ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Италианците си тръгват

Мнениеот palante » 31 авг 2009 16:11

urbano написа:
Fallen_Angel написа:
urbano написа:2 от жабарите са си тръгнали от Пловдив днес. Някой от тези "оптимисти по сделката" тук (нали все знаят нещата "от кухнята" ) могат ли да обяснят защо си тръгват "новите попълнения"?

Преди коментарите - от къде е тази информация?

Прочетох го в Независимия от човек който е от "постоянното присъствие" на Колежа.

случайно да не са си тръгвали от тренировката :) :) :)
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 31 авг 2009 16:17

На мен ми каза един че ни е купил султана на Бруней, 100% е вярно!

Стига бе хора - дайте да изчакаме малко и после да си грабваме селския с нови сили и още по-настървени!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 авг 2009 16:48

"Оптимисти за сделката"... какво престъпление. Защо ти не си ли оптимист за сделка, или искаш селската мъстия отново да ни е скроил умел селски финт. Лично аз съм умерен оптимист. Такъв бях и при "голямата сделка" с Кръстева и при уж "подновяването на преговорите".

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 31 авг 2009 17:04

Абе вие не трябваше ли да чакате някакви 10 дни? После до понеделник след края на тия 10 дни...?
Сега последно да не се окаже, че сделката ще е на 30-ти февруари?!

Сори, ама пак ви пратиха за зелен хайвер и явно няма да го бъде отбора ви....
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 31 авг 2009 17:05

Ако има сделка значи има и кой да плати за ползването на терена на Голямата къща:

От Ботев Пловдив са изявили желание да проведат следващите си 10 тренировки на стадион "Пловдив", тъй като тревното покритие на стадион "Христо Ботев" ще бъде рекултивирано поради лошото си състояние. Цялата процедура обаче е направена изключително нескопосано и не е ясно дали наистина Общината ще допусне "канарчетата" да играят на стопанисваното от ОП "Пловдивспорт" съоръжение.

Директорът на общинското предприятие Георги Славков заяви за Plovdiv24.bg, че днес е получил писмо от Ботев Пловдив, препратено му от зам. кмета Георги Титюков за становище по въпроса. Писмото е подписано от "изпълнителен директор: Димитър Христолов" с доста нескопосан подпис, в което от футболния клуб изявяват желание да проведат 10 тренировки на стадион "Пловдив". "Вътре обаче не са посочени нито от коя до коя дата ще са тренировките, нито в какъв час, никакъв график няма", заяви шокираният Славков. "На стадиона си провеждат тренировките още няколко спортни клуба, как да им кажа дали ще е свободен стадиона, ако не знам кога ще тренират? На 10 и 11 септември има и турнир на БФС за деца, родени 1997 година. Освен това не може просто да изпратя становище "Да" или "Не", трябва да се разберем за плащането. За стадиона и тревното покритие се полагат грижи, има назначени работници, не може просто така да ползват терена без пари. Има още три частни професионални футболни клуба в Пловдив. В началото на август например от Локомотив заявиха желание да проведат приятелски мач с Берое на стадион "Пловдив", срещнахме се, определихме цена и условия, те си платиха и всичко мина както трябва", каза още Георги Славков.

За сега не е ясно къде ще провеждат тренировките си "канарчетата", тъй като трябва да се изясняват още детайли. Шансът те да се проведат на стадион "Пловдив" обаче е малък, понеже от Община Пловдив едва ли ще пуснат Ботев за без пари на съоръжението, а в "жълто-черния" клуб трудно ще се намери някой да плати пари за нещо.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 31 авг 2009 17:13

Urbano, незнам какво целиш, ама неможеш ли 2-3 дни да си потраеш малко. И аз не съм оптимист, и аз си мисля че селския ни цака, но нека малко почакаме, все пак говорим за 2-3 дни. И почвам да се дразня от коментарите на крайните песимисти, които образно казано се подигравате на оптимистите. Това никак не ви прави по-големи фенове и по-милеещи за отбора!

Почвам да си мисля че ти, ВХП и някои други, май тайно се надявате наистина да ни е изпързалял селския, само и само да СТЕ ПРАВИ и както ВХП беше казал "..да ни триете сол на главата.."

Ае спрете се малко. Засега няма сделка и това е! НЕ значи обаче, че затова трябва да се усмиват и подиграват тези които вярват!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 31 авг 2009 17:39

rump_shaker написа:Urbano, незнам какво целиш, ама неможеш ли 2-3 дни да си потраеш малко. И аз не съм оптимист, и аз си мисля че селския ни цака, но нека малко почакаме, все пак говорим за 2-3 дни. И почвам да се дразня от коментарите на крайните песимисти, които образно казано се подигравате на оптимистите. Това никак не ви прави по-големи фенове и по-милеещи за отбора!

Почвам да си мисля че ти, ВХП и някои други, май тайно се надявате наистина да ни е изпързалял селския, само и само да СТЕ ПРАВИ и както ВХП беше казал "..да ни триете сол на главата.."

Ае спрете се малко. Засега няма сделка и това е! НЕ значи обаче, че затова трябва да се усмиват и подиграват тези които вярват!

Ти си наивен христоловист!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Аз не познавам някой да е отворил шампанското вече, не знам защо с такава страст "некои" хора се нахвърлят срещу нас, които чакаме да видим в този период какво ще стане. С религиозен плам се громят хората, които казват някакви мнения, различни от "Това е партенка на Селския"... Ако смятат, че за този период може да се направи нещо против нечовека, да не пишат тук, а да го правят. Радостните им постове, чак биещи на злоба, наистина дразнят...

Аз определено спрях да отговарям, защото явно никой и нищо не може да ги убеди, че нито войната е свършила, нито че тези 14 дни, обещани като спокойствие на Пинокио, ще променят нещо в отношението ни към Селяка.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 31 авг 2009 17:53

Очерни ме направо!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 01 сеп 2009 14:33

докъде ни докара този Митьо, докъде стигнахме благодарение на този селяк, да се караме и обиждаме помежду си..... уж всички сме от един отбор но поради създаденото огромно напрежение възникват дразги и разправии между нас си.... Митьо проклет да си за всичко което направи, ти съсипа не само отбора но и нас феновете :cry:

Потребителски аватар
todi73
Контакти:

Мнениеот todi73 » 01 сеп 2009 23:07

Тръгнал си е само единият и той е бил освободен от Пичоне !

Върни се в “Ботев”