Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 12:28

шивача написа:
Beck's написа:Жуниор продължава да мачка по терените в Украйна ! МАШИНА

:cry: :cry: :cry:

По добре е за него, тука в момента вече нямаше да има желание да живее....... Жуниор е един и тази година ще пори украйнски отбори , а на зима или лято трансфер в голям отбор !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 14:00

Beck's написа:
шивача написа:
Beck's написа:Жуниор продължава да мачка по терените в Украйна ! МАШИНА

:cry: :cry: :cry:

По добре е за него, тука в момента вече нямаше да има желание да живее....... Жуниор е един и тази година ще пори украйнски отбори , а на зима или лято трансфер в голям отбор !

Дай Боже! И един ден пак у дома :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 авг 2012 18:23

Може и да ни огрее пак някога... за бенефиса примерно! :) Браво на нашия Жуниор, ще стане голмайстор и в трета страна!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 авг 2012 22:50

накажи ги жужи
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 21 авг 2012 11:32

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:накажи ги жужи

Сега докато ги нямаше нашите по ТВ, гледам Металург по нета, все пак Грег, Вили и Мораеш са наши хора :)

Torresss
Контакти:

Жуниор Мораес потвърди, че Титан са го излъгали

Мнениеот Torresss » 21 авг 2012 20:54

Нападателят все още чака да получи сума от трансфера си в Металург

Часовникът вече тиктака до смяната на ръководството на ЦСКА, но вместо дълговете да намаляват, те продължават да се натрупват. Оказа се ,че сред опашката от чакащи да получат пари от червения клуб е и бившата звезда на 31-кратните шампиони – Жуниор Мораеш. Идолът на Сектор „Г“ все още чака да прибере процент от сумата по трансфера си в украинския Металург (Донецк), разбра Livesport.bg от приближени до нападателя.

Бразилският голмайстор имал клауза в договора си с ЦСКА, според която при продажбата му на друг клуб, той трябва да получи 20 процента от трансферната сума. Повече от месец обаче Мораеш чака въпросните пари да постъпят в банковата му сметка, но ръководството на ЦСКА така и не превежда дължимата сума.

Припомняме, че Металург плати 1 500 000 евро за „Футболист на футболистите“ през изминалия сезон в „А“ група, или поне такава бе сумата, която от ЦСКА обявиха. Това означава, че Мораеш има да получава 300 000 евро от бившия си клуб.

„Титаните“ обаче ще трябва да спрат да се ослушват за това задължение, тъй като поредният мониторинг на УЕФА наближава. Ако до 15 септември финансовите проблеми не бъдат решени, през октомври ЦСКА може да се окаже без лиценз. Това пък от своя страна може да доведе до фалирането на клуба и ЦСКА да се прости с елитния футбол за три сезона.

Източник : Livesport.bg

Вижте какво написа Мораес в Twitter
Запитан от фен дали това е вярно Мораес написа : This is true ! Have more..

sandi74

Re: Жуниор Мораес потвърди, че Титан са го излъгали

Мнениеот sandi74 » 21 авг 2012 21:04

Абсолютни глупости,Титан са най-изрядните платци в държавата на никого не дължат нищо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Re: Жуниор Мораес потвърди, че Титан са го излъгали

Мнениеот russia » 21 авг 2012 21:16

sandi74 написа:Абсолютни глупости,Титан са най-изрядните платци в държавата на никого не дължат нищо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пфффф, поредното "компетентно" и "смислено" мнение! А дали Металург са превели вече въпросните милион и половина? А дали всъщност са толкова? И каква точно е клаузата в договора на Мораес? Трябва да получи въпросните проценти в рамките на месец ли? Въпроси, въпроси, ама сандьо що да мисли, като може просто да си пръцка?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
stef_cskara
Контакти:

Мораеш: Шефовете не искаха да станем шампиони

Мнениеот stef_cskara » 24 авг 2012 10:37

Бившият нападател на ЦСКА Жунуор Мораеш разкри скандални подробности около напускането си на отбора и около това защо армейците не спечелиха титлата.

"В договора ми с ЦСКА беше записано, че ако ме продадат, трябва да получа 20% от парите по трансфера. Президентът на ЦСКА има документ с банков депозит, че тези пари вече са преведени. Истината обаче е, че сумата я няма в сметката ми вече от доста време", твърди Мораеш.

"Обаждам му се често, но той се крие и не си вдига телефона. Мои приятели дори смятат, че въпросният документ е фалшив", продължава бразилецът в интервю пред "Тема спорт".

"Факт е, че шефовете на ЦСКА бяха коректни към мен по време на целия ми престой в България. Не знам обаче какво се случи в последните месеци".

Любимецът на Сектор "Г" признава още, че неприятно впечатление му направил факта, че това ръководство не показало нито веднъж с действията си, че иска ЦСКА да е шампион.

"Например ден преди решителният за титлата мач с Лудогорец трябваше да пътуваме цели 8 часа. А шефовете не само, че не дойдоха на мача, а дори и не ни пожелаха успех. Това нормално ли е?", недоумява южноамериканецът.

"Преди дербито с Левски пък никой от ръководството не дойде да ни надъха, а какво остава да каже нещо за премии при победа. Това е най-големият мач в България и вместо да направиш нещо, за да мотивираш футболистите, ти не правиш нищо и гледаш отстрани", чуди се Мораеш.

Той разкрива, че е бил продаден насила на Металург Донецк. "Аз много исках да остана в ЦСКА, но един ден шефовете дойдоха при мен и ми казаха, че трябва да приема офертата на Металург. Едва ли не ме задължиха да отида в Украйна".

Обяснили му, че парите от трансфера са много нужни на клуба, за да покрие задълженията си и да спаси лиценза за участие в евротурнирите.

"В това отношение разбирам собствениците. Трябват им пари, за да погасяват дълговете. А няма по-важно от доброто за ЦСКА. Затова се съгласих да отида в Донецк", добави кариоката.

"По интервютата, които даваше Стойчо Младенов си личеше, че отношенията му с босовете не са добри. Пред нас обаче той се стараеше да не им обръща внимание и искаше единствено да се концентрираме върху играта си. Той е един страхотен треньор", защити бившия си наставник Мораеш.

Накрая той признава, че иска един ден да се върне в ЦСКА и да завърши кариерата си с червената фланелка.

Върни се в “ЦСКА”