Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

miki85
Контакти:

Re: Армейци докога ще търпим?

Мнениеот miki85 » 25 авг 2012 20:14

Old_death написа:
miki85 написа:Този смешник Стойчо Младенов. Докога този жалък човек ще излага името и марката на ЦСКА. Този човек няма достойнство , този човек вече загуби цялото ми уважение. Този човек ,ако беше истински мъж трябваше да подаде оставка още след резила с Мура. НЯмам думи без отбелязан гол 3ти мач поред от наш футболист (автогола в бургас не го смятам за наше попадение)Просто не може да продължава така. Махай се Стойчо докато е време и остави друг да ти оправя разградения двор. Не спря да реве откакто е дошъл , един път не стана като мъж и не каза аз съм виновен, съжалявам. Само припомням ,че Радуканов беше изгонен заради 1 загуба и 1 равен ..............................

Явно жегите не прощават на никой.Отиди ти да вкараш гол,защото Стойчо няма нито един свестен нападател.За това той няма никаква вина.Отивай пред офиса на Титан да вдигаш лозунгите си!

Аз ли накарах стойчо да изгони 8 човека от отбора. Аз ли привлякох Христо Янев и после го изгоних като мръсно коте. за какво го защитавате само, че постоянно се подмазва на сектор Г ли това е смешно.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 25 авг 2012 20:15

miki85 написа:
obi4am_pirin написа:Браво троянец!хехе!цска е мъка но Стойчо не е виновен!Освен да влезе той да вкара!

Троянец казваш, интересно, бях на всички домакински мачове миналия сезон, по-левашки изпусната титла и по-слаб левски да не можеш да биеш не съм виждал. Това му простих, че отпадна от Левски 2 дето са средняци в Б група и това простих. Че падна от миньор, пак простих. Че изгуби титлата с 8 точки преднина уникална простотия пак му простих. За резила дето докара на ЦСКА и срамното отпадане от отбор дето взимат 1500 евро не съм и няма да му простя. Че 3 мача отбора не играе нищо и не е вкарал гол също няма да му простя(тук говоря за треньора стойчо успехите като футболист няма да ги отрека постигнал ги е) Просто за треньор не става. Това е истината

Хехехе, ама като ни направи 2 пъти шампион, ставаше за треньор, нали?

miki85
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот miki85 » 25 авг 2012 20:19

Не и тогава не ставаше, не ставаше и като отпадна от Тулуза. Няма да стане от него треньор, просто не притежава качеството да спечели важен мач за ЦСКА. Редовно отпада с равенства от средняшки или нечувани отбори , тулуза там 0:0 тук 1:1 ,нещо да ви е познато (справка мура същите резултати). Торпедо москва нещо да ви говори отпадане с дузпи 2 равни пак !!!!!!!!!!!!!
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 авг 2012 20:23

miki85 написа:
Old_death написа:
miki85 написа:Този смешник Стойчо Младенов. Докога този жалък човек ще излага името и марката на ЦСКА. Този човек няма достойнство , този човек вече загуби цялото ми уважение. Този човек ,ако беше истински мъж трябваше да подаде оставка още след резила с Мура. НЯмам думи без отбелязан гол 3ти мач поред от наш футболист (автогола в бургас не го смятам за наше попадение)Просто не може да продължава така. Махай се Стойчо докато е време и остави друг да ти оправя разградения двор. Не спря да реве откакто е дошъл , един път не стана като мъж и не каза аз съм виновен, съжалявам. Само припомням ,че Радуканов беше изгонен заради 1 загуба и 1 равен ..............................

Явно жегите не прощават на никой.Отиди ти да вкараш гол,защото Стойчо няма нито един свестен нападател.За това той няма никаква вина.Отивай пред офиса на Титан да вдигаш лозунгите си!

Аз ли накарах стойчо да изгони 8 човека от отбора. Аз ли привлякох Христо Янев и после го изгоних като мръсно коте. за какво го защитавате само, че постоянно се подмазва на сектор Г ли това е смешно.

Поста ти няма нищо общо с правилата на форума за добро поведение,за това те пращам на модераторите.Преди да пишеш глупости провери кой привлече играчите,които Стойчо изгони като некадърни и кой после ги връщаше в отбора.Спирам комуникацията с тебе,защото нямам намерение да си губя времето!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 авг 2012 20:31

Поста ти няма нищо общо с правилата на форума за добро поведение,за това те пращам на модераторите.Преди да пишеш глупости провери кой привлече играчите,които Стойчо изгони като некадърни и кой после ги връщаше в отбора.Спирам комуникацията с тебе,защото нямам намерение да си губя времето![/quote]
Мисля, че момчето е доста ядосано и затова малко си "изпуска" нервите. Ще му мине, а резултатът от вашия мач е много голяма изненада. Който твърди, че не е така, много греши :shock:
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 авг 2012 20:41

Егати, тия почнаха един-друг да се докладват...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 авг 2012 21:10

Синьо сърце написа:Егати, тия почнаха един-друг да се докладват...

Вътрешните войни са в пълна сила :) Още 2 седмици имат картбланш Титан и инициативният комитет .3 месеца без заплати и гледай какво става,мними контузии ,реплики ,комични отигравания и тн.Пак го казвам друг отбор с тия проблеми ,до сега нямаше да го има.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 авг 2012 21:15

percival написа:
Синьо сърце написа:Егати, тия почнаха един-друг да се докладват...

Вътрешните войни са в пълна сила :) Още 2 седмици имат картбланш Титан и инициативният комитет .3 месеца без заплати и гледай какво става,мними контузии ,реплики ,комични отигравания и тн.Пак го казвам друг отбор с тия проблеми ,до сега нямаше да го има.

Аааааа, питай днешния ни тренер едно време при Лафчис кво беше... Имаше хора, дето бутилки събираха!!!...на всеки се е случвало, ми те ваште не са водили подготовка, какви да са отиграванията? Няма картбланш, нищо не зависи ни от вас, ни от никого... Батакът е страховит и тоя Комитет да се ориентира към Чавдар, другото е безумие...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 авг 2012 21:19

И да останат Титан ли ?
На този етап ,дори Лупи е по-добре от тях.Не остана има няма 10 тина дена,ще видим какво ще стане.Тя играта е ясна тази година.Големи циркове ще има.
Подготовка водиха ,еле физическата подготовка я направиха без кондиционен треньор ,за сметка на това сега имаме май двама :) В Турция ,която е една страхотна туристическа дестинация ,играхме 4-5 мачлета из сокаците като разчитахме много на Мораес,ден преди първият евромач го продадохме :) Както излиза и от интервюто с него ,хич не е искал да си тръгва.Една камара туристи на проби ,няколко комедийни актьори и завръщане на ирландският дъб .Като прибавим,че пари за нищо няма ,нито за храна ,нито за вода ,нито за пътни дори ,а какво остава за ремонти и заплати.То картинката си отговаря напълно.Също така е доста добре украсена и поставена в рамка от бфс.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 авг 2012 21:30

percival написа:И да останат Титан ли ?
На този етап ,дори Лупи е по-добре от тях.Не остана има няма 10 тина дена,ще видим какво ще стане.Тя играта е ясна тази година.Големи циркове ще има.
Подготовка водиха ,еле физическата подготовка я направиха без кондиционен треньор ,за сметка на това сега имаме май двама :) В Турция ,която е една страхотна туристическа дестинация ,играхме 4-5 мачлета из сокаците като разчитахме много на Мораес,ден преди първият евромач го продадохме :) Както излиза и от интервюто с него ,хич не е искал да си тръгва.Една камара туристи на проби ,няколко комедийни актьори и завръщане на ирландският дъб .Като прибавим,че пари за нищо няма ,нито за храна ,нито за вода ,нито за пътни дори ,а какво остава за ремонти и заплати.То картинката си отговаря напълно.Също така е доста добре украсена и поставена в рамка от бфс.

Не знам, оправяйте се. Отдавна се знаеше за този хал, но ... При вариант ''Чавдар'' ЦСКА фалира, основава се нов клуб с Чавдар Е( забележи какво съвпадение в исторически план) , догодина Б група , по-догодина А...Титан остава с пръст еди-къде си, губи лиценза за Армията, който после се дава на новото Чавдар-ЦСКА. Новите тръгват начисто и вместо да дават милиони за ощавения от кой ли не и безсмислен клуб ПФК, ги инвестират в база, тренери, поддръжка и прочие. Май не звучи толкова страшно, е?

Върни се в “Архив”