Old_death написа:miki85 написа:Този смешник Стойчо Младенов. Докога този жалък човек ще излага името и марката на ЦСКА. Този човек няма достойнство , този човек вече загуби цялото ми уважение. Този човек ,ако беше истински мъж трябваше да подаде оставка още след резила с Мура. НЯмам думи без отбелязан гол 3ти мач поред от наш футболист (автогола в бургас не го смятам за наше попадение)Просто не може да продължава така. Махай се Стойчо докато е време и остави друг да ти оправя разградения двор. Не спря да реве откакто е дошъл , един път не стана като мъж и не каза аз съм виновен, съжалявам. Само припомням ,че Радуканов беше изгонен заради 1 загуба и 1 равен ..............................
Явно жегите не прощават на никой.Отиди ти да вкараш гол,защото Стойчо няма нито един свестен нападател.За това той няма никаква вина.Отивай пред офиса на Титан да вдигаш лозунгите си!
Аз ли накарах стойчо да изгони 8 човека от отбора. Аз ли привлякох Христо Янев и после го изгоних като мръсно коте. за какво го защитавате само, че постоянно се подмазва на сектор Г ли това е смешно.