ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/
Ако играем нашата игра 3:0 иначе:1:1,1:2 moje i 1:3 не е изключено и 0:3
Левски,Челси,Реал Мадрид,Интер!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images.php?images/310/7840310r.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://prikachi.com/images.php?images/310/7840310r.gif[/wrapimg]
Очаквам сравнително лесна победа. 2-0 за Левски.
- Ron Jeremy
- Контакти:
ivaka написа:Без име написа:LSFC 1914 написа:Не си мислете, че мача ще е лесен.
Как ще е лесен като тия ще паркират автобуса.
Да се надяваме на гол през първото, че нашите да не се изнервят и второто да е мъчение на топката.
Не е автобус, приготвили са цял кораб, иначе няма начин.
С Ботев се видя, че тръгне ли се на надиграване става мисията невъзможна, затова майката му е кораб пред вратата и напред каквото стане.
Наистина мисля, че мачът няма да е лесен, напротив, това е един от отборите срещу, които играем трудно.
Това вече е обективно мнение , за палячовците които мечтаят за 5ци и 6ци да изчакат 15септември и да залягат над уроците ...иначе за мача мисля , че ще го вземете
ex Popeye
Доста оптимистично сте настроени всички, но аз лично съм доста притеснен от този мач.Черно море не са никак лош отбор, особено в отбрана.В същото време нашата отбрана е по-надупчена от швейцарско сирене, така че ще се моля на Господ възможно най-малко топки да достигат до офанзивните футболисти на черноморци, най-вече до Паломино.Дано да имаме шанса да вкараме ранен гол, защото иначе нещата отиват към минимален успех за един от двата отбора, като за мен Черно море ще са с по-голям шанс да измъкнат 3-те точки.
Мисля, че това ще е доста важен мач за нас, дори бих казал ключов - ако победим, момчетата определено ще си вдигнат самочувствието, а и това само може да сплоти отбора.От друга страна ако загубим, то нещата не отиват никак на добре, защото психиката на повечето все още е поразклатена от отпадането от Сараево.
Мисля, че това ще е доста важен мач за нас, дори бих казал ключов - ако победим, момчетата определено ще си вдигнат самочувствието, а и това само може да сплоти отбора.От друга страна ако загубим, то нещата не отиват никак на добре, защото психиката на повечето все още е поразклатена от отпадането от Сараево.
- edmon_dantes
- Контакти:
futbolqga написа:Дано да имаме шанса да вкараме ранен гол, защото иначе нещата отиват към минимален успех за един от двата отбора, като за мен Черно море ще са с по-голям шанс да измъкнат 3-те точки.
И с какво Черно море имат по-голям шанс за победа и то на Герена? Някакви извънземни мачове ли направиха досега варненци? Лудогорец ги нас.а във Варна, а ние нямаме шансове в София

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

3-0 за Левски. Ч.море са посредствен и груб отбор,но и това няма да им помогне.
А някой има ли си идея при положение, че няма да се дава мача по телевизията, т.е. няма външно влияние за часа и датата на мача, защо е в петък, а не в събота примерно? Искат повече почивка преди мачовете на националите?
Пак добре, че не е в петък от 18:00 да се чудя колко бързо да се изнасям от работа.
Иначе се надявам да сме една добра цифра хора на Герена и да стане сравнително отворен мач. Ако това стане, победата трябва да е наша. Ако не стане, пак трябва да е наша.
Пак добре, че не е в петък от 18:00 да се чудя колко бързо да се изнасям от работа.
Иначе се надявам да сме една добра цифра хора на Герена и да стане сравнително отворен мач. Ако това стане, победата трябва да е наша. Ако не стане, пак трябва да е наша.

- blue avalanche
- Контакти:
RIR написа:А някой има ли си идея при положение, че няма да се дава мача по телевизията, т.е. няма външно влияние за часа и датата на мача, защо е в петък, а не в събота примерно? Искат повече почивка преди мачовете на националите?
И аз това се питам от 3 кръга насам?Защо,след като няма телевизия програмата е толкова тъпа?
edmon_dantes написа:futbolqga написа:Дано да имаме шанса да вкараме ранен гол, защото иначе нещата отиват към минимален успех за един от двата отбора, като за мен Черно море ще са с по-голям шанс да измъкнат 3-те точки.
И с какво Черно море имат по-голям шанс за победа и то на Герена? Някакви извънземни мачове ли направиха досега варненци? Лудогорец ги нас.а във Варна, а ние нямаме шансове в София
Чети всичко - ако не вкараме ранен гол е това, което прави разликата в случая.При положение, че мачът се "закучи", то тогава черноморци имат по-голями шансове първо, защото цялото напрежение ще е върху нашите играчи (а доста от тях са напълно безхарактерни - прекършват се, както видя и в Сараево) и второ, защото Черно море ще могат да си забъркат бетона отзад (а те това го могат) и да ни изчакат на контраатака (а предполагам си виждал нашата защита какво представлява).Това е просто моето мнение, не го натрапвам на никого, но просто предчувствието ми е такова - не вкараме ли гол през първото полувреме, то значи нещата не отиват на добре.