Черноморец - ЦСКА - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 12:36

[Вальо. С кого играхме ? С име ? :)
За снощи: По-слаб отбор никога не ни е домакинствал. По точно - по- слаби два отбора в мач помежду им отдавна не съм гледал. За Стойчо и лекцията - все едно не съм го прочел. :P С подходящи изпълнители, респективно и с отбор ЦСКА си отиваше с разлика. Късмета ви беше, че имахте един слаб, вял и безидеен Черноморец. Положенията ви се отвориха след "ва банк", който заиграхме. Незнайно защо ? :(
След снощния мач смея да твърдя, че футбола, като понятие беше тотално смачкан от ЦСКА и Черноморец.
Що се касае за бомбичките и факлите. Нямаше да ни стигнат гъзовете за да скрием всичко в тях. :) Иначе си прав, че когато играеш по правилата ставаш за резил...Още едно нещо, което засилва абсурдната ни родна картинка.[/quote]
Ми Нейчо съберете си по-читав отбор и ни победете.Същите работи мога да ги напиша и аз с обратен знак![/quote]

...няма смисъл да пиша - в психологията има диагноза за подобна логика...[/quote]
И тя е?С удоволствие бих научил нещо ново днес!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 12:36

BRF написа:
ntodorov написа:
BRF написа:Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на Херо ;) Колкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално :roll: ?

Вальо. С кого играхме ? С име ? :)
За снощи: По-слаб отбор никога не ни е домакинствал. По точно - по- слаби два отбора в мач помежду им отдавна не съм гледал. За Стойчо и лекцията - все едно не съм го прочел. :P С подходящи изпълнители, респективно и с отбор ЦСКА си отиваше с разлика. Късмета ви беше, че имахте един слаб, вял и безидеен Черноморец. Положенията ви се отвориха след "ва банк", който заиграхме. Незнайно защо ? :(
След снощния мач смея да твърдя, че футбола, като понятие беше тотално смачкан от ЦСКА и Черноморец.
Що се касае за бомбичките и факлите. Нямаше да ни стигнат гъзовете за да скрием всичко в тях. :) Иначе си прав, че когато играеш по правилата ставаш за резил...Още едно нещо, което засилва абсурдната ни родна картинка.

Ми Нейчо съберете си по-читав отбор и ни победете.Същите работи мога да ги напиша и аз с обратен знак!

Ами не искаме бе Вальо. Нали сте ЦСКА...Вие що не ни бихте, като сте ЦСКА ? Ей го на - предложихме ви се на тепсия след 80-тата минута. Аз ли да вкарам головете на Шилето и Присо ? Ние нямаме претенции да сме велики. Имаме претенции, че можем да ви бием по всяко време независимо от историята ви. :P И с оглед на снощния мач ми е объркано: По-лесни не сте ни били, но пък и по- незаслужено от това, ако ви бяхме били пак нямаше да е.
Резонен резултат между два много посредствени отбора. Това ми е мнението за снощи...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 12:36

Вальо, никой от нашите не игра с ръка. Вашите 2 бяха 2 полувреме, едното беше в пеналта, другото положение беше на линията, поне така видях от мястото, на което седях. За Карачанаков и Бандата нищо не чух. А да, както и за настъпването/ритването на Тошко Янчев при паднал футболист от нашите и при спряна игра. Иначе съм съгласен, че за авантажи, засади и прочие, тази съдийска тройка не беше чувала хич.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 авг 2012 12:40

Последните 10 мин направо ни бяха сгащили червените, само късмета ни спаси. Иначе ЦСКА нямаше никаква идея как да вкара гол 1вото полувреме...Само малшанса на Дянков им помогна. Виж 2рото и то към края бяха определено по-добрия състав. НЕ знам Ники Александров обаче къде видя съдийско рамо за нас :roll:
п.п. За този мач единствено съм недоволен от представители на реда, та затова призовавам съфорумците да направим навременна среща с тях! Ако има нещо за доиглаждане да го изгладим сега, иначе така не мисля че може да се продължава.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 12:42

Bourgas написа:Вальо, никой от нашите не игра с ръка. Вашите 2 бяха 2 полувреме, едното беше в пеналта, другото положение беше на линията, поне така видях от мястото, на което седях. За Карачанаков и Бандата нищо не чух. А да, както и за настъпването/ритването на Тошко Янчев при паднал футболист от нашите и при спряна игра. Иначе съм съгласен, че за авантажи, засади и прочие, тази съдийска тройка не беше чувала хич.

Ми аз за наши игри с ръка говоря не за ваши!Другите ситуации ми се губят по разбираеми причини.Трудно се гледа от такава позиция в такава обстановка,не че се оплаквам :lol: .На Стоян Колев му дадоха картон доколкото разбрах за бавене :o Ако е така е голяма глупост.След мача и той ни поздрави все пак е играл тоста време при нас.За Бандата съм сигурен,че сте реални понеже той игра пред вас така че каквото кажете това е!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 12:42

И тя е?С удоволствие бих научил нещо ново днес!

Тя психологията има различен прочит, ако не беше така всички щяхме да сме ЦСКА-ри и света щеше да бъде еднакво розов за всички. ;)
[offtopic]Все пак трябва да има поддръжници и на отбори с по-скромни възможности. НЪл тъй.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 авг 2012 12:42

И нещо за допълване - какво правеха хората от скамейката на ЦСКА 10 метра навътре в терена?! Херо за далеч по-малко в РАзград го наказаха за 3 мача и изгониха от скамейката!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 авг 2012 12:44

Едната игра с ръка беше при удар на Паланков при 1:0 за ЦСКА абосолютна дузпа.Удар извън дъгата и топката среща ръката на играч на ЦСКА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 12:45

BRF написа:
Bourgas написа:Вальо, никой от нашите не игра с ръка. Вашите 2 бяха 2 полувреме, едното беше в пеналта, другото положение беше на линията, поне така видях от мястото, на което седях. За Карачанаков и Бандата нищо не чух. А да, както и за настъпването/ритването на Тошко Янчев при паднал футболист от нашите и при спряна игра. Иначе съм съгласен, че за авантажи, засади и прочие, тази съдийска тройка не беше чувала хич.

Ми аз за наши игри с ръка говоря не за ваши!Другите ситуации ми се губят по разбираеми причини.Трудно се гледа от такава позиция в такава обстановка,не че се оплаквам :lol: .На Стоян Колев му дадоха картон доколкото разбрах за бавене :o Ако е така е голяма глупост.След мача и той ни поздрави все пак е играл тоста време при нас.За Бандата съм сигурен,че сте реални понеже той игра пред вас така че каквото кажете това е!

Яд ме е на Карачанаков, а със Стоян говорих след мача и той ми каза, че съдията му казал да изпълни след като отиде на центъра. Стоян каза, че го изчакал, изпълнил бързо, защото са искали нашите пълен обрат и ония тогава дошъл и му дал картона?! А за останалите неща ти казвам, че е тъпо да се оправдават вашите от съдиите, защото според мен, те ви спасиха. Мисля си, че Мирянов като виден левскар, искаше да свърши мача наравно. И пак казвам, последните ви 4 атаки в последните 20 минути бяха шанс за нас, че не можахте да ни биете.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 12:47

Вальо. С кого играхме ? С име ? :)
Що се касае за бомбичките и факлите. Нямаше да ни стигнат гъзовете за да скрием всичко в тях. :) Иначе си прав, че когато играеш по правилата ставаш за резил...Още едно нещо, което засилва абсурдната ни родна картинка.[/quote]
Ми Нейчо съберете си по-читав отбор и ни победете.Същите работи мога да ги напиша и аз с обратен знак![/quote]
Ами не искаме бе Вальо. Нали сте ЦСКА...Вие що не ни бихте, като сте ЦСКА ? Ей го на - предложихме ви се на тепсия след 80-тата минута. Аз ли да вкарам головете на Шилето и Присо ? Ние нямаме претенции да сме велики. Имаме претенции, че можем да ви бием по всяко време независимо от историята ви. :P И с оглед на снощния мач ми е объркано: По-лесни не сте ни били, но пък и по- незаслужено от това, ако ви бяхме били пак нямаше да е.
Резонен резултат между два много посредствени отбора. Това ми е мнението за снощи...[/quote]
Много си докачлив бе Нейчо!Ако смятате,че да биете ЦСКА е все едно Монтана ОК.Няма да ви разобеждавам!Мога да напиша същото като теб с обратен знак и дори Груд ще ме разбере надявам се:С подходящи изпълнители,респективно и с отбор Черноморец си отиваше на разлика.Късмета ви беше ,че имахте един слаб,вял и безидеен ЦСКА!

Върни се в “Черноморец”