ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Artoger
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/

Мнениеот Artoger » 28 авг 2012 23:23

Ако играем нашата игра 3:0 иначе:1:1,1:2 moje i 1:3 не е изключено и 0:3
Левски,Челси,Реал Мадрид,Интер!

[wrapimg=]http://prikachi.com/images.php?images/310/7840310r.gif[/wrapimg]

evro12
Контакти:

Мнениеот evro12 » 29 авг 2012 15:16

Очаквам сравнително лесна победа. 2-0 за Левски.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 29 авг 2012 15:52

ivaka написа:
Без име написа:
LSFC 1914 написа:Не си мислете, че мача ще е лесен. :idea:

Как ще е лесен като тия ще паркират автобуса.
Да се надяваме на гол през първото, че нашите да не се изнервят и второто да е мъчение на топката.

Не е автобус, приготвили са цял кораб, иначе няма начин.
С Ботев се видя, че тръгне ли се на надиграване става мисията невъзможна, затова майката му е кораб пред вратата и напред каквото стане.
Наистина мисля, че мачът няма да е лесен, напротив, това е един от отборите срещу, които играем трудно.

Това вече е обективно мнение , за палячовците които мечтаят за 5ци и 6ци да изчакат 15септември и да залягат над уроците ...иначе за мача мисля , че ще го вземете
ex Popeye

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 авг 2012 16:50

Доста оптимистично сте настроени всички, но аз лично съм доста притеснен от този мач.Черно море не са никак лош отбор, особено в отбрана.В същото време нашата отбрана е по-надупчена от швейцарско сирене, така че ще се моля на Господ възможно най-малко топки да достигат до офанзивните футболисти на черноморци, най-вече до Паломино.Дано да имаме шанса да вкараме ранен гол, защото иначе нещата отиват към минимален успех за един от двата отбора, като за мен Черно море ще са с по-голям шанс да измъкнат 3-те точки.

Мисля, че това ще е доста важен мач за нас, дори бих казал ключов - ако победим, момчетата определено ще си вдигнат самочувствието, а и това само може да сплоти отбора.От друга страна ако загубим, то нещата не отиват никак на добре, защото психиката на повечето все още е поразклатена от отпадането от Сараево.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 29 авг 2012 21:08

futbolqga написа:Дано да имаме шанса да вкараме ранен гол, защото иначе нещата отиват към минимален успех за един от двата отбора, като за мен Черно море ще са с по-голям шанс да измъкнат 3-те точки.

И с какво Черно море имат по-голям шанс за победа и то на Герена? Някакви извънземни мачове ли направиха досега варненци? Лудогорец ги нас.а във Варна, а ние нямаме шансове в София :shock:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 29 авг 2012 22:19

4:0 за Левски
Изображение

rukrom

Мнениеот rukrom » 30 авг 2012 08:21

3-0 за Левски. Ч.море са посредствен и груб отбор,но и това няма да им помогне.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 30 авг 2012 08:53

А някой има ли си идея при положение, че няма да се дава мача по телевизията, т.е. няма външно влияние за часа и датата на мача, защо е в петък, а не в събота примерно? Искат повече почивка преди мачовете на националите?

Пак добре, че не е в петък от 18:00 да се чудя колко бързо да се изнасям от работа.

Иначе се надявам да сме една добра цифра хора на Герена и да стане сравнително отворен мач. Ако това стане, победата трябва да е наша. Ако не стане, пак трябва да е наша. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2012 08:58

RIR написа:А някой има ли си идея при положение, че няма да се дава мача по телевизията, т.е. няма външно влияние за часа и датата на мача, защо е в петък, а не в събота примерно? Искат повече почивка преди мачовете на националите?

И аз това се питам от 3 кръга насам?Защо,след като няма телевизия програмата е толкова тъпа?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 30 авг 2012 10:00

edmon_dantes написа:
futbolqga написа:Дано да имаме шанса да вкараме ранен гол, защото иначе нещата отиват към минимален успех за един от двата отбора, като за мен Черно море ще са с по-голям шанс да измъкнат 3-те точки.

И с какво Черно море имат по-голям шанс за победа и то на Герена? Някакви извънземни мачове ли направиха досега варненци? Лудогорец ги нас.а във Варна, а ние нямаме шансове в София :shock:

Чети всичко - ако не вкараме ранен гол е това, което прави разликата в случая.При положение, че мачът се "закучи", то тогава черноморци имат по-голями шансове първо, защото цялото напрежение ще е върху нашите играчи (а доста от тях са напълно безхарактерни - прекършват се, както видя и в Сараево) и второ, защото Черно море ще могат да си забъркат бетона отзад (а те това го могат) и да ни изчакат на контраатака (а предполагам си виждал нашата защита какво представлява).Това е просто моето мнение, не го натрапвам на никого, но просто предчувствието ми е такова - не вкараме ли гол през първото полувреме, то значи нещата не отиват на добре.

Върни се в “Архив”