RedForever написа:За какви фалите, за какви 5 лева ми говорите драги фенове на други отбори??? Решението на проблема е един и то е изритване на Титан от клуба и поставянето на кадърни хора да го ръководят. Едно цялостно преструктуриране на клуба и започване по етапно покриване на задълженията. Да, определено не малко са задълженията, но ако се инвестира най-накрая в тази школа то през година, ако не всяка година, може да се изкарват по 2-3ма играчи, които да бъдат продадени и от там да се набавят нужните средства за погасяване на стари задължения. Сигурен съм, че ако се започне да се работи както би трябвало Лудогорец няма да е единственият отбор в България, който си пълни стадиона почти всеки мач и може да пласира билети на по-бисоки цени. Ако се види, че се инвестира то на стадиона ще идват поне двойно-тройно повече фенове. Нужни са разбира се и малко саможертви от сорта на по-ниски възнаграждения и за компенсация по-големи бонуси при постигане на определени цели за сезона. СЕГА най-важното е да махнем БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
А бре ти действително ли го мислиш това което си написал ако е така явно умствения ти капацитет е на много ниско ниво и я ми кажи ти как ще ме изриташ мен от собствената ми фирма приятелю не разбрахте ли че ЦСКА частна фирма и боклуците ще си правят това което им изнася