Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Мнениеот iskren » 29 авг 2009 11:56

L_Messi написа:
metodito написа:Хм, на това му казвам свобода на словото, :). Жал ми е за този човек, който е написал статията. Предполагам, че не му е лесно да живее със себе си. Иначе браво на сайта, че му е позволил да си публикува... не знам как да нарека това нещо. И в "Дон Галфон" влязох веднъж, прочетох една такава статийка и не съм влизал. Мислех си, че е *** онази медия, не побъългарения вариант. Как да е. Не мисля, че е прав да критикува Мъри и не само той. "Койту ни играи ни пичели!" каза един мислител веднъж. Дано Мъри не се откаже да "да играи". Втори, трети четвърти шанс, трябва да има. Лошото е, че в Литекс направи същите грешки , каквито и в Литекс. По едно време остави всичко на самотек. Пожелавам му успех и да намери място под слънцето.

*** и Спорт1 у нас не са това, което са в Испания и Германия за съжаление. Жалко само, че сайтчетата, които се кичат с имената на тези реномирани медии всъшност са долнопробни кенефи, в които дебили като Атанасов, Ефремчо и няколко техни млади последователи се гаврят с феновете. А Спортлайн успешно ги копира. То бива-бива жълт сайт, ама тези са направо ла*няно-кафяви.

Колега ама какво в България е нормално!Политиката ли?Чалга! Живота ни?Чалга!
Медиите не чалга а наи корумпираната част от обществото!Една що годе достоина медия като Гонг на която и взеха радиото само защото казва доста истини и за спорта и за останалите неща от живота в България.и такива идиоти като този автор които плюе срещу нея!ами така е добрите винаги ще са и трън в очите,е сега да си гледат селското отборче 200-300 човека.с феро,меро и т.н!Няма нищо че и аз живея в този град!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 29 авг 2009 11:58

Old_death написа:Не оправдавам езика в статията,но фактите и изводите са верни.Трябва ли тоя дебил да провали и националния(както е започнал,имайки предвид селекцията му)за да се разбере че от него не става чеп за зеле?Докато Перуци е шеф на федерацията и Мърльо ще е треньор на националния,освен ако не си намерят друга маша!

Националния го провалиха дебили като Пламен Марков,Бербатов и такива като теб!Да сложим ако искаш Любо супата!Че е голям треньор :lol: :P :P
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 29 авг 2009 12:09

Moже и да е просташка, но кое ли не е вярно в нея?

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 29 авг 2009 12:26

Той не е виновен ! А некадърниците дето го лансираха !~

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 29 авг 2009 12:27

pomiqrat написа:Страхотна статия. Най-накрая се намери човек, който да напише истината за Мъури. Той няма никакви успехи. Да, 1/4 финал за Уефа, но това е само някакво временно постижение. Ако беше добър щеше да го повтори и потрети, но го нямаше Георги Василев да му създаде отбор, който да поеме, нямаше го и силния Боримиров, силната година на Йовов, Телскийски и Бардон и Станимирчо си остана галфон. Литекс е селски отбор, но защо най-добрия треньор не успя да го промени? Просто е, защото не става.

Имало едно време един строител и един правилен треньор, събрали се и съградили тактически грамотен отбор, с разоран стадион. Строителят бил горд със своето творение, нищо, че приличало на място за погребение. Ти, къщичка за птички строил ли си?-обичал да пита той. А ти картофи на стадион сял ли си?-се надaл отсреща вой. Правилния треньор бил бит от всичко силно що в първенството го хване и се надявал за купата по слаб отбор да му се падне. Молитвите му се сбъднали и в квалификациите за Лига Европа заиграл, но там така на един познат отбор беларуски се натресал, че света му се видял тесен.

По-точен ник за собствената си личност не си успял да подбереш!
@pomiqrat :lol:
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 авг 2009 12:30

iskren на 29 Авг 2009 11:58

Old_death написа:
Не оправдавам езика в статията,но фактите и изводите са верни.Трябва ли тоя дебил да провали и националния(както е започнал,имайки предвид селекцията му)за да се разбере че от него не става чеп за зеле?Докато Перуци е шеф на федерацията и Мърльо ще е треньор на националния,освен ако не си намерят друга маша!

Националния го провалиха дебили като Пламен Марков,Бербатов и такива като теб!Да сложим ако искаш Любо супата!Че е голям треньор

Не виждам с какво те обидих,та ме наричаш дебил!Даже и да се вживяваш в ролята на адвокат на хасковския дебил,нямаш право да се обръщаша така към мен.Просто изразих мнение относно статията и кадърността на Мърльо като треньор.Теб това какво те бърка?Фактите в статията са 100% истина,но вие сте склонни да забравяте водени от фенските си пристрастия.Забравихте задника на Сираков,обърнат към феновете и престоя на Мъри на Армията.Ама карай да върви,не мога да се очудя вече на никаква простотия!Къде в поста ми прочете за Стойчо,Марков или Любо?Аз,за разлика от тебе,преди да бъда фен съм българин.Трябваше треньорът на отбора да е чужденец,но на Перуци му трябваше послушна маша,за да може зет му да го предлагат като стока за продан.Ако имахме чужденец за треньор,половината от сегашните национали нямаше да имат разрешение да носят вода в отбора,камо ли да играят!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 29 авг 2009 12:34

metodito написа:Хм, на това му казвам свобода на словото, :). Жал ми е за този човек, който е написал статията. Предполагам, че не му е лесно да живее със себе си. Иначе браво на сайта, че му е позволил да си публикува... не знам как да нарека това нещо. И в "Дон Галфон" влязох веднъж, прочетох една такава статийка и не съм влизал. Мислех си, че е *** онази медия, не побъългарения вариант. Как да е. Не мисля, че е прав да критикува Мъри и не само той. "Койту ни играи ни пичели!" каза един мислител веднъж. Дано Мъри не се откаже да "да играи". Втори, трети четвърти шанс, трябва да има. Лошото е, че в Литекс направи същите грешки , каквито и в Литекс. По едно време остави всичко на самотек. Пожелавам му успех и да намери място под слънцето.

Не знам дали си чел статията на Егрем следм мача на ЦСКА в споменатият сайт.......... Но общо взето твърдеше, че сме били с ГРОЗНА, ЗАЩИТНА и Затворена игра, с много късмет и т.н. Не знам кой мач е гледал, но определено не е добрес главата.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 29 авг 2009 12:37

Old_death написа:

Old_death написа:
Не оправдавам езика в статията,но фактите и изводите са верни.Трябва ли тоя дебил да провали и националния(както е започнал,имайки предвид селекцията му)за да се разбере че от него не става чеп за зеле?Докато Перуци е шеф на федерацията и Мърльо ще е треньор на националния,освен ако не си намерят друга маша!

Националния го провалиха дебили като Пламен Марков,Бербатов и такива като теб!Да сложим ако искаш Любо супата!Че е голям треньор

Не виждам с какво те обидих,та ме наричаш дебил!Даже и да се вживяваш в ролята на адвокат на хасковския дебил,нямаш право да се обръщаша така към мен.Просто изразих мнение относно статията и кадърността на Мърльо като треньор.Теб това какво те бърка?Фактите в статията са 100% истина,но вие сте склонни да забравяте водени от фенските си пристрастия.Забравихте задника на Сираков,обърнат към феновете и престоя на Мъри на Армията.Ама карай да върви,не мога да се очудя вече на никаква простотия!Къде в поста ми прочете за Стойчо,Марков или Любо?Аз,за разлика от тебе,преди да бъда фен съм българин.Трябваше треньорът на отбора да е чужденец,но на Перуци му трябваше послушна маша,за да може зет му да го предлагат като стока за продан.Ако имахме чужденец за треньор,половината от сегашните национали нямаше да имат разрешение да носят вода в отбора,камо ли да играят!

И кой щеше да играе? Като гледам ние направо се пръскаме по шевовете от футболни звезди!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 29 авг 2009 12:39

peterx написа:
Old_death написа:

И кой щеше да играе? Като гледам ние направо се пръскаме по шевовете от футболни звезди!

Не сепръскаме, но един Коловати 100% нямаше да е в състава, примерно............

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 авг 2009 12:41

Аз пак ви казвам, обърнете внимание на моралния аспект в статията. Не ми дреме къв треньор е Мъри, може да е супер слаб или много добър, но не е това важното в случая. Важна е моралната страна на нещата. Та този пе.....с нарича няколко пъти Мъри ***** в статията. Ква е тая спортна журналистика. Кво е тва бе? Аз ако съм на Мъри шъ отида с един пистолет и щшъ го гръмна тоя
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Литекс”