delqnski47 написа:Левскарите са прави тука,ще кажа защо:
По принцип повечето хора са устроени така-те не приемат критики,защото са твърдолглави!Или се оправдават със самите критици и им казват ''ми погледнете се вие бе''(тоест сравняват се с тях) или пък се оправдават с нещо друго...или почват да обвиняват тоя и оня за нещастието си!Това,което казвам не звучи клиширано,защото още не е ОСЪЗНАТО от мнозинството!
Всичко,което е казано като критика дотук е така:
От ЦСКА не остана нищо:няма база,няма читав стадион,няма играчи,няма пари,няма успехи!Само остана съкращението,което не е валидно повече от 20 години(но хората го оставиха,за да не се променя реално самият отбор и няма абсолютно нищо лошо в това!Просто това е едно име!!)!
За съжаление ЦСКА е собственост на Титан и Титан може да се разпорежда както си иска!Това е лошото в случая и няма закон,който да накара насила Титан да си продаде свой бизнес,какъвто е ЦСКА!На мене лично ми се ще да напиша нещо позитивно,но нищо не ми идва на акъла!Единственото,което мога да напиша е,че където и да играе ЦСКА,аз от друг отбор НЕ мога да стана!И аз ЦСКА няма да го обичам по малко,ако ще да играе в Н или в О група!Много отбори вече не са тези,които бяха преди години(Ботев е друг,Локо е друг,Левски е друг и т.н...)!Защо не и ЦСКА?Какво пречи да се направи нов отбор на чисто!Пак ще е червен,със звездата и името!**** съм ти титлите и успехите!Колкото и страшно да звучи,нека да ги занулим!Това е просто една СТАТИСТИКА!Нека Левски стане най-титулован,ок!Все пак ние за какво сме АРМЕЙЦИ:ЗА ТИТЛИТЕ ИЛИ ЗА ОТБОРА???
Ние ''на хартия'' няма да имаме успехи,но те винаги ще останат в сърцата ни!И титлите,и успехите,а това е най важно!Даже защо да не направим като Ботев:те празнуват 100 години,ние пък от своя страна ще си зачитаме успехите и готово!
Защо трябва да занулявате титлите и успехите, дори и да се стигне до започване при аматьорите името на отбора ще се запази, както и успехите му? Ботев, Берое и Локомотив Пловдив да не би да се водят нови отбори и предишните им успехи да са заличени и занулирани. Те официално са продължители на предишните отбори и в официалната сткатистика се вписват и предишните им успехи, само между феновете има някакви закачки.