TristaNNN написа:шивача написа:
ми дай ми друг, дето не бил в ЦСКАно Бг
Яков Папарков. В момента е безработен и като посредствен треньор перфектно се вписва в посредственноста на нещото като отбор
Войн Войнов идеален за вас: )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Яков Папарков. В момента е безработен и като посредствен треньор перфектно се вписва в посредственноста на нещото като отбор
GOLEADOR написа:TristaNNN написа:шивача написа:
OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
Както се вижда от желанията на феновете на двата отбора-никой не желае доброто на другия!
GOLEADOR написа:
OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
Както се вижда от желанията на феновете на двата отбора-никой не желае доброто на другия!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Аз не искам Стойчо да се маха от ЦСКА.Я,колко сте си добре с него!А и Септември Симитли тъкмо ви бяха "взели мярката"...[/quote]blue avalanche написа:OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
TristaNNN написа:Чакай бе човек, аз само се помайтапих. Не пипайте специалиста от село Плоски, живи да стеПосле няма с кой да си правим гаргара и ще умрем от скука
Янис Зику написа:Попаднах на едно много интересно интервю с Тиаго Силва от 2010 година. Няма да е зле да прочетете някъде към средата.
http://football.sportal.bg/news.php?id=215651
С това нека негативните коментари против Стойчо приключат.
GOLEADOR написа:Аз не искам Стойчо да се маха от ЦСКА.Я,колко сте си добре с него!А и Септември Симитли тъкмо ви бяха "взели мярката"...blue avalanche написа:OK!Но само и единствено ако вие върнете Гонзо за треньор на Левски!Ясно е,че всички левскари искат да разкарат Стойчо от ЦСКА,а армейците се молят Батков да върне Гонзо начело на Левски!
Кашчей написа:Лавина,ако поискаш и Гонзо да се върне начело на Левски направо се прекръщавай на "red avalanche"![]()
П.П.
Спокойно знам,че си тук (в този форум) за да плюеш по Стойчо и да се противопоставяш на тези които го защитават.[/b]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта