Официално-Мишел Платини в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Мишел Платини в ЦСКА?

Мнениеот a boy named goo » 30 авг 2009 17:46

ЦСКА направи определено трансферен удар, Платини е един най-силните нападатели в България в момента, освен това е типичен таран, такъв какъвто в момента нямаме. Защото дори Владимир Манчев се чувства най-добре, когато се включва от втора линия. Гледам почти всички мачове на Черноморец и определено въпросния Платини е от най-силно представящи се в мачовете на отбора си.
Въпросът в случая обаче е, цената за която е бил докаран Мишел Платини, защото 1 млн. евро определено си е много и си мисля, че е абсурдно да бъде плащана подобна сума за футболист, който както и да го гледаме е все още недоказал се, много добре знаем, че има разлика между ЦСКА и Черноморец.
Както и да е, най-после се сдобих ме с класен таран, дано Платини се представи на ниво.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 30 авг 2009 17:48

Жалко за Черноморец, че се разделят с най-добрия си играч. От друга страна това е добре за ЦСКА и предстоящата им борба в ЛЕ. Дано виждаме по-често такива попълнения в БГ футбола, а не недоразумения като Ортега, Том, Маркиньос и още безброй неизвестници.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 30 авг 2009 17:50

Абе какви милион евро, бе хора? Цената може би е доста ниска, но с гарантиран процент за Черноморец при бъдещ трансфер. КАк виждате Титан да дадат един, че дори и половин милион евро за футболист?

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 30 авг 2009 17:54

Абе,важното е че,го взимаме па колко струва е проблем на собствениците на ЦСКА и М.Събев :!: :!:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2009 17:54

Carpy написа:Абе какви милион евро, бе хора? Цената може би е доста ниска, но с гарантиран процент за Черноморец при бъдещ трансфер. КАк виждате Титан да дадат един, че дори и половин милион евро за футболист?

Ами като вземат 3-4 от лига Европа-защо не?
Лятото Черноморец казаха че за под 1.5 евро няма да го пуснат!
Изображение

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 30 авг 2009 17:58

cska_90 написа:
Carpy написа:Абе какви милион евро, бе хора? Цената може би е доста ниска, но с гарантиран процент за Черноморец при бъдещ трансфер. КАк виждате Титан да дадат един, че дори и половин милион евро за футболист?

Ами като вземат 3-4 от лига Европа-защо не?
Лятото Черноморец казаха че за под 1.5 евро няма да го пуснат!

Остави ги какво са казали. В България трансфер между български отбори на такива нива не може да стане. Просто нямат толкова пари хората. Аз си мисля, че процент от бъдещ трансфер е доста по-вероятно. Клубовете у нас знаят, че само ЦСКА продава добре в Европа (И Литекс донякъде)...

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Официално-Мишел Платини в ЦСКА!

Мнениеот TheClub » 30 авг 2009 18:00

Много ни станаха футбилистите хора, и си викаме дано се наложат ама те много, а можем да играем само с 11 :(

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 авг 2009 18:22

Много, ама качествени. А не като преди много смотаняци. И аз взех да се чудя как ще изглежда отборът напред. Ето един вариант, при който обаче Маркиньос трябва да играе като опорен халф. Схемата е доста атакуваща, но защо не в домакински мачове и дори с Фулъм защо не???

------------------------------Янчев-------Маркиньос----------------------------

--Тодоров----------------------Манчев................................Стоянов

--------------------------------Платини------------------------------------

Не пак не става. Трябва Данчо да се върне като десен бек, Минев ляв, за да може да играе и Делев. Между другото категоричен съм че ни трябва нов ляв бек като титуляр, адска дупка беше Виданов просто, друг отбор щеше да ни накаже жестоко за неговите грешки
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 30 авг 2009 18:23

TheClub написа:Много ни станаха футбилистите хора, и си викаме дано се наложат ама те много, а можем да играем само с 11 :(

Що бе? :?
Минев-----Иванов----Котев----Танка

Стоянов----Янчев----Маркиньос-----Делев

----------- Манчев----------------------

------------Платини------------------

За мен повече от добре!А мисля,че и който влезне като смяна,просто няма да ни мръдне играта!Супееееееееер :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 авг 2009 18:31

Боримечката написа:
TheClub написа:Много ни станаха футбилистите хора, и си викаме дано се наложат ама те много, а можем да играем само с 11 :(

Що бе? :?
Минев-----Иванов----Котев----Танка

Стоянов----Янчев----Маркиньос-----Делев

----------- Манчев----------------------

------------Платини------------------

За мен повече от добре!А мисля,че и който влезне като смяна,просто няма да ни мръдне играта!Супееееееееер :)

А Данчо Тодоров- Един от най-добрите с Динамо и най-сърцат. За мен по-добре той да играе като бек вместо Минев, но трябва да играе, а има опит в евротурнирните битки
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”