ЦСКА направи определено трансферен удар, Платини е един най-силните нападатели в България в момента, освен това е типичен таран, такъв какъвто в момента нямаме. Защото дори Владимир Манчев се чувства най-добре, когато се включва от втора линия. Гледам почти всички мачове на Черноморец и определено въпросния Платини е от най-силно представящи се в мачовете на отбора си.
Въпросът в случая обаче е, цената за която е бил докаран Мишел Платини, защото 1 млн. евро определено си е много и си мисля, че е абсурдно да бъде плащана подобна сума за футболист, който както и да го гледаме е все още недоказал се, много добре знаем, че има разлика между ЦСКА и Черноморец.
Както и да е, най-после се сдобих ме с класен таран, дано Платини се представи на ниво.
Официално-Мишел Платини в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Мишел Платини в ЦСКА?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Жалко за Черноморец, че се разделят с най-добрия си играч. От друга страна това е добре за ЦСКА и предстоящата им борба в ЛЕ. Дано виждаме по-често такива попълнения в БГ футбола, а не недоразумения като Ортега, Том, Маркиньос и още безброй неизвестници.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Абе какви милион евро, бе хора? Цената може би е доста ниска, но с гарантиран процент за Черноморец при бъдещ трансфер. КАк виждате Титан да дадат един, че дори и половин милион евро за футболист?
Абе,важното е че,го взимаме па колко струва е проблем на собствениците на ЦСКА и М.Събев

Carpy написа:Абе какви милион евро, бе хора? Цената може би е доста ниска, но с гарантиран процент за Черноморец при бъдещ трансфер. КАк виждате Титан да дадат един, че дори и половин милион евро за футболист?
Ами като вземат 3-4 от лига Европа-защо не?
Лятото Черноморец казаха че за под 1.5 евро няма да го пуснат!

cska_90 написа:Carpy написа:Абе какви милион евро, бе хора? Цената може би е доста ниска, но с гарантиран процент за Черноморец при бъдещ трансфер. КАк виждате Титан да дадат един, че дори и половин милион евро за футболист?
Ами като вземат 3-4 от лига Европа-защо не?
Лятото Черноморец казаха че за под 1.5 евро няма да го пуснат!
Остави ги какво са казали. В България трансфер между български отбори на такива нива не може да стане. Просто нямат толкова пари хората. Аз си мисля, че процент от бъдещ трансфер е доста по-вероятно. Клубовете у нас знаят, че само ЦСКА продава добре в Европа (И Литекс донякъде)...
Re: Официално-Мишел Платини в ЦСКА!
Много ни станаха футбилистите хора, и си викаме дано се наложат ама те много, а можем да играем само с 11 

Много, ама качествени. А не като преди много смотаняци. И аз взех да се чудя как ще изглежда отборът напред. Ето един вариант, при който обаче Маркиньос трябва да играе като опорен халф. Схемата е доста атакуваща, но защо не в домакински мачове и дори с Фулъм защо не???
------------------------------Янчев-------Маркиньос----------------------------
--Тодоров----------------------Манчев................................Стоянов
--------------------------------Платини------------------------------------
Не пак не става. Трябва Данчо да се върне като десен бек, Минев ляв, за да може да играе и Делев. Между другото категоричен съм че ни трябва нов ляв бек като титуляр, адска дупка беше Виданов просто, друг отбор щеше да ни накаже жестоко за неговите грешки
------------------------------Янчев-------Маркиньос----------------------------
--Тодоров----------------------Манчев................................Стоянов
--------------------------------Платини------------------------------------
Не пак не става. Трябва Данчо да се върне като десен бек, Минев ляв, за да може да играе и Делев. Между другото категоричен съм че ни трябва нов ляв бек като титуляр, адска дупка беше Виданов просто, друг отбор щеше да ни накаже жестоко за неговите грешки
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Боримечката
- Контакти:
TheClub написа:Много ни станаха футбилистите хора, и си викаме дано се наложат ама те много, а можем да играем само с 11
Що бе?

Минев-----Иванов----Котев----Танка
Стоянов----Янчев----Маркиньос-----Делев
----------- Манчев----------------------
------------Платини------------------
За мен повече от добре!А мисля,че и който влезне като смяна,просто няма да ни мръдне играта!Супееееееееер

Боримечката написа:TheClub написа:Много ни станаха футбилистите хора, и си викаме дано се наложат ама те много, а можем да играем само с 11
Що бе?![]()
Минев-----Иванов----Котев----Танка
Стоянов----Янчев----Маркиньос-----Делев
----------- Манчев----------------------
------------Платини------------------
За мен повече от добре!А мисля,че и който влезне като смяна,просто няма да ни мръдне играта!Супееееееееер
А Данчо Тодоров- Един от най-добрите с Динамо и най-сърцат. За мен по-добре той да играе като бек вместо Минев, но трябва да играе, а има опит в евротурнирните битки
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]