История на футбола в гр. Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: История на футбола в гр. Бургас
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Futbolen_istorik
- Контакти:

печата през 2001г.
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"
- Bartolomej
- Контакти:
Каков е този печат 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Каков е този печат
Дражевски

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- калпазанчо
- Контакти:
Аз да попитам (от чисто любопитство): За новия сезон Нефтохимик си направили реклама по спирките до ж.п. гарата. Дотук добре, дори похвално (маркетинга и рекламата далеч не са лоши неща във футбола). Ама защо са сложили снимка от пълния стадион на мача Черноморец- Левски и са писали : Една легенда се завръща
п.п. Моля четящият задклавиатурен механизъм не си мисли, че злорадствам, просто съм наблюдателен........И любопитен

п.п. Моля четящият задклавиатурен механизъм не си мисли, че злорадствам, просто съм наблюдателен........И любопитен

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
калпазанчо написа:Аз да попитам (от чисто любопитство): За новия сезон Нефтохимик си направили реклама по спирките до ж.п. гарата. Дотук добре, дори похвално (маркетинга и рекламата далеч не са лоши неща във футбола). Ама защо са сложили снимка от пълния стадион на мача Черноморец- Левски и са писали : Една легенда се завръща![]()
Дай снимката да я видим.Не мога да коментирам защото не съм видял въпросната реклама
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Аз да попитам (от чисто любопитство): За новия сезон Нефтохимик си направили реклама по спирките до ж.п. гарата. Дотук добре, дори похвално (маркетинга и рекламата далеч не са лоши неща във футбола). Ама защо са сложили снимка от пълния стадион на мача Черноморец- Левски и са писали : Една легенда се завръща![]()
Дай снимката да я видим.Не мога да коментирам защото не съм видял въпросната реклама
Ето го въпросният плакат.
http://store.picbg.net/pubpic/38/42/8b00e82619463842.JPG
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
cena62 написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Аз да попитам (от чисто любопитство): За новия сезон Нефтохимик си направили реклама по спирките до ж.п. гарата. Дотук добре, дори похвално (маркетинга и рекламата далеч не са лоши неща във футбола). Ама защо са сложили снимка от пълния стадион на мача Черноморец- Левски и са писали : Една легенда се завръща![]()
Ето го въпросният плакат.
http://store.picbg.net/pubpic/38/42/8b00e82619463842.JPG
Може би имате впредвид горната снимка.Долната си е от наш мач,защото знамето с герба и надпис "Бургас" е на агитката на Нефтохимик.А с горната снимка явно са искали да подчертаят мястото на провеждането на мачовете-стадион "Нефтохимик"(Лазур)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- калпазанчо
- Контакти:
Дизел, според теб умишлена ли е грешката или престъпно нехайство на рекламната агенция изготвила въпросния афиш...И така да е - нали вашите фенове са го слагали - едва ли не сте забелязали. И все пак да не изпадаме в дребни и незначителни неща, все пак има къде къде по-важни неща в живота на един нафта ултрас (примерно да събере още 4ма и да нападнат някое хлапе в тъмното
)

калпазанчо написа:Дизел, според теб умишлена ли е грешката или престъпно нехайство на рекламната агенция изготвила въпросния афиш...И така да е - нали вашите фенове са го слагали - едва ли не сте забелязали. И все пак да не изпадаме в дребни и незначителни неща, все пак има къде къде по-важни неща в живота на един нафта ултрас (примерно да събере още 4ма и да нападнат някое хлапе в тъмното)
По-важно е да се подиграват на 20-те човека, а те да останат да гледат Черноморец срещу ЦСКА (нали повечето от тях са и цесекари), вместо да подкрепят отбора си в Севлиево. Все пак къде са 20 човека, къде 11.
Владо, според мен не са знаели, че това е мач на Черноморец. Наистина. Иначе този стадион, така напълнен, няма да го видим никога повече, мисля си аз.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]