БФС, отложете кръга!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Any
Контакти:

Re: БФС, отложете кръга!

Мнениеот Any » 25 авг 2012 17:42

grasiani написа:Е един мач ще издържат толкова футболистите,нали и главния съдия има право да даде по някоя минута-две почивки по време на мача при горещо време така че няма страшно,не е нужно според мен да се отлага кръга,друг е въпроса ако постоянно трябва да се играе при такава жега тогава клубовете да си търсят други решения,те са работодатели на футболистите и са длъжни да се грижат за здравето им.

Шапки с вентилаторчета и да пускат пръскачките на стадиона :)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 25 авг 2012 17:49

Само тука ли е такава жега? Сега гледам по трибуните в Манчестър има хора с горнища и нещо като есенни якета. Тука при нас е егати гадния климат. Жега, жега, жега, и изведнъж после като се почне студ, студ, нощно време -30 градуса. Брей и прокълнатата държава. Даже и време нямаме като хората.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 25 авг 2012 17:52

galin56 написа:Само тука ли е такава жега? Сега гледам по трибуните в Манчестър има хора с горнища и нещо като есенни якета. Тука при нас е егати гадния климат. Жега, жега, жега, и изведнъж после като се почне студ, студ, нощно време -30 градуса. Брей и прокълнатата държава. Даже и време нямаме като хората.

Всичко е от оправниците даже и Хан Аспарух не е избрал свясна територия :Д та да не се сърдим на ББ не е само той

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 25 авг 2012 18:01

Който се беше оплакал че ще е жега за феновете цитирам дарик :)

"Голи до кръста отсреща в реката" :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2012 18:11

ehh написа:
Viktor4o_Rs написа:... В Бразилия, Аржентина или арабските страни да не е по-хладно, ама си играят хората през деня ;)
За осветлението и отоплението съм напълно съгласен, но и тогава ще намерят кусури - един ще го дразни светлината, на друг ще му е топло на краката и те така :lol:

Жалко, и ти си почнал да говориш наизуст. Бразилия и Аржентина... първо, че там е хладната част от годината. Второ, много ме съмнява да ги опънат да играят на 38-40 градуса през деня. Трето, има ли стадиони без осветление в тамошните първи лиги, че да се налага местната федерация, да ги изтезава да играят през деня на Сахарски жеги?
Арабските държави... тук пък съвсем сбърка. Колкото пъти погледна лайва късна вечер/нощем, толкова пъти намирам доста арабски мачове. Било то от Мароко, Саудитска арабия, Йордания...

Като си гледам картата на света, на моята поне, екваторът минава през Бразилия.Та кога казваш там е хладната част на годината?Помниш ли в САЩ 94 как се играеха мачове в най-горещата част на деня, а в Кувейт, след 8 години само нощем ли ще се играят мачовете?

Приказваш и ти, колкото да не заспиш!
В тия жеги, аз лично, работя по 10 часа на ден и накрая на работното време всичко по мен е мокро, а на другият ден бяло от потта.Ако си мислиш, че е много по-неотговорно и лесно, отколкото да подтичваш по терена-лъжеш се!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 авг 2012 18:20

Ще играят и ще пеят даже.

haha

Мнениеот haha » 25 авг 2012 19:08

Да сложат осветление и да не се оплакват.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 25 авг 2012 19:09

Кашчей написа:
ehh написа:[quote="Viktor4o_Rs"

Като си гледам картата на света, на моята поне, екваторът минава през Бразилия.Та кога казваш там е хладната част на годината?Помниш ли в САЩ 94 как се играеха мачове в най-горещата част на деня, а в Кувейт, след 8 години само нощем ли ще се играят мачовете?

Аман от дървени философи говорещи наизуст като тебе...първо в Бразилия и Аржентина сега е хладната част от годината и второ световно първенство ще има в Катар, а не в Кувейт....и трето има едно нещо наречено "google" и преди да драснеш по добре провери какво мисли "google" по въпроса....;)
Последна промяна от velez на 25 авг 2012 19:11, променено общо 1 път.

cumst
Контакти:

Мнениеот cumst » 25 авг 2012 19:11

sixtynine написа:Никва милост за тия п*тки! :lol: Мощно на 40 градуса, **** съм им и футбола :lol:

това беше култово! :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2012 19:27

velez написа:
Кашчей написа:
ehh написа:[quote="Viktor4o_Rs"

Аман от дървени философи говорещи наизуст като тебе...първо в Бразилия и Аржентина сега е хладната част от годината и второ световно първенство ще има в Катар, а не в Кувейт....и трето има едно нещо наречено "google" и преди да драснеш по добре провери какво мисли "google" по въпроса....;)

За Катар съм съгласен, че съм сбъркал...Каква ли ще е разликата в температурите, като знам, че Катар е по на юг от Кувейт, ама ти си знаеш.За Бразилия...
Изображение

Ще се радвам да ми кажеш дали в Боа Вишта е по-горещо от Рио, понеже този град е в северното полукълбо, където сега е лято, а Рио е в южното, където е зима?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”