История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот Futbolen_istorik » 10 авг 2012 23:17

Изображение
печата през 2001г.
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 13 авг 2012 12:29

Каков е този печат :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 авг 2012 12:29

Bartolomej написа:Каков е този печат :?

Дражевски :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 авг 2012 16:38

Аз да попитам (от чисто любопитство): За новия сезон Нефтохимик си направили реклама по спирките до ж.п. гарата. Дотук добре, дори похвално (маркетинга и рекламата далеч не са лоши неща във футбола). Ама защо са сложили снимка от пълния стадион на мача Черноморец- Левски и са писали : Една легенда се завръща :roll:
п.п. Моля четящият задклавиатурен механизъм не си мисли, че злорадствам, просто съм наблюдателен........И любопитен :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 авг 2012 16:43

калпазанчо написа:Аз да попитам (от чисто любопитство): За новия сезон Нефтохимик си направили реклама по спирките до ж.п. гарата. Дотук добре, дори похвално (маркетинга и рекламата далеч не са лоши неща във футбола). Ама защо са сложили снимка от пълния стадион на мача Черноморец- Левски и са писали : Една легенда се завръща :roll:
п.п. Моля четящият задклавиатурен механизъм не си мисли, че злорадствам, просто съм наблюдателен........И любопитен :mrgreen:

Дай снимката да я видим.Не мога да коментирам защото не съм видял въпросната реклама
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 20 авг 2012 16:46

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Аз да попитам (от чисто любопитство): За новия сезон Нефтохимик си направили реклама по спирките до ж.п. гарата. Дотук добре, дори похвално (маркетинга и рекламата далеч не са лоши неща във футбола). Ама защо са сложили снимка от пълния стадион на мача Черноморец- Левски и са писали : Една легенда се завръща :roll:

Дай снимката да я видим.Не мога да коментирам защото не съм видял въпросната реклама

Ето го въпросният плакат.
http://store.picbg.net/pubpic/38/42/8b00e82619463842.JPG
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 авг 2012 16:59

cena62 написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Ето го въпросният плакат.
http://store.picbg.net/pubpic/38/42/8b00e82619463842.JPG

Може би имате впредвид горната снимка.Долната си е от наш мач,защото знамето с герба и надпис "Бургас" е на агитката на Нефтохимик.А с горната снимка явно са искали да подчертаят мястото на провеждането на мачовете-стадион "Нефтохимик"(Лазур)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 авг 2012 17:19

Дизел, според теб умишлена ли е грешката или престъпно нехайство на рекламната агенция изготвила въпросния афиш...И така да е - нали вашите фенове са го слагали - едва ли не сте забелязали. И все пак да не изпадаме в дребни и незначителни неща, все пак има къде къде по-важни неща в живота на един нафта ултрас (примерно да събере още 4ма и да нападнат някое хлапе в тъмното :mrgreen: )
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 17:25

калпазанчо написа:Дизел, според теб умишлена ли е грешката или престъпно нехайство на рекламната агенция изготвила въпросния афиш...И така да е - нали вашите фенове са го слагали - едва ли не сте забелязали. И все пак да не изпадаме в дребни и незначителни неща, все пак има къде къде по-важни неща в живота на един нафта ултрас (примерно да събере още 4ма и да нападнат някое хлапе в тъмното :mrgreen: )

По-важно е да се подиграват на 20-те човека, а те да останат да гледат Черноморец срещу ЦСКА (нали повечето от тях са и цесекари), вместо да подкрепят отбора си в Севлиево. Все пак къде са 20 човека, къде 11.
Владо, според мен не са знаели, че това е мач на Черноморец. Наистина. Иначе този стадион, така напълнен, няма да го видим никога повече, мисля си аз.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”