L_Messi написа:metodito написа:Хм, на това му казвам свобода на словото,. Жал ми е за този човек, който е написал статията. Предполагам, че не му е лесно да живее със себе си. Иначе браво на сайта, че му е позволил да си публикува... не знам как да нарека това нещо. И в "Дон Галфон" влязох веднъж, прочетох една такава статийка и не съм влизал. Мислех си, че е *** онази медия, не побъългарения вариант. Как да е. Не мисля, че е прав да критикува Мъри и не само той. "Койту ни играи ни пичели!" каза един мислител веднъж. Дано Мъри не се откаже да "да играи". Втори, трети четвърти шанс, трябва да има. Лошото е, че в Литекс направи същите грешки , каквито и в Литекс. По едно време остави всичко на самотек. Пожелавам му успех и да намери място под слънцето.
*** и Спорт1 у нас не са това, което са в Испания и Германия за съжаление. Жалко само, че сайтчетата, които се кичат с имената на тези реномирани медии всъшност са долнопробни кенефи, в които дебили като Атанасов, Ефремчо и няколко техни млади последователи се гаврят с феновете. А Спортлайн успешно ги копира. То бива-бива жълт сайт, ама тези са направо ла*няно-кафяви.
Колега ама какво в България е нормално!Политиката ли?Чалга! Живота ни?Чалга!
Медиите не чалга а наи корумпираната част от обществото!Една що годе достоина медия като Гонг на която и взеха радиото само защото казва доста истини и за спорта и за останалите неща от живота в България.и такива идиоти като този автор които плюе срещу нея!ами така е добрите винаги ще са и трън в очите,е сега да си гледат селското отборче 200-300 човека.с феро,меро и т.н!Няма нищо че и аз живея в този град!