Вальо. С кого играхме ? С име ?
За снощи: По-слаб отбор никога не ни е домакинствал. По точно - по- слаби два отбора в мач помежду им отдавна не съм гледал. За Стойчо и лекцията - все едно не съм го прочел.

С подходящи изпълнители, респективно и с отбор ЦСКА си отиваше с разлика. Късмета ви беше, че имахте един слаб, вял и безидеен Черноморец. Положенията ви се отвориха след "ва банк", който заиграхме. Незнайно защо ?
След снощния мач смея да твърдя, че футбола, като понятие беше тотално смачкан от ЦСКА и Черноморец.
Що се касае за бомбичките и факлите. Нямаше да ни стигнат гъзовете за да скрием всичко в тях.

Иначе си прав, че когато играеш по правилата ставаш за резил...Още едно нещо, което засилва абсурдната ни родна картинка.[/quote]
Ми Нейчо съберете си по-читав отбор и ни победете.Същите работи мога да ги напиша и аз с обратен знак![/quote]
Ами не искаме бе Вальо. Нали сте ЦСКА...Вие що не ни бихте, като сте ЦСКА ? Ей го на - предложихме ви се на тепсия след 80-тата минута. Аз ли да вкарам головете на Шилето и Присо ? Ние нямаме претенции да сме велики. Имаме претенции, че можем да ви бием по всяко време независимо от историята ви.

И с оглед на снощния мач ми е объркано: По-лесни не сте ни били, но пък и по- незаслужено от това, ако ви бяхме били пак нямаше да е.
Резонен резултат между два много посредствени отбора. Това ми е мнението за снощи...[/quote]
Много си докачлив бе Нейчо!Ако смятате,че да биете ЦСКА е все едно Монтана ОК.Няма да ви разобеждавам!Мога да напиша същото като теб с обратен знак и дори Груд ще ме разбере надявам се:С подходящи изпълнители,респективно и с отбор Черноморец си отиваше на разлика.Късмета ви беше ,че имахте един слаб,вял и безидеен ЦСКА!