Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 сеп 2012 23:41

subzero написа:Нещо,което ми направи впечатление днес на мача.... Бригадата бяха 20 човека,10 от тях дойдоха при нас второто полувреме. Така в един момент отбора остана с подкрепа от 10-ина човека,тъй като ние не бяхме особено активни днес. Ко става пичове ??? Проблеми помежду ви ли пак ?? Другите пък бойкотирали.... Кои сте вие,че бойкотирате ?? Всъщност някой знае ли,че бойкотирате ?? Ако сте от агитката на ЦСКА или Левски вероятно някъде ще пише,че бойкотирате. Обаче вие сте фенове на Черноморец и на никой не му пука за това дали бойкотирате.Отбора обаче остава без подкрепа във важен момент. Та за какъв бойкот говорим при фракции с по 10 човека. Кой ви направи нещо,че се обидихте толкова ??? Къде бяхте,когато Балъков си тръгна и момчетата от Олд Скула правиха магии да върнат хората на стадиона ?? Къде бяхте,когато момчетата от Бригадата събираха последните си пари за хореография ??? Където сте и сега-никъде... Отбора има нужда от всички нас-ултраси,семкаджии и всякви. А вие,вие си бойкотирайте!!!

Данчо ... тази сбирщина която днес беше на терена ( с изключение на Стоян Колев ) с мощни крачки се е запътила да настигне "Балъковата чета" . Или по-точно Велко - Гочевата . Чистосърдечно си признавам , че за 3 мача ми убиха на 50% от желанието да ги гледам ... Имам чувството , че Херо само присъства на мачовете и някой друг води отбора вместо него . А ако тази продукция е плод на работата на Херо ... значи вече е време да се занимава с нещо друго .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 сеп 2012 23:44

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Нещо,което ми направи впечатление днес на мача.... Бригадата бяха 20 човека,10 от тях дойдоха при нас второто полувреме. Така в един момент отбора остана с подкрепа от 10-ина човека,тъй като ние не бяхме особено активни днес. Ко става пичове ??? Проблеми помежду ви ли пак ?? Другите пък бойкотирали.... Кои сте вие,че бойкотирате ?? Всъщност някой знае ли,че бойкотирате ?? Ако сте от агитката на ЦСКА или Левски вероятно някъде ще пише,че бойкотирате. Обаче вие сте фенове на Черноморец и на никой не му пука за това дали бойкотирате.Отбора обаче остава без подкрепа във важен момент. Та за какъв бойкот говорим при фракции с по 10 човека. Кой ви направи нещо,че се обидихте толкова ??? Къде бяхте,когато Балъков си тръгна и момчетата от Олд Скула правиха магии да върнат хората на стадиона ?? Къде бяхте,когато момчетата от Бригадата събираха последните си пари за хореография ??? Където сте и сега-никъде... Отбора има нужда от всички нас-ултраси,семкаджии и всякви. А вие,вие си бойкотирайте!!!

Данчо ... тази сбирщина която днес беше на терена ( с изключение на Стоян Колев ) с мощни крачки се е запътила да настигне "Балъковата чета" . Или по-точно Велко - Гочевата . Чистосърдечно си признавам , че за 3 мача ми убиха на 50% от желанието да ги гледам ... Имам чувството , че Херо само присъства на мачовете и някой друг води отбора вместо него . А ако тази продукция е плод на работата на Херо ... значи вече е време да се занимава с нещо друго .

Ама никой не говори за продукцията на терена. Ако си истински фен,както твърдят бойкотиращите,трябва да си на стадиона на всеки мач и да подкрепяш отбра. Семкаджии и зяпачи много. Нищо чудно и да останем само ние след време. ;) Спортно-техническия аспект е друга тема на разговор.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 сеп 2012 00:29

Браво на Цвети! Добре, че поне тя ми оправи малко настроението :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 сеп 2012 02:57

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Той пък Картаго ми изтри коментара :) Хайде пак ще попитам ама с по-вежлив тон :) Къде изчезнаха многоуважаемите привърженици на ПСФК Черноморец Бургас-Бургас? Защо няма никой тая вечер? Да не би да има среща с многоуважаемите привърженици на ПФК Нефтохимик 1962 Бургас? Защо нищо не знаем за това?.................Картаго,доволен??? :)

Какво да ти кажа? Нека да го видят мнението ти, Владо, Нейчо, Петкан....., а аз просто ще замълча! И защо ли?! Защото така трябва! Те сами ще си направят изводите и ще разберат, че не съм си правил "дъвки" с тях по телефона! Наистина ще мълча, и ЕЙ БОГУ наистина искам да се запозная с тебе!!!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 сеп 2012 03:04

Искам си Акаунта написа:

Миро, номера е, че аз трябва да дойда на стадиона, а аз съвсем скоро ще съм на ВСЕКИ мач! Тогава ги мятаме! Нали знаеш как ги почваме?! Да ти напомням ли Каварна? )))))) Ще се оправим, само трябва да сме заедно! )))))))

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 сеп 2012 20:11

Искам да кажа едно голямо „Благодаря“ на клуба от Бургас и на треньорите, че ми дадоха възможност да покажа какво мога. Искам да благодаря на публиката и на феновете от Бургас и да им кажа, че никога няма да забравя българския шампионат, бургаския клуб, както и тях – феновете

Това са думи на Аатиф от едно интервю,което Любчо е качил в друга тема. Как ми липсва Шаешу.....
П.П. Любчо,мерси за интервюто.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 02 сеп 2012 21:52

Да честитя рожденния ден на Петьо(картаго). Да е жив и здрав и само Черноморец! ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 сеп 2012 22:30

Честито Петьо, жив и здрав!

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 02 сеп 2012 23:46

orion написа:че е модератор в един форум за... кеч. :lol: Всеки да си прави сам сметката за умствения му багаж

Това беше напълно ненужно изказване. Всеки гледа,каквото го кефи и трябва да се уважават предпочитанията на хората,а не да се натрапнат твоите. Аз също съм член на въпросният форум и не виждам нищо срамно в това. По-добре да гледам кеч, отколкото да шмъркам в някоя уличка. Ако интуицията ми е правилна, зная за кого става въпрос и повярвай ми, там той пише още по-големи дивотии. Просто не му обръщайте внимание.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 03 сеп 2012 10:40

White Fang написа:
orion написа:че е модератор в един форум за... кеч. :lol: Всеки да си прави сам сметката за умствения му багаж

Това беше напълно ненужно изказване. Всеки гледа,каквото го кефи и трябва да се уважават предпочитанията на хората,а не да се натрапнат твоите. Аз също съм член на въпросният форум и не виждам нищо срамно в това. По-добре да гледам кеч, отколкото да шмъркам в някоя уличка. Ако интуицията ми е правилна, зная за кого става въпрос и повярвай ми, там той пише още по-големи дивотии. Просто не му обръщайте внимание.

Бях афектиран като го писах, но ако си се засегнал приеми моите извинения.

Върни се в “Черноморец”