Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Г-н Премиер, до кога???

Мнениеот AN71 » 30 авг 2012 16:45

RedForever написа:За какви фалите, за какви 5 лева ми говорите драги фенове на други отбори??? Решението на проблема е един и то е изритване на Титан от клуба и поставянето на кадърни хора да го ръководят. Едно цялостно преструктуриране на клуба и започване по етапно покриване на задълженията. Да, определено не малко са задълженията, но ако се инвестира най-накрая в тази школа то през година, ако не всяка година, може да се изкарват по 2-3ма играчи, които да бъдат продадени и от там да се набавят нужните средства за погасяване на стари задължения. Сигурен съм, че ако се започне да се работи както би трябвало Лудогорец няма да е единственият отбор в България, който си пълни стадиона почти всеки мач и може да пласира билети на по-бисоки цени. Ако се види, че се инвестира то на стадиона ще идват поне двойно-тройно повече фенове. Нужни са разбира се и малко саможертви от сорта на по-ниски възнаграждения и за компенсация по-големи бонуси при постигане на определени цели за сезона. СЕГА най-важното е да махнем БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

А бре ти действително ли го мислиш това което си написал ако е така явно умствения ти капацитет е на много ниско ниво и я ми кажи ти как ще ме изриташ мен от собствената ми фирма приятелю не разбрахте ли че ЦСКА частна фирма и боклуците ще си правят това което им изнася :o

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2012 16:52

От 15 години го слушам тоя рев, първо беше Любо Пенев, после дойде Божков, след това Томов, сега Титан! Всички щяха да ви правят КОЛОС,ГРАНД, РЕДОВЕН УЧАСТНИК В ШЛ! В крайна сметка всички си заминаха с освирквания и малко по малко докараха отбора до просешка тояга,на крачка от изваждане от професионалния футбол и още по-близо от изваждане от европейските турнири за доста дълго време!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 30 авг 2012 16:54

AN71 написа:А бре ти действително ли го мислиш това което си написал ако е така явно умствения ти капацитет е на много ниско ниво и я ми кажи ти как ще ме изриташ мен от собствената ми фирма приятелю не разбрахте ли че ЦСКА частна фирма и боклуците ще си правят това което им изнася :o

Както са те докарали в частната ти фирма, така и могат да те разкарат от нея. Ако ти не си разбрал Титан взеха ЦСКА, за да може да получат концесията за боклука в София, а може би и за още градове в страната. Ако те заплашат с отнемане на концесията, ти сам ще продадеш частната си фирма, за да спасиш тази дето ти носи повече доходи. Не подценявай обществения натиск, който може да се приложи върху теб. А за умствения ми капацитет може наистина да е на много ниско ниво...щом вярвам, че феновете на отбора можем да разкараме тези боклуци...

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 авг 2012 16:58

Национализация!
Върнете ЦСКА на държавата!
[offtopic]Ето сега е написано правилно и не е с червени букви ;)[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 30 авг 2012 16:58

Брей сега пък Бойко виновен. До кога ще мислите кой ви е виновен..... Имало една патка, тя мислила, мислила па се гътнала.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 авг 2012 16:59

danko_sot написа:Какво ли щеше ди си мислиш и да говориш сега, ако на наше място беше твоя любим отбор?

10 години в Б група и в момента в който имахме реален собственик милеещ за клуба го разстеляха. Знам много добре какво е любим отбор да е пред фалит, ако писания за 60млн задължения са верни то няма друг начин освен закриване, защото такива задължения просто НЕ се покриват. Някой горе каза за школа - абе пич за да работи школата в ЦСКА първо трябва БАЗА, което означава 3-4млн инвестиция минимум, плюс това ЦСКА никога не е била силна школа /не ми говори за взетите от други отбори готови играчи, говоря за ЮНОШИ/. Да произвежда 3-4 играча през година - големите отбори не произвеждат толкова /освен Барселона и Реал/ та вие ли. И за колко ще ги продадете тея юноши, че да ви избият задълженията или смятате 15 години само юноши да продавате и да се борите пак за титлата отново поради супер упорството ви, че 1-2-5 години ЦСКА няма да го бъде в тая битка. Стадиона ще се срути = инвестиции. Юноши и възвращаемост = инвестиции и много време! Борба за титлата = инвестиции. А дълговете сами ще се покрият нали? Или ще събирате по 22 000 на мач, с билетчета по 15-20лв от любов към МАРКАТА ЦСКА. Коя марка? На вафлата ли? Айде стига толкова, че взе да става грозно.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2012 17:00

maymun 1914 написа:
BRF написа:
baerba1995 написа:Тази гавра ще струва изборите на Бойко! Помнете ми думата!

Вече почти си спечели един глас СРЕЩУ НЕГО!

Що си мислите , вие Цесекарите, че сте повече от Левскарите а?
Ко ще му струва на Бойко, вие не мислете , изборите отдавна са подковани за следващ мандат.

Нищо не си мисля!А ти ще гласуваш за ББ ако ни закрият така ли?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 авг 2012 17:03

danko_sot написа:
RedForever написа:
v.r.s. написа:Само не мога да разбера, защо в заглавието се споменава Премиера, какво общо би трябвало да има той с неуредиците в ЦСКА?
Нали ви подсигури силен спонсор като Газпром, който би трябвало да започне да ви спонсорира след няколко месеца, какво трябва да направи друго, че обръщението е към него?

Да натисне боклуците да се изметат от отбора така както ни ги натресоха.

И как би трябвало да го направи, какъв е начина Премиера да изгони едни собственици от тяхната собственост, то дефакто е така. Това просто няма как да стане по законен начин.

Абе няма законно, няма незаконно ве! Като има мошеници, тарикати и т.н. и доказано и категорично унищожават спортната марка на Б-я ЦСКА, то тогава и държавата може да си позволи да използва същите методи, както те в клуба. Просто Бойко Борисов с едно щракване на пръста може да ги изгони тея шмекери, като ги притисне относно договорите за боклука и то не само в София, ами и във всички градове, където има гербаджийски кметове.[/quote]

Това не са ли методи от едни други времена в които Държавата решаваше всичко, нали сме в ЕС, а годината е 2012-та, а не 1950-та и в орбитата на СССР.
Явно за някои закона е без значение. Как ще ги притисне относно договорите за боклука, след като са подписани и при нарушаване от Общините, Титан ще заведат дело и ще ги осъдят и след това ние данакоплатците ще трябва да им плащаме. Помислете малко преди да пишете, нещата не са толкова прости и Премиера не може да им каже оставяйте ЦСКА и се махайте и да идват другите.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 авг 2012 17:08

Aз пък не мога да разбера какво общо има Рейнджърс с ЦСКА, че ги давате за пример!Ситуацията в ЦСКА се дължи изцяло на "управлението" на Титан, които умишлено задлъжняват отбора с пари!!Кажете ми как е възможно да се натрупат дългове за над 60 милиона евро от отбор с годишен бюджет не повече от 5 милиона евро?Да не говорим за приходите от последните изходящи трансфери..Нека видим и какви пари са дали от Титан до момента: ДЮШ - закрита; Инвестиции в база и стадион - освен съблекалнята за домакини, която беше ремонтирана съвсем наскоро, за друго не се сещам (там са дадени не повече от 15-20к лева); Бюджет за трансфери - привличат се главно играчи със свободен статут, нека по-запознатите кажат колко пари приблизително отиват за комисионни, но според мен са не повече от 150к на трансферен прозорец..От тези груби сметки излиза, че Титан не са дали нито една стотинка за издръжката на ЦСКА за това време, а още по-зле, даже са на много голям минус!По тази логика всеки един от нас би могъл да бъде президен на ЦСКА - за всеки един дълг към играчи, мениджъри и клубове се водят дела, които се разсрочват постоянно във времето, треньори и футболисти не си взимат заплатите с месеци и т.н.При това положение просто не е нормално да бъдат оставяни да се гаврят по този начин с най-титулувания отбор в България!

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 30 авг 2012 17:19

Що ли си мисля, че този апел не е насочен в правилно направление. Че нали с решение на това правителство се разруши базата на ЦСКА , където е сега спортна зала Армеец, нали същата държава подари на един друг клуб безсрочно и безвъзмездно стадион и база, докато ЦСКА плаща и ще плаща средно годишно по 2 милиона за базите, нали същата държава , която се явява собственик на базите не е вкарала нито лев в тези бази, а реши, че социалнто е по-оправдано да се инвестира в Разград и Гоце Делчев, нищо лошо де, нали същата тази държава даде за 1 година гражданство на Шоко , а Платини пета година чака, нали същата тази държава отказва да направи ревизия на останалите футболните клубове и да санкционира тези, които не са осигурявали играчите си на реален приход, нали същата тази държава изпрати органите си с водоструйки да разгонят хората от сектор Г на Герена, нали служители на същата държава ръководят частни дружества, каквито са футболните клубове.....няма смисъл да продължавам.
Очевадно е, че според тази държава ЦСКА е извън обсега на интересите и . Какво остава ... Всеки само може да си прави своя избор, да се наведе или да се изправи срещу вятъра. Така както правят самолетите при излитане, а не да пикаят по посока на вятъра, както правят пикльовците - според Хенри Форд.

Върни се в “Архив”