Черноморец - ЦСКА - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 12:51

Bourgas написа:
BRF написа:
Bourgas написа:Вальо, никой от нашите не игра с ръка. Вашите 2 бяха 2 полувреме, едното беше в пеналта, другото положение беше на линията, поне така видях от мястото, на което седях. За Карачанаков и Бандата нищо не чух. А да, както и за настъпването/ритването на Тошко Янчев при паднал футболист от нашите и при спряна игра. Иначе съм съгласен, че за авантажи, засади и прочие, тази съдийска тройка не беше чувала хич.

Ми аз за наши игри с ръка говоря не за ваши!Другите ситуации ми се губят по разбираеми причини.Трудно се гледа от такава позиция в такава обстановка,не че се оплаквам :lol: .На Стоян Колев му дадоха картон доколкото разбрах за бавене :o Ако е така е голяма глупост.След мача и той ни поздрави все пак е играл тоста време при нас.За Бандата съм сигурен,че сте реални понеже той игра пред вас така че каквото кажете това е!

Яд ме е на Карачанаков, а със Стоян говорих след мача и той ми каза, че съдията му казал да изпълни след като отиде на центъра. Стоян каза, че го изчакал, изпълнил бързо, защото са искали нашите пълен обрат и ония тогава дошъл и му дал картона?! А за останалите неща ти казвам, че е тъпо да се оправдават вашите от съдиите, защото според мен, те ви спасиха. Мисля си, че Мирянов като виден левскар, искаше да свърши мача наравно. И пак казвам, последните ви 4 атаки в последните 20 минути бяха шанс за нас, че не можахте да ни биете.

Аз със съдии не се оправдавам.Каквото е свирил това е!Мисля,че един от нашите игра с ръка.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 12:56

калпазанчо написа:И нещо за допълване - какво правеха хората от скамейката на ЦСКА 10 метра навътре в терена?! Херо за далеч по-малко в РАзград го наказаха за 3 мача и изгониха от скамейката!

Владо ние имаме толкова много наказания,че вече сме свикнали.В българския футбол е така.Стойчо предния път го наказаха за това,че каза на мача с Миньор,че е имало дузпа при 0:0 което беше истина даже.Вчера но стадиона тръгна един лаф-Вече щяли да ни наказват освен с лишаване от дамакинство и с лишаване от гостуване :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 12:57

BRF написа:
BRF написа:
клпазанчо написа:Хихихихих Вальо, мача е 3:2 за доброто срещу злото :mrgreen:

Ще намерим още двама футболисти да ни станат 14 и ще ви бием!Ако сме с 12 както с Литекс маже и да го докарате до Х
[offtopic]И Станко Машината е в тази бройка :lol:[/offtopic]

Помните ли това :lol: :lol: ?Много го разбирам футбола :)

Никой не коментира това ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 12:59

Много си докачлив бе Нейчо!Ако смятате,че да биете ЦСКА е все едно Монтана ОК.Няма да ви разобеждавам!Мога да напиша същото като теб с обратен знак и дори Груд ще ме разбере надявам се:С подходящи изпълнители,респективно и с отбор Черноморец си отиваше на разлика.Късмета ви беше ,че имахте един слаб,вял и безидеен ЦСКА!

Вальо разбира се, че е така. Това твърдя и аз. Явно си ме разбрал грешно. По-слаб Черноморец и по-слаб ЦСКА не бях гледал в мач помежду им и, ако за Черноморец това е нещо резонно - за ЦСКА не е...Мисля, че в момента спорим ( ако е спор), кой е бил по-малко слабия снощи. Аз твърдя, че и двата отбора бяха безобразни.
И двата отбора имаха късмет, че срещу им нямаше някой по - в час. Отиваха си на разлика.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 авг 2012 13:05

BRF написа:
Devian написа:Хахаха, Стойчо изнесъл лекция. Той Стойчо когато изнася лекции влиза с поредното си име във футболния фолклор. Предполагам, че вчера специалния му тактически приом беше Черноморец сами да си вкарат гол :shock:

Явно мача са го предавали само в САЩ :o

Да видя да коментирах мача някъде :? Стойчо с наличните играчи няма друг избор освен да играе по прибрано и да разчита на контри и късмет напред, заради възможностите на футболистите в нападение. Предполагам,че с тази си тактика страшно е изненадал Херо. Истината е, че през пролетта ако Цска бяха вкарали първи гол мача щеше да се закучи за нас, тогава късмета беше на наша страна сега малшанса :|
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 13:13

BRF написа:Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на Херо ;) Колкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално :roll: ?

Това написах.Както сте забелязали навярно пиша сбито.Сега ще се отдам на писане за да обясня какво имам впредвид с тези 4 изречения.
1изречение-Момчета,малко по-ведро все пак играхте с ЦСКА и не загубихте.Не бяхте тотално надиграни и просто спаринг партньор на съперника си.Няколко години поред играете успешно срещу нас и явно очаквате да биете всеки път.В това няма нищо лошо разбирасе,но после разочарованието е по-голямо.Дано това настроение не ви е провалило вечерта.
2изречение-Аз съм ви гледал един мач с Черно море и бяхте отчаиващи.Чел съм ви коментари,а и съм говорил с някои от вас и всички общо взето сте притеснени за отбора си и липсата на класа.Как очаквате лесна победа над ЦСКА в какъвто и да е вид при положение,че сте слаби?
3изричение-ЦСКА спечели тактическото надиграване,следователно Стойчо победи Херо.Това е достатъчно после ще спорим по въпроса :lol:
4изречени-имаме години история в тези работи.Не съм запознат как,но знам,че винаги имаме пълен арсенал от пиротехника.Първата крачка беше да изгоним полицията от сектора.Отне време и жертви,но стана ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 13:18

Devian написа:
BRF написа:
Devian написа:Хахаха, Стойчо изнесъл лекция. Той Стойчо когато изнася лекции влиза с поредното си име във футболния фолклор. Предполагам, че вчера специалния му тактически приом беше Черноморец сами да си вкарат гол :shock:

Явно мача са го предавали само в САЩ :o

Да видя да коментирах мача някъде :? Стойчо с наличните играчи няма друг избор освен да играе по прибрано и да разчита на контри и късмет напред, заради възможностите на футболистите в нападение. Предполагам,че с тази си тактика страшно е изненадал Херо. Истината е, че през пролетта ако Цска бяха вкарали първи гол мача щеше да се закучи за нас, тогава късмета беше на наша страна сега малшанса :|

Ми щом нарисуван мач не може да вземе Херо,не ми го хвали повече!Или просто целта е да се оплюе Стойчо пък ако ще и на гърба на Херо!
Би ли изписвал правилно името на отборите,което е и правило в този форум! ЦСКА-пише се с главни букви!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 авг 2012 13:26

И преди го написах,ЦСКА Москва с главна, останалите производни с малка от уважение към първоизточника.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 13:29

Devian написа:И преди го написах,ЦСКА Москва с главна, останалите производни с малка от уважение към първоизточника.

Явно доста комплекси имаш от ЦСКА :roll: Да не си бил на онзи мач 2:8 :o и оттогава да имаш кошмари?И все пак форума си има правила.Колкото и да ти е неприятно ще трябва да покажеш уважение към кошмара си изписвайки правилно името му.Нали живееш в Америка-правилата са си правила!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 авг 2012 13:36

И кое му беше нарисуванато на мача за Херо? Предполагам, че мача е започнал с два гола за нас от съблекалнята и червен картон за вас. Единствения такъв нарисуван мач за Херо беше с екипа на Литекс.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Върни се в “Черноморец”