ehh написа:Viktor4o_Rs написа:... В Бразилия, Аржентина или арабските страни да не е по-хладно, ама си играят хората през деня
За осветлението и отоплението съм напълно съгласен, но и тогава ще намерят кусури - един ще го дразни светлината, на друг ще му е топло на краката и те така

Жалко, и ти си почнал да говориш наизуст.
Бразилия и Аржентина... първо, че там е хладната част от годината. Второ, много ме съмнява да ги опънат да играят на 38-40 градуса през деня. Трето, има ли стадиони без осветление в тамошните първи лиги, че да се налага местната федерация, да ги изтезава да играят през деня на Сахарски жеги?
Арабските държави... тук пък съвсем сбърка. Колкото пъти погледна лайва късна вечер/нощем, толкова пъти намирам доста арабски мачове. Било то от Мароко, Саудитска арабия, Йордания...
Като си гледам картата на света, на моята поне, екваторът минава през Бразилия.Та кога казваш там е хладната част на годината?Помниш ли в САЩ 94 как се играеха мачове в най-горещата част на деня, а в Кувейт, след 8 години само нощем ли ще се играят мачовете?
Приказваш и ти, колкото да не заспиш!
В тия жеги, аз лично, работя по 10 часа на ден и накрая на работното време всичко по мен е мокро, а на другият ден бяло от потта.Ако си мислиш, че е много по-неотговорно и лесно, отколкото да подтичваш по терена-лъжеш се!