ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Мнениеот cookiemonsta » 20 авг 2012 13:44

Ебахти якия мач! Неприятна загуба, но каквото - такова. Първите 20 минути ги проспахме, Левски започнаха ударно, вкараха си положенията, влезнахме в ритъм и почти изравнихме, но... футбол. Вчера мача можеше да свърши по всякакъв начин, затова не съм разочарован. Левски изиграха мача по-добре и заслужено биха. Поздравявам само Синьо сърце, щот е истински джентълмен, нищо, че е син :lol: Не приемам за валидно мнението, че ни е рано да ви бием на Герена и ако не беше прекаленото навиване от наша страна, щяхте да си останете в летаргия и да вземем мача. Имам претенции към онва кюфте Ристосков, но ще спестя заканите към родата му. Дано му се връща тъпкано на тоя изверг.

Канарите - храбри както винаги! Малко прегоряхме, но като цяло се държахме много добре и на терена, и на трибуните. Излязохме да играем футбол и макар че загубихме мача, съм доволен от показаното. Очевидно е, че отборът играе настървено и има идея в играта, въпреки че има още трески за дялане. От тук насетне още по-неистова подкрепа за отбора 8-)

С нетърпение чакам реванша на Колежа!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Re: Браво на всички за представлението на Герена

Мнениеот v.s. » 20 авг 2012 13:48

Аз пък очаквах всичко което се случи на терена и по трибуните-все пак се срещнаха двете най-добри публики и два от най-добрите ни отбори.Като прибавим историческото съперничество,нещата си бяха съвсем резонни.
Най-изумен останах от Перфектната организация и отношение на полицията.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 авг 2012 13:49

Дерби между Левски и Ботев (Тракия) никога не имало , когато става въпрос за мачове в София . Незнайно защо канарите се надъхаха специално за този мач , но проблема си е техен . Резонна тройка , независимо в какво състояние се намираме .

пп Радвам се иначе че се върнаха в А-група защото в сравнение с видима , калиакра и т.н са доста по напред . Ако не друго си имат някаква публика .
Последна промяна от zlobul на 20 авг 2012 13:55, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 авг 2012 13:52

Подкрепям напълно автора на темата и повечето пичове с позитивни оценки. Вчера водих едно момче от Варна в ,,А"сектор, върл прйвърженик на Черно Море , макар и да не долюбва и двата отбора, след мача не спря да сипе суперлативи за спектала който изгледа- футбол, публика, заряд, атносфера и......! :idea: ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 авг 2012 13:57

e_cvetcov написа:Ралке....
Не мисля, че тези първи минути се дължат на страх или притеснение. И срещу Славия започнахме колебливо, но те просто не са толкова силни и не се възспозваха от това. Не омаловажавам играта на Левски, даже напротив. Мисля че сте изиграли най-добрия си мач от доста време насам. Смятам че причините са по-скоро спортно-технически, от колкото психологични, за разлика от вас. Имате дост по-малко спортно-технически проблеми и много психологични и не искам да ви обижам но смятам ,че вие феновете сте в основата им. Също така смятам, че вие феновете на Левски сте си виновни за отпадането от Сараево. Направихте от един абсолютно протоколен мач - дерби.Такъв, в който се играеше за името на родината и историята.
За конкретния мач Левски-Ботев мисля, че ние свършихме работата на Илиев от мотивационна гледна точка. Нашите изказвания ви надъхаха играчите толкова много. Точно по този начин и вие провокирахте саревци.

Все такива изказвания да има, като, че сте за Бундеслигата и тем подобни, на мен лично ми харесаха. Много хора изписаха куб глупости и на мен на главата ми се "наливаха" пълните простотии и аз казвах ДОБРЕ, защото бях спокойна и знаех, че Левски ще победи. Не се чуди как съм знаела просто така го чувствах, чувствах същото преди последния мач срещу ЦСКА, чувствах го преди Черноморец, чувствах го и преди мача с вас :). Левски също има много нови играчи + ново треньорско ръководство и е хубаво, че отбора започна да навлиза във форма и най- вече играчите да се сработват. Не ги превъзнасям, играта вчера много ми хареса, нахъсани, борбени МЪЖЕ, такива играчи искам да виждам :) , НО все пак има още какво да се желае.
Поздрави за добрата игра : )
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 20 авг 2012 14:00

v.s. написа:Най-изумен останах от Перфектната организация и отношение на полицията.

Е чак пък перфектна силно казано. При положение, че им е ясно колко билета са изкупени, виждат че хората се бутат и не могат да влезнат повече, трябваше да минат 20 минути от мача да се сетят че секторът е претъпкан и да отворят другия сектор. Цяла седмица се говори , че ще дойдем доста хора от Пловдив , да имат готовност, и накрая пак разправии и нерви за толкова елементарни неща.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 20 авг 2012 14:02

Ботев имаха голяма публика .... браво , но в никакъв случай не са били повече от левскарите както някои се опитват да лъжат ! 3000 фена на Ботев и 9000 на Левски! Така ги преценявам нещата ..... феновете в сектор Г бяха повече от тези в Б , но в А имаше доста фенове .. и мисля ,че В беше най пълен пък от всички сектори на Герена ! А за мача ..... стана добър мач с положения и голове .... Райков може би беше най-слабия на терена , но вкара 2 гола ... и аз не знам как стана това :lol: Карвальо може да не блестеше много в офанзивен план , но мисля ,че нямаше първа топка ,която да не отиграе перфектно ( особено първото полувреме ) или пък да я гърдира и да я подаде на друг играч на Левски .... Не мисля ,че го товариха хората заслужено , напротив - добре си играеше ! Гаджев ми хареса доста .... като цяло добре играхме и си личи и от крайния резултат ! Това е ..... радвам се че бихме 400 км път до София , не съжалявам за нищо !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 авг 2012 14:03

joro bad написа:Подкрепям напълно автора на темата и повечето пичове с позитивни оценки. Вчера водих едно момче от Варна в ,,А"сектор, върл прйвърженик на Черно Море , макар и да не долюбва и двата отбора, след мача не спря да сипе суперлативи за спектала който изгледа- футбол, публика, заряд, атносфера и......! :idea: ;)

Телевизионното затъмнение си оказа въздействие , иначе съм бил на мачове във Варна и знам каква е разликата между мачовете на Черно море или Спартак Варна и тези на Левски в софия независимо срещу кой играем , така че е напълно нормално момчето да е останало с добри впечатления . Самия въздух на "герена" е друг . Браво и на канарите , които с надъхването си , създадоха допълнителен заряд около мача . Разбира се , това надъхване е повлияло единствено на по малдите фенове и на никой друг . За мен мача си свърши точно както и очаквах да свърши . Дано тия да се надъхат така и срещу панчаревци , щото историята помни доста антифутболни нещица когато става въпрос за двубои между жълточерни и червени .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 14:05

1912plovdiv написа:
v.s. написа:Най-изумен останах от Перфектната организация и отношение на полицията.

Е чак пък перфектна силно казано. При положение, че им е ясно колко билета са изкупени, виждат че хората се бутат и не могат да влезнат повече, трябваше да минат 20 минути от мача да се сетят че секторът е претъпкан и да отворят другия сектор. Цяла седмица се говори , че ще дойдем доста хора от Пловдив , да имат готовност, и накрая пак разправии и нерви за толкова елементарни неща.

Ами да, можеше и да го отворят по рано, но сектор Г е само с два входа.
Има и къде по страшни неща, преди години сме седяли по 1000 човека в клетка за 300 на стадиона в ловеч и така и не ни отвориха страничния сектор в които нямаше и 1 човек. Не си мисли,че на армията ще ви отворят сектор както на Герена, а съм сигурен че и там ще идете толкова.

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)

Мнениеот lokofan » 20 авг 2012 14:11

THE G.A.M.E написа:
WPWW написа:А и какъв всъщност е тоя "отбор на народа" с 50 чужденци...

Ами като няма свестни български играчи ...

За жалост е така....от малки тръгват по кръчмите , опъват цигарите и алкохола....това е....не могат да разберат , че за да постигнат нещо повече трябват много лишения и работа и пак работа...Защо не питат батковците им Бербо и Мартиновците как е на запад в школите, има ли такова разхайтено положение???

Върни се в “Архив”