Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Г-н Премиер, до кога???

Мнениеот v.r.s. » 30 авг 2012 18:37

delqnski47 написа:Левскарите са прави тука,ще кажа защо:
По принцип повечето хора са устроени така-те не приемат критики,защото са твърдолглави!Или се оправдават със самите критици и им казват ''ми погледнете се вие бе''(тоест сравняват се с тях) или пък се оправдават с нещо друго...или почват да обвиняват тоя и оня за нещастието си!Това,което казвам не звучи клиширано,защото още не е ОСЪЗНАТО от мнозинството!
Всичко,което е казано като критика дотук е така:
От ЦСКА не остана нищо:няма база,няма читав стадион,няма играчи,няма пари,няма успехи!Само остана съкращението,което не е валидно повече от 20 години(но хората го оставиха,за да не се променя реално самият отбор и няма абсолютно нищо лошо в това!Просто това е едно име!!)!
За съжаление ЦСКА е собственост на Титан и Титан може да се разпорежда както си иска!Това е лошото в случая и няма закон,който да накара насила Титан да си продаде свой бизнес,какъвто е ЦСКА!На мене лично ми се ще да напиша нещо позитивно,но нищо не ми идва на акъла!Единственото,което мога да напиша е,че където и да играе ЦСКА,аз от друг отбор НЕ мога да стана!И аз ЦСКА няма да го обичам по малко,ако ще да играе в Н или в О група!Много отбори вече не са тези,които бяха преди години(Ботев е друг,Локо е друг,Левски е друг и т.н...)!Защо не и ЦСКА?Какво пречи да се направи нов отбор на чисто!Пак ще е червен,със звездата и името!**** съм ти титлите и успехите!Колкото и страшно да звучи,нека да ги занулим!Това е просто една СТАТИСТИКА!Нека Левски стане най-титулован,ок!Все пак ние за какво сме АРМЕЙЦИ:ЗА ТИТЛИТЕ ИЛИ ЗА ОТБОРА???
Ние ''на хартия'' няма да имаме успехи,но те винаги ще останат в сърцата ни!И титлите,и успехите,а това е най важно!Даже защо да не направим като Ботев:те празнуват 100 години,ние пък от своя страна ще си зачитаме успехите и готово!

Защо трябва да занулявате титлите и успехите, дори и да се стигне до започване при аматьорите името на отбора ще се запази, както и успехите му? Ботев, Берое и Локомотив Пловдив да не би да се водят нови отбори и предишните им успехи да са заличени и занулирани. Те официално са продължители на предишните отбори и в официалната сткатистика се вписват и предишните им успехи, само между феновете има някакви закачки.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот шивача » 30 авг 2012 18:40

W84me написа:Пак премиера ли търсите бе?! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ФУТБОЛА?! ПРЕМИЕРА ДА СИ ГЛЕДА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗАЩОТО ОТ НЕГОВАТА НЕКАДЪРНОСТ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!

Вижте, г-н Борисов го прави за доброто на България, нека бъдем търпеливи и толерантни! Заедно можем повече :) за един по-силен ЦСКА, респективно и Бг футбол :!: Първо, да се случат нещата, а после ще отворя тема, в която да изкажем благодарността си към г-н Премиера, и ние и вие!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 30 авг 2012 18:44

Янис Зику написа:
JohnnieWalker написа:Ей, простолюдие... Защо все някой Ви е виновен бе?! Каква е вината на държавата ? Знаете ли какво са 70 млн дългове ?! Това е цената на цялата "А" група ! Защо някой трябва да Ви е длъжен ? Постъпете като Ботев ! Ако имахте капка интелект, да го направите преди няколко години, сега щяхте да сте отново в елита ! Вместо само да ревете, форумни мишоци, действайте !

Ти тъп ли си бе? 70 милиона.. :lol: :lol: :lol: :lol: Значи Боко може да помага на всички други, но не и на нас? Дори и в Ботев има пръст. А и какво е българският футбол без ЦСКА? Моментното състояние е доказателството..

А защо му пращахте благодарствени писма , като не е помагал .

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 30 авг 2012 18:45

И как ни е помагал? Със 100 000 лева, пред вашите милиони от ВТБ? :shock:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 авг 2012 18:46

Янис Зику написа:
JohnnieWalker написа:Ей, простолюдие... Защо все някой Ви е виновен бе?! Каква е вината на държавата ? Знаете ли какво са 70 млн дългове ?! Това е цената на цялата "А" група ! Защо някой трябва да Ви е длъжен ? Постъпете като Ботев ! Ако имахте капка интелект, да го направите преди няколко години, сега щяхте да сте отново в елита ! Вместо само да ревете, форумни мишоци, действайте !

Ти тъп ли си бе? 70 милиона.. :lol: :lol: :lol: :lol: Значи Боко може да помага на всички други, но не и на нас? Дори и в Ботев има пръст. А и какво е българският футбол без ЦСКА? Моментното състояние е доказателството..

Газпром малка помощ ли е, обвърза с ЦСКА една от най-мощните фирми в света с и отново не сте доволни? Какво трябва да направи още, да изплати и пасивите на клуба ли?

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 30 авг 2012 18:50

Янис Зику написа:И как ни е помагал? Със 100 000 лева, пред вашите милиони от ВТБ? :shock:

Тези , които ви дадоха 100к , трябваше да ви станат спонсори , но се отказаха . Сега Газпром , е какво искате повече .

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 авг 2012 18:51

1914Списаревски написа:
v.r.s. написа:
delqnski47 написа:Левскарите са прави тука,ще кажа защо:
По принцип повечето хора са устроени така-те не приемат критики,защото са твърдолглави!Или се оправдават със самите критици и им казват ''ми погледнете се вие бе''(тоест сравняват се с тях) или пък се оправдават с нещо друго...или почват да обвиняват тоя и оня за нещастието си!Това,което казвам не звучи клиширано,защото още не е ОСЪЗНАТО от мнозинството!
Всичко,което е казано като критика дотук е така:
От ЦСКА не остана нищо:няма база,няма читав стадион,няма играчи,няма пари,няма успехи!Само остана съкращението,което не е валидно повече от 20 години(но хората го оставиха,за да не се променя реално самият отбор и няма абсолютно нищо лошо в това!Просто това е едно име!!)!
За съжаление ЦСКА е собственост на Титан и Титан може да се разпорежда както си иска!Това е лошото в случая и няма закон,който да накара насила Титан да си продаде свой бизнес,какъвто е ЦСКА!На мене лично ми се ще да напиша нещо позитивно,но нищо не ми идва на акъла!Единственото,което мога да напиша е,че където и да играе ЦСКА,аз от друг отбор НЕ мога да стана!И аз ЦСКА няма да го обичам по малко,ако ще да играе в Н или в О група!Много отбори вече не са тези,които бяха преди години(Ботев е друг,Локо е друг,Левски е друг и т.н...)!Защо не и ЦСКА?Какво пречи да се направи нов отбор на чисто!Пак ще е червен,със звездата и името!**** съм ти титлите и успехите!Колкото и страшно да звучи,нека да ги занулим!Това е просто една СТАТИСТИКА!Нека Левски стане най-титулован,ок!Все пак ние за какво сме АРМЕЙЦИ:ЗА ТИТЛИТЕ ИЛИ ЗА ОТБОРА???
Ние ''на хартия'' няма да имаме успехи,но те винаги ще останат в сърцата ни!И титлите,и успехите,а това е най важно!Даже защо да не направим като Ботев:те празнуват 100 години,ние пък от своя страна ще си зачитаме успехите и готово!

Защо трябва да занулявате титлите и успехите, дори и да се стигне до започване при аматьорите името на отбора ще се запази, както и успехите му? Ботев, Берое и Локомотив Пловдив да не би да се водят нови отбори и предишните им успехи да са заличени и занулирани. Те официално са продължители на предишните отбори и в официалната сткатистика се вписват и предишните им успехи, само между феновете има някакви закачки.

Локо преди това няма успехи хах

Носител на Купата на Съветската армия (1983)
Вицешампион (1973)
Бронзов медалист Държавното първенство (1941,1969 , 1974 , 1992)
Финалист за Националната купа (1940 , 1942 ,1948, 1960, 1971, 1982)
Първенец на Южнобългарската футболна дивизия (1941)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 30 авг 2012 18:57

v.r.s. написа:
Янис Зику написа:

Газпром малка помощ ли е, обвърза с ЦСКА една от най-мощните фирми в света с и отново не сте доволни? Какво трябва да направи още, да изплати и пасивите на клуба ли?

Аз Газпром до този момент не съм видял, я на фланелките ни, я по спонсорски пана стадиона ни. Всъщност за Газпром пишат само спортните сайтове, а ако трябва да смятаме всяка новина за вярна просто жална ни майка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2012 18:58

Вие още ли вярвате, че Газпром ще дойдат?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот vaskonti » 30 авг 2012 19:00

W84me написа:Пак премиера ли търсите бе?! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ФУТБОЛА?! ПРЕМИЕРА ДА СИ ГЛЕДА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗАЩОТО ОТ НЕГОВАТА НЕКАДЪРНОСТ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!

А какво стана с "Благодарим ви, г-н Борисов"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”