subzero написа:Нещо,което ми направи впечатление днес на мача.... Бригадата бяха 20 човека,10 от тях дойдоха при нас второто полувреме. Така в един момент отбора остана с подкрепа от 10-ина човека,тъй като ние не бяхме особено активни днес. Ко става пичове ??? Проблеми помежду ви ли пак ?? Другите пък бойкотирали.... Кои сте вие,че бойкотирате ?? Всъщност някой знае ли,че бойкотирате ?? Ако сте от агитката на ЦСКА или Левски вероятно някъде ще пише,че бойкотирате. Обаче вие сте фенове на Черноморец и на никой не му пука за това дали бойкотирате.Отбора обаче остава без подкрепа във важен момент. Та за какъв бойкот говорим при фракции с по 10 човека. Кой ви направи нещо,че се обидихте толкова ??? Къде бяхте,когато Балъков си тръгна и момчетата от Олд Скула правиха магии да върнат хората на стадиона ?? Къде бяхте,когато момчетата от Бригадата събираха последните си пари за хореография ??? Където сте и сега-никъде... Отбора има нужда от всички нас-ултраси,семкаджии и всякви. А вие,вие си бойкотирайте!!!
Данчо ... тази сбирщина която днес беше на терена ( с изключение на Стоян Колев ) с мощни крачки се е запътила да настигне "Балъковата чета" . Или по-точно Велко - Гочевата . Чистосърдечно си признавам , че за 3 мача ми убиха на 50% от желанието да ги гледам ... Имам чувството , че Херо само присъства на мачовете и някой друг води отбора вместо него . А ако тази продукция е плод на работата на Херо ... значи вече е време да се занимава с нещо друго .