Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Не знам , ма касата на стадиона продава вече с пълна парА билети , ме информира анонимен източник 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
hristo1306 написа:subzero написа:Някой знае ли дали работи караваната на Тройката и ако не кога ще отвори??
Дака, още ли не си си купил билет ? Май те изпреварих.
Да,бе. Щях да ходя до "Лазур",ама се разминаха нещата и сега Тройката ми е по-близо.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- burgazliqta
- Контакти:
Аз се зарибих с идеята която предложи Ivo-Chernomoretz и ще направя като него. Ще купя и аз около 100/200 сини балона и ще отида малко по-рано на стадиона и на всеки седнал около нас ще му дам по един балон и при първия съдийски сигнал всички да хвърлят балоните. 
П.С. Пък после за шум може да спукаме балоните

П.С. Пък после за шум може да спукаме балоните

[center]
[/center]

-
- Контакти:
burgazliqta написа:Аз се зарибих с идеята която предложи Ivo-Chernomoretz и ще направя като него. Ще купя и аз около 100/200 сини балона и ще отида малко по-рано на стадиона и на всеки седнал около нас ще му дам по един балон и при първия съдийски сигнал всички да хвърлят балоните.
П.С. Пък после за шум може да спукаме балоните![]()
Ники , когато я бях публикувал тази идея след 5 мин ми писа El Greco и ми каза , че вече е поръчал с логото на Черноморец ! Иначе благодаря ти , че и щеше да се присъединиш , но ни изпревариха !

- burgazliqta
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:burgazliqta написа:Аз се зарибих с идеята която предложи Ivo-Chernomoretz и ще направя като него. Ще купя и аз около 100/200 сини балона и ще отида малко по-рано на стадиона и на всеки седнал около нас ще му дам по един балон и при първия съдийски сигнал всички да хвърлят балоните.
Ники , когато я бях публикувал тази идея след 5 мин ми писа El Greco и ми каза , че вече е поръчал с логото на Черноморец ! Иначе благодаря ти , че и щеше да се присъединиш , но ни изпревариха !Ако имаш други идеи , няма проблем !
А ок, незнаех.

[center]
[/center]

-
- Контакти:
burgazliqta написа:Ivo-Chernomoretz написа:burgazliqta написа:Аз се зарибих с идеята която предложи Ivo-Chernomoretz и ще направя като него. Ще купя и аз около 100/200 сини балона и ще отида малко по-рано на стадиона и на всеки седнал около нас ще му дам по един балон и при първия съдийски сигнал всички да хвърлят балоните.
Ники , когато я бях публикувал тази идея след 5 мин ми писа El Greco и ми каза , че вече е поръчал с логото на Черноморец ! Иначе благодаря ти , че и щеше да се присъединиш , но ни изпревариха !Ако имаш други идеи , няма проблем !
А ок, незнаех.Даже си бях намерил и помагачи в надуването

- burgazliqta
- Контакти:
Скивайте братята корейци каква хореография са направили
http://vbox7.com/play:mc3a0479e0&relv=673278

http://vbox7.com/play:mc3a0479e0&relv=673278
[center]
[/center]

- burgazliqta
- Контакти:
То Коцето добре е поръчал балони с логото на Черноморец, ама какво пречи и ние да вземем няколко така ще има повече балони и ще може повече хора да се сдобият с тях и хореографията ще стане по голяма.
П.С. Ако трябва с нещо да се помага в останалата част от хореографията насреща съм

П.С. Ако трябва с нещо да се помага в останалата част от хореографията насреща съм

[center]
[/center]

Искам си Акаунта написа:petkan написа:kartago написа:Много е лесно! Отиваш на работа при petkan! Май зимата и аз ще съм при него! )))))))))))))))))))))))))))
ЗаповядайТъкмо се оваканти един директорски пост
.....и за няколко заместника под него търся
Да взема тогава и аз да си пусна СВ-то ... Аз съм скромен - може и като шофьор на директора да дойда
Адаш, няма да те мисля повече! Намери си шофьор! То е ясно, че Миро е железен! А и вече няма да се притесняваме за тебе! Иначе за директор?! Намери си човека, но това като дойдеш на място да говорим!
-
- Контакти:
burgazliqta написа:То Коцето добре е поръчал балони с логото на Черноморец, ама какво пречи и ние да вземем няколко така ще има повече балони и ще може повече хора да се сдобият с тях и хореографията ще стане по голяма.![]()
За хореографията - към 18,30 19 часа на стадиона , да помагаме с каквото можем !