e_cvetcov написа:Ралке....
Не мисля, че тези първи минути се дължат на страх или притеснение. И срещу Славия започнахме колебливо, но те просто не са толкова силни и не се възспозваха от това. Не омаловажавам играта на Левски, даже напротив. Мисля че сте изиграли най-добрия си мач от доста време насам. Смятам че причините са по-скоро спортно-технически, от колкото психологични, за разлика от вас. Имате дост по-малко спортно-технически проблеми и много психологични и не искам да ви обижам но смятам ,че вие феновете сте в основата им. Също така смятам, че вие феновете на Левски сте си виновни за отпадането от Сараево. Направихте от един абсолютно протоколен мач - дерби.Такъв, в който се играеше за името на родината и историята.
За конкретния мач Левски-Ботев мисля, че ние свършихме работата на Илиев от мотивационна гледна точка. Нашите изказвания ви надъхаха играчите толкова много. Точно по този начин и вие провокирахте саревци.
Все такива изказвания да има, като, че сте за Бундеслигата и тем подобни, на мен лично ми харесаха. Много хора изписаха куб глупости и на мен на главата ми се "наливаха" пълните простотии и аз казвах ДОБРЕ, защото бях спокойна и знаех, че Левски ще победи. Не се чуди как съм знаела просто така го чувствах, чувствах същото преди последния мач срещу ЦСКА, чувствах го преди Черноморец, чувствах го и преди мача с вас

. Левски също има много нови играчи + ново треньорско ръководство и е хубаво, че отбора започна да навлиза във форма и най- вече играчите да се сработват. Не ги превъзнасям, играта вчера много ми хареса, нахъсани, борбени МЪЖЕ, такива играчи искам да виждам

, НО все пак има още какво да се желае.
Поздрави за добрата игра : )