Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 15 авг 2012 14:19

Не знам , ма касата на стадиона продава вече с пълна парА билети , ме информира анонимен източник ;)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 14:26

hristo1306 написа:
subzero написа:Някой знае ли дали работи караваната на Тройката и ако не кога ще отвори?? :roll:

Дака, още ли не си си купил билет ? Май те изпреварих.

Да,бе. Щях да ходя до "Лазур",ама се разминаха нещата и сега Тройката ми е по-близо. :)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 14:33

Аз се зарибих с идеята която предложи Ivo-Chernomoretz и ще направя като него. Ще купя и аз около 100/200 сини балона и ще отида малко по-рано на стадиона и на всеки седнал около нас ще му дам по един балон и при първия съдийски сигнал всички да хвърлят балоните. ;)
П.С. Пък после за шум може да спукаме балоните :mrgreen: :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 авг 2012 14:36

burgazliqta написа:Аз се зарибих с идеята която предложи Ivo-Chernomoretz и ще направя като него. Ще купя и аз около 100/200 сини балона и ще отида малко по-рано на стадиона и на всеки седнал около нас ще му дам по един балон и при първия съдийски сигнал всички да хвърлят балоните. ;)

Ники , когато я бях публикувал тази идея след 5 мин ми писа El Greco и ми каза , че вече е поръчал с логото на Черноморец ! Иначе благодаря ти , че и щеше да се присъединиш , но ни изпревариха ! ;) Ако имаш други идеи , няма проблем !

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 14:41

Ivo-Chernomoretz написа:
burgazliqta написа:Аз се зарибих с идеята която предложи Ivo-Chernomoretz и ще направя като него. Ще купя и аз около 100/200 сини балона и ще отида малко по-рано на стадиона и на всеки седнал около нас ще му дам по един балон и при първия съдийски сигнал всички да хвърлят балоните. ;)

Ники , когато я бях публикувал тази идея след 5 мин ми писа El Greco и ми каза , че вече е поръчал с логото на Черноморец ! Иначе благодаря ти , че и щеше да се присъединиш , но ни изпревариха ! ;) Ако имаш други идеи , няма проблем !

А ок, незнаех. :) Даже си бях намерил и помагачи в надуването :lol:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 авг 2012 14:41

burgazliqta написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

А ок, незнаех. :) Даже си бях намерил и помагачи в надуването :lol:

:) :) :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 14:45

Скивайте братята корейци каква хореография са направили :o :o :shock: :shock:
http://vbox7.com/play:mc3a0479e0&relv=673278

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 15:05

То Коцето добре е поръчал балони с логото на Черноморец, ама какво пречи и ние да вземем няколко така ще има повече балони и ще може повече хора да се сдобият с тях и хореографията ще стане по голяма. ;)
П.С. Ако трябва с нещо да се помага в останалата част от хореографията насреща съм ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 авг 2012 15:12

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
kartago написа:Много е лесно! Отиваш на работа при petkan! Май зимата и аз ще съм при него! )))))))))))))))))))))))))))

Заповядай :) Тъкмо се оваканти един директорски пост ;) .....и за няколко заместника под него търся :mrgreen:

Да взема тогава и аз да си пусна СВ-то ... Аз съм скромен - може и като шофьор на директора да дойда :lol:

Адаш, няма да те мисля повече! Намери си шофьор! То е ясно, че Миро е железен! А и вече няма да се притесняваме за тебе! Иначе за директор?! Намери си човека, но това като дойдеш на място да говорим!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 авг 2012 15:12

burgazliqta написа:То Коцето добре е поръчал балони с логото на Черноморец, ама какво пречи и ние да вземем няколко така ще има повече балони и ще може повече хора да се сдобият с тях и хореографията ще стане по голяма. ;)
П.С. Ако трябва с нещо да се помага в останалата част от хореографията насреща съм ;)

За хореографията - към 18,30 19 часа на стадиона , да помагаме с каквото можем ! ;)

Върни се в “Черноморец”