Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Any
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Any » 28 авг 2012 19:51

TristaNNN написа:
шивача написа:
ми дай ми друг, дето не бил в ЦСКА :lol: но Бг

Яков Папарков. В момента е безработен и като посредствен треньор перфектно се вписва в посредственноста на нещото като отбор ;)

Войн Войнов идеален за вас: )

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2012 21:12

TristaNNN написа:
шивача написа:

Яков Папарков. В момента е безработен и като посредствен треньор перфектно се вписва в посредственноста на нещото като отбор ;)

OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
Както се вижда от желанията на феновете на двата отбора-никой не желае доброто на другия!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2012 21:16

GOLEADOR написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:

OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
Както се вижда от желанията на феновете на двата отбора-никой не желае доброто на другия!

Аз не искам Стойчо да се маха от ЦСКА.Я,колко сте си добре с него!А и Септември Симитли тъкмо ви бяха "взели мярката"...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 авг 2012 21:46

GOLEADOR написа:

Чакай бе човек, аз само се помайтапих. Не пипайте специалиста от село Плоски, живи да сте :!: После няма с кой да си правим гаргара и ще умрем от скука :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2012 21:47

blue avalanche написа:OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
Аз не искам Стойчо да се маха от ЦСКА.Я,колко сте си добре с него!А и Септември Симитли тъкмо ви бяха "взели мярката"...[/quote]

Лавина,ако поискаш и Гонзо да се върне начело на Левски направо се прекръщавай на "red avalanche" :)
П.П.
Спокойно знам,че си тук (в този форум) за да плюеш по Стойчо и да се противопоставяш на тези които го защитават.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 авг 2012 21:49

TristaNNN написа:Чакай бе човек, аз само се помайтапих. Не пипайте специалиста от село Плоски, живи да сте :!: После няма с кой да си правим гаргара и ще умрем от скука :cry:

Е ти пък ,Илиан Илиев за какво е ? :mrgreen:
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 21:55

Янис Зику написа:Попаднах на едно много интересно интервю с Тиаго Силва от 2010 година. Няма да е зле да прочетете някъде към средата.

http://football.sportal.bg/news.php?id=215651

С това нека негативните коментари против Стойчо приключат.

Видяхме динамиката на Стойчо срещу Мура.
След този мач може би е минал на статика, или кинематика :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 21:59

GOLEADOR написа:
blue avalanche написа:OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
Аз не искам Стойчо да се маха от ЦСКА.Я,колко сте си добре с него!А и Септември Симитли тъкмо ви бяха "взели мярката"...

Лавина,ако поискаш и Гонзо да се върне начело на Левски направо се прекръщавай на "red avalanche" :)
П.П.
Спокойно знам,че си тук (в този форум) за да плюеш по Стойчо и да се противопоставяш на тези които го защитават.
[/quote]

Ти си уникално запознат с всички..дори и с Кико 75 :mrgreen:

Откога нехаресването и критиката се водят плюене?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2012 22:24

Кашчей написа:Лавина,ако поискаш и Гонзо да се върне начело на Левски направо се прекръщавай на "red avalanche" :)
П.П.
Спокойно знам,че си тук (в този форум) за да плюеш по Стойчо и да се противопоставяш на тези които го защитават.[/b]

Ти си уникално запознат с всички..дори и с Кико 75 :mrgreen:

Откога нехаресването и критиката се водят плюене?[/quote]

Всеки може да плюе,хока, критикува или там каквото си иска в този форум,аз само искам когато го прави да си каже защо го прави!Казвал съм го на теб и сега ще го повторя.Плюй по Стойчо,ама колкото искаш и както искаш,но си кажи честно,аз мразя ЦСКА и за това плюя по Стойчо!Така е честно!
П.П.
С Кико наистина се получи грозно,но не приемам обвиненията му към червените фенове,още повече на фона на човешката трагедия.Все пак тогава загинаха хора и мисля,че всеки би се съгласил с мен.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 22:38

кашчей, кажи един треньор от Бг, който да замести Стойчо, но да не е свързан с Левски, че там само тотаджии, алкохолици и доносници!?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”