rump_shaker написа:Urbano, незнам какво целиш, ама неможеш ли 2-3 дни да си потраеш малко. И аз не съм оптимист, и аз си мисля че селския ни цака, но нека малко почакаме, все пак говорим за 2-3 дни. И почвам да се дразня от коментарите на крайните песимисти, които образно казано се подигравате на оптимистите. Това никак не ви прави по-големи фенове и по-милеещи за отбора!
Почвам да си мисля че ти, ВХП и някои други, май тайно се надявате наистина да ни е изпързалял селския, само и само да СТЕ ПРАВИ и както ВХП беше казал "..да ни триете сол на главата.."
Ае спрете се малко. Засега няма сделка и това е! НЕ значи обаче, че затова трябва да се усмиват и подиграват тези които вярват!
Ти си наивен христоловист!!!
Аз не познавам някой да е отворил шампанското вече, не знам защо с такава страст "некои" хора се нахвърлят срещу нас, които чакаме да видим в този период какво ще стане. С религиозен плам се громят хората, които казват някакви мнения, различни от "Това е партенка на Селския"... Ако смятат, че за този период може да се направи нещо против нечовека, да не пишат тук, а да го правят. Радостните им постове, чак биещи на злоба, наистина дразнят...
Аз определено спрях да отговарям, защото явно никой и нищо не може да ги убеди, че нито войната е свършила, нито че тези 14 дни, обещани като спокойствие на Пинокио, ще променят нещо в отношението ни към Селяка.