Да добавя още нещо. С това говорене те правят невъзможно никой да купи ЦСКА.А и те немогат.Значи фалит.ЕГАТИ
ГЛУПАЦИТЕ!
Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
petko.h.markov
- Контакти:
Re: Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция
Пресконференцията е в стил...На щик, на нож...почвайте ги, грабвайте телата... Май ще има Октомврийска революция за ЦСКА.
Супер смешни са, имам чуството че вият на умряло. Очакваха да поучат някакви постове или облаги ако се стигне до сделка. Все повече ми изглеждат на пумияри, които ще чакат пари от Газпром. Чезари бил направил църква
Най интересното е че никой от журналистите не им зададе нито един въпрос.
А и аз друго си мисля докато дойде Газпром я камилата я камиларя? А тия как щяха да издържат клуба с тия 300 000 хиляди ли?
4 години стигат да се разбере дали стават или не, те показаха че не стават да водят най-великия български футболен клуб 
Дучето и ГА реват та се късат,все за пари говорят сигурно защото им ги спряха.Защо не реваха с/у Титан преди 
-
petko.h.markov
- Контакти:
По мое скромно мнение-днешната пресконференция беше поредната простотия на т.н ФЕНОВЕ. Защото
тя не е толкова срещу Титан колкото срещу отбора.Как мислите тези думи за фалити и неплащане на
заплати ще се отрази на футболистите? Как ще тренират и играят?Сега трябва да е спокойно около тях.
Всички присъстващи днес ми приличат на разгонени девойки.Трябва на всяка цена да стане това което
искат.Преди да разрушиш нещо трябва да си построил ново.Да изгониш Титан трябва да си подсигурил
средства.А те нищо. Само ВЪН! А ПОСЛЕ-ПИТАМ АЗ?
тя не е толкова срещу Титан колкото срещу отбора.Как мислите тези думи за фалити и неплащане на
заплати ще се отрази на футболистите? Как ще тренират и играят?Сега трябва да е спокойно около тях.
Всички присъстващи днес ми приличат на разгонени девойки.Трябва на всяка цена да стане това което
искат.Преди да разрушиш нещо трябва да си построил ново.Да изгониш Титан трябва да си подсигурил
-
petko.h.markov
- Контакти:
Teo написа:4 години стигат да се разбере дали стават или не, те показаха че не стават да водят най-великия български футболен клуб
А ПОСЛЕ МОЕТО МОМЧЕ-КАКВО? ДА ИМА ОПАШКА ОТ ФИРМИ КОИТО ЩЕ ГИ СМЕНЯТ.КАТО НЯМА ЗАПЛАТИ 2-3 МЕСЕЦА
НЯМА ДА ОСТАНЕ ПУКНАТ ФУТБОЛИСТ.
petko.h.markov написа:Teo написа:4 години стигат да се разбере дали стават или не, те показаха че не стават да водят най-великия български футболен клуб
А ПОСЛЕ МОЕТО МОМЧЕ-КАКВО? ДА ИМА ОПАШКА ОТ ФИРМИ КОИТО ЩЕ ГИ СМЕНЯТ.КАТО НЯМА ЗАПЛАТИ 2-3 МЕСЕЦА
НЯМА ДА ОСТАНЕ ПУКНАТ ФУТБОЛИСТ.
ще се намери все някой, важното е ТИТАН да се изметат от ЦСКА !
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
petko.h.markov написа:По мое скромно мнение-днешната пресконференция беше поредната простотия на т.н ФЕНОВЕ. Защото
Какъв отбор какви 5 лв бе?Ти още ли вярваш,че може да направим нещо тази година и то със титаните приятел?Ти знаеш,че реално кредитира ЦСКА и не е дал нито един собствен лев за клуба 41 милиона кредит от Титан към ЦСКА това е политиката на клуба ти малоумен ли си бе човек?Дори фалита е по-добър вариант,но и фалита трябва да е без тях за какви футболисти ми говориш бе момче?Тези гърнета щяха да изтъргуват марката и шяха да си я присвоят а ти още ми плямпаш за отбора който слабо интересува червените фенове тяха едничка е цел е да изчистят клуба си.