Реал - Барса, реванш за Суперкупата 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Реал - Барса, реванш за Суперкупата 29.08.2012 23:30

Мнениеот megan fox » 30 авг 2012 02:23

smoothc написа:
megan fox написа:Гуардиола постави рекорд по спечелини трофеи...., Виланова явно ще постави рекорд по подарени трофеи, след Жоан Гампер, който подари на Сампдория, сега подари и Суперкупата на Реал! Да видим къде ще му излее края, но с този треньор не можем да станем шампиони и трябва да забравим за ШЛ! :evil: :evil: :evil:

Мегън,когато си позволих да коментирам,че с Тито Виланова Барселона ще е коренно различен отбор,и с една дума нищо няма да е същото,ти иронично и надменно подметна,че дори напротив-Барселона ще бъде още по-силна и си направил подробен анализ,който дори ми предложи да прочета ;) ...
И изведнъж,от една загуба коренно си променяш цялостната теза и концепция,и се започва с цветущите закани и определения по адрес на Виланова,изобщо смешна работа,която доста ми напомня ситуацията с Вилаш Бояш :) и феновете на Челси във форума,които при назначаването му,просто го идолизираха,а след първите 1-2 загуби-плочата се обърна на 180 градуса,което вече е свършен факт и едва ли е съществено значение,но просто си струва да се отбележи ;)

Не е само една загуба! Трети мач от общо 5 играем мега слабо и тактиката + стартовият състав са тотално объркани! Срещу Сампдория (айде тоя мач беше приятелски и не беше важен), Осасуна и сега срещу Реал бяхме просто трагични! Не, не трагични, а жалки! Че от началото на Примера са минали само 2 кръга + 2 мача за Суперкупата и Тито ползва вече ротации и върти отбора! Смените му винаги са татолно грешни, тактиките му и те, не ми е ясно на какво отгоре не иска да практикува нашето тики-така, ами играем с дълги топки - нещо, което не е било от времето на Ван Гаал! Да не говорим за тоталната липса на тактика! Още след мача ни с Осасуна изригнах срещу Виланова, а сега вече сериозно обмислям дали да не си проваля живота и да отида до Барселона, за да го убия тоя нещастик :!: :!: :!: Аз може и да си скапя живота, ама поне ще спася отбора от това зло!

И да, спомням си, когато ти казвах, че с Тито ще играем по-добре, защото имах коренно различна представа за него! Защото в сезона, в който той не беше всеки мач до Пеп заради здравословните си проблеми сдадохме титлата, но като го гледам сега какви ги върши начело на отбора... е честно по-слаб треньор от тоя няма! Дори Вили Вуцов би се справил по-добре от тоя дебил!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 авг 2012 02:28

Не правете каквито и да са заключения, с Пуйол няма да изглеждаме така отзад.....иначе добре, че си имаме Меси, че да ни измъква когато може, че иначе не ми се мисли....иначе тази година основната цел е ясна-ШЛ, още повече че финалът е на любимят ни Уембли, но с Тито ще е мноого трудно, не заради днешния мач, а като цяло не мисля, че може да ни изведе до трофея, в Меси и Иниеста е надеждата.....сега мача с Валенсия задължителна победа, няма друга алтернатива :!: :roll:....и как може да пусне яловия Тейо (който почва да ме дразни вече) вместо Вия накрая ???....с Валенсия задължително Давид титулят, време е да си връща формата :!: :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 авг 2012 02:35

Това е несериозно след два изиграни кръга, и докато водим в класирането да казваме, че основната ни цел е ШЛ! Целта ни е само една и винаги е била тя - ТРЕБЪЛ! Дали ще го постигнем няма как да знаем, но в началото на всеки сезон това трябва да ни е целта и нищо по-малко!

Ясно, че с Пуйол на терена нещата ще се по-добре, но да не забравяме,че Карлес е на 34 и че няма още дълго да носи защитата на гърба си! А така като гледам нищо не се прави по този въпрос! Ако ще цял отбор Пикета, Маскерановци и Адриановци да наредим отзад те всичките взети заедно пак ще са по-слабиот нашият капитан!

Меси хубаво, че ще ни носи на гърба си, но как да гоправи, когато остава изолиран и няма кой да му подава?! Нали видя първото полувреме какво беше... На тия отзад като им е казано да изнасят топката с дълги подавания и не ми е ясно как Меси ще се справя в нападение! Нашата игра е по тревата, а не дълги топки напред. И колкото по-рано го разбере това нещо Виланова толкова по-добре! Миналият сезон по едно време Гуардиола също опита да играе с тази тактика и се видя, че не се получава! Защо сега Тито опитва същото? Защо? ЗАЩО, МАМКА ТИ ВИЛАНОВА, ЧУМАТА ДА ТЕ ТРЪШНЕ, ПРОДАЖНИК ТАКЪВ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 авг 2012 02:51

megan fox написа:Това е несериозно след два изиграни кръга, и докато водим в класирането да казваме, че основната ни цел е ШЛ! Целта ни е само една и винаги е била тя - ТРЕБЪЛ! Дали ще го постигнем няма как да знаем, но в началото на всеки сезон това трябва да ни е целта и нищо по-малко!

Ясно, че с Пуйол на терена нещата ще се по-добре, но да не забравяме,че Карлес е на 34 и че няма още дълго да носи защитата на гърба си! А така като гледам нищо не се прави по този въпрос! Ако ще цял отбор Пикета, Маскерановци и Адриановци да наредим отзад те всичките взети заедно пак ще са по-слабиот нашият капитан!

Меси хубаво, че ще ни носи на гърба си, но как да гоправи, когато остава изолиран и няма кой да му подава?! Нали видя първото полувреме какво беше... На тия отзад като им е казано да изнасят топката с дълги подавания и не ми е ясно как Меси ще се справя в нападение! Нашата игра е по тревата, а не дълги топки напред. И колкото по-рано го разбере това нещо Виланова толкова по-добре! Миналият сезон по едно време Гуардиола също опита да играе с тази тактика и се видя, че не се получава! Защо сега Тито опитва същото? Защо? ЗАЩО, МАМКА ТИ ВИЛАНОВА, ЧУМАТА ДА ТЕ ТРЪШНЕ, ПРОДАЖНИК ТАКЪВ!

Естествено, че требълът е целта, имах предвид, че поне за мен ШЛ е пред Примерата, може би защото финалът е на Уембли....и невероятното желание да триумфираме за трети път там....статистика показва, че в нечетните години, когато няма големи първенства (2009, 2011) сме много по-силни....дано и през 2013 триумфираме май месец :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

grimlock
Контакти:

Мнениеот grimlock » 30 авг 2012 02:51

Реал победи Барса (с10 човека) . Ей това вече си е новина.

grimlock
Контакти:

Мнениеот grimlock » 30 авг 2012 02:59

AntrAcsA написа:Каквото и да се каже ще е малко ! Подобни ламерски грешки и голове дори в " у нашето " Б група трудно може да се види !!!
И двата гола м/у ушите на Вратаря ,за защитата не ми се коментира ...

А и този коментатор по ТВ+ цял мач не спря да ми къса нервите със " супер безпристрастен " и безумния си на моменти коментар .
Ясно е че с този треньор , толкова ,трябва а свикваме с подобни моменти защото те първа ще ни се случват трагични изпълнения в червено синьо .

Верно ли това е казал?
Може би е от тези които не им се нрави испанското надмощие във футболната игра и си търси под айде да не казвам какво.

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 30 авг 2012 09:15

Футболните спецове пак са наскачали :lol: Миналия мач уволниха Валдес , днес Тито . Валдес показа снощи , че е стабилен на поста си. А Тито Виланова доста е поработел с отбора и много по-добре се представят в нападение/само второто полувреме/. В края на миналия сезон всеки рабзра , че като се затвориш срещу Барса и те немогат да вкарат , незнаеха какво да правят..Снощи имаха прилични на брой за 1- полувреме положения , но Касияс и късмета не им позволи да направят чудо.
Барса са направели голям удар с привличането на Сонг , видя се че за 20мин пасва идеално на отбора .
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 авг 2012 09:48

Много сложен мач се получи. След "подаръка" от Маск, последва и такъв от Пике и играта тотално се разстрои. Определено центтралните ни защитници не са в добра форма. Лутаха се и се обвиняваха един друг за пробивите на играчите в бяло. Аз съм умерен оптимист, а и не съм очаквал, че Тито ще е толкова успешен като Пеп. Все пак говорим за най-успешния треньор в Барса. Мегън ти се нахвърляш срещу Тито, но кажи ми кой виждаш като заместник, който да е толкова успешен като Пеп.

Надявам се, че Адриано ще пропусне няколко мача. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 30 авг 2012 11:32

Сега основния въпрос тука е,да се сърдим ли на Валдес, или да не се сърдим на Валдес ... :lol:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 авг 2012 11:49

ihalamadrid написа:Сега основния въпрос тука е,да се сърдим ли на Валдес, или да не се сърдим на Валдес ... :lol:

КВо да му се сърдим на тая риба , няма файда : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Барселона”