smoothc написа:megan fox написа:Гуардиола постави рекорд по спечелини трофеи...., Виланова явно ще постави рекорд по подарени трофеи, след Жоан Гампер, който подари на Сампдория, сега подари и Суперкупата на Реал! Да видим къде ще му излее края, но с този треньор не можем да станем шампиони и трябва да забравим за ШЛ!![]()
![]()
![]()
Мегън,когато си позволих да коментирам,че с Тито Виланова Барселона ще е коренно различен отбор,и с една дума нищо няма да е същото,ти иронично и надменно подметна,че дори напротив-Барселона ще бъде още по-силна и си направил подробен анализ,който дори ми предложи да прочета...
И изведнъж,от една загуба коренно си променяш цялостната теза и концепция,и се започва с цветущите закани и определения по адрес на Виланова,изобщо смешна работа,която доста ми напомня ситуацията с Вилаш Бояши феновете на Челси във форума,които при назначаването му,просто го идолизираха,а след първите 1-2 загуби-плочата се обърна на 180 градуса,което вече е свършен факт и едва ли е съществено значение,но просто си струва да се отбележи
Не е само една загуба! Трети мач от общо 5 играем мега слабо и тактиката + стартовият състав са тотално объркани! Срещу Сампдория (айде тоя мач беше приятелски и не беше важен), Осасуна и сега срещу Реал бяхме просто трагични! Не, не трагични, а жалки! Че от началото на Примера са минали само 2 кръга + 2 мача за Суперкупата и Тито ползва вече ротации и върти отбора! Смените му винаги са татолно грешни, тактиките му и те, не ми е ясно на какво отгоре не иска да практикува нашето тики-така, ами играем с дълги топки - нещо, което не е било от времето на Ван Гаал! Да не говорим за тоталната липса на тактика! Още след мача ни с Осасуна изригнах срещу Виланова, а сега вече сериозно обмислям дали да не си проваля живота и да отида до Барселона, за да го убия тоя нещастик

И да, спомням си, когато ти казвах, че с Тито ще играем по-добре, защото имах коренно различна представа за него! Защото в сезона, в който той не беше всеки мач до Пеп заради здравословните си проблеми сдадохме титлата, но като го гледам сега какви ги върши начело на отбора... е честно по-слаб треньор от тоя няма! Дори Вили Вуцов би се справил по-добре от тоя дебил!