важното е ТИТАН да се изметат от ЦСКА !

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 07 сеп 2012 16:06

petko.h.markov написа:По мое скромно мнение-днешната пресконференция беше поредната простотия на т.н ФЕНОВЕ. Защото
тя не е толкова срещу Титан колкото срещу отбора.Как мислите тези думи за фалити и неплащане на
заплати ще се отрази на футболистите? Как ще тренират и играят?Сега трябва да е спокойно около тях.
Всички присъстващи днес ми приличат на разгонени девойки.Трябва на всяка цена да стане това което
искат.Преди да разрушиш нещо трябва да си построил ново.Да изгониш Титан трябва да си подсигурил
средства.А те нищо. Само ВЪН! А ПОСЛЕ-ПИТАМ АЗ?

Какъв отбор какви 5 лв бе?Ти още ли вярваш,че може да направим нещо тази година и то със титаните приятел?Ти знаеш,че реално кредитира ЦСКА и не е дал нито един собствен лев за клуба 41 милиона кредит от Титан към ЦСКА това е политиката на клуба ти малоумен ли си бе човек?Дори фалита е по-добър вариант,но и фалита трябва да е без тях за какви футболисти ми говориш бе момче?Тези гърнета щяха да изтъргуват марката и шяха да си я присвоят а ти още ми плямпаш за отбора който слабо интересува червените фенове тяха едничка е цел е да изчистят клуба си.

Върни се в “ЦСКА”