Bourgas написа:BRF написа:Bourgas написа:Вальо, никой от нашите не игра с ръка. Вашите 2 бяха 2 полувреме, едното беше в пеналта, другото положение беше на линията, поне така видях от мястото, на което седях. За Карачанаков и Бандата нищо не чух. А да, както и за настъпването/ритването на Тошко Янчев при паднал футболист от нашите и при спряна игра. Иначе съм съгласен, че за авантажи, засади и прочие, тази съдийска тройка не беше чувала хич.
Ми аз за наши игри с ръка говоря не за ваши!Другите ситуации ми се губят по разбираеми причини.Трудно се гледа от такава позиция в такава обстановка,не че се оплаквам.На Стоян Колев му дадоха картон доколкото разбрах за бавене
Ако е така е голяма глупост.След мача и той ни поздрави все пак е играл тоста време при нас.За Бандата съм сигурен,че сте реални понеже той игра пред вас така че каквото кажете това е!
Яд ме е на Карачанаков, а със Стоян говорих след мача и той ми каза, че съдията му казал да изпълни след като отиде на центъра. Стоян каза, че го изчакал, изпълнил бързо, защото са искали нашите пълен обрат и ония тогава дошъл и му дал картона?! А за останалите неща ти казвам, че е тъпо да се оправдават вашите от съдиите, защото според мен, те ви спасиха. Мисля си, че Мирянов като виден левскар, искаше да свърши мача наравно. И пак казвам, последните ви 4 атаки в последните 20 минути бяха шанс за нас, че не можахте да ни биете.
Аз със съдии не се оправдавам.Каквото е свирил това е!Мисля,че един от нашите игра с ръка.