БФС пак наказа ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: БФС пак наказа ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2012 23:23

rado. написа:
Red Warrior написа:БФС за едни е майка, а за други мащеха. Това го е показвала винаги, но особено силно след отнемането на лиценза през 2008г. А сега след като стана ясно, че Стоичков ще се връща в ЦСКА, Перуката сън не го лови за да измисли как да направи така, че да сме свършили с шансовете за титлата до септември. Имам чувството, и че това с телевизионните права ДО 3-4-ти кръг е част от схемата. След това съм сигурен, че ще се предават мачовете.

И аз така мисля!Кво е това наказание,вярно ударили сте полицай,ранили сте пожарникар,хвърлили сте 20 бомби и сте запалили 25 факли,които пак са полетяли към терена,ама тва нищо не е!Вън перуката!!!Иначе и за тв-правата си прав,никой не иска пари,само и само ЦСКА,да не стане шампион,всички са наплашени от играчите,които взехте!А днес ми казаха,че и курса на долара,много се влияел от събитията в ЦСКА,ама не разбрах ще пада ли,или ще се вдига! :roll:

Тук въпроса е защо се мери с двоен аршин?! Защо нас "по устав" винаги ни шамарят, а конкурентите на ЦСКА за титлата не?! Защо мутри бият фенове в Разград и не само, че няма наказание, а Перуката се обажда след мача на Домус Бей да го поздравява?! И т.н и т.н.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 14 авг 2012 23:26

Когато си лишен от домакинство, трябва мача да се играе на минимум 150км по посока отбора гост. Най-вероятно ще се играе в Стара Загора. Поне така би трябвало да бъде.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 авг 2012 23:26

Red Warrior написа:
rado. написа:
Red Warrior написа:БФС за едни е майка, а за други мащеха. Това го е показвала винаги, но особено силно след отнемането на лиценза през 2008г. А сега след като стана ясно, че Стоичков ще се връща в ЦСКА, Перуката сън не го лови за да измисли как да направи така, че да сме свършили с шансовете за титлата до септември. Имам чувството, и че това с телевизионните права ДО 3-4-ти кръг е част от схемата. След това съм сигурен, че ще се предават мачовете.

И аз така мисля!Кво е това наказание,вярно ударили сте полицай,ранили сте пожарникар,хвърлили сте 20 бомби и сте запалили 25 факли,които пак са полетяли към терена,ама тва нищо не е!Вън перуката!!!Иначе и за тв-правата си прав,никой не иска пари,само и само ЦСКА,да не стане шампион,всички са наплашени от играчите,които взехте!А днес ми казаха,че и курса на долара,много се влияел от събитията в ЦСКА,ама не разбрах ще пада ли,или ще се вдига! :roll:

Тук въпроса е защо се мери с двоен аршин?! Защо нас "по устав" винаги ни шамарят, а конкурентите на ЦСКА за титлата не?! Защо мутри бият фенове в Разград и не само, че няма наказание, а Перуката се обажда след мача на Домус Бей да го поздравява?! И т.н и т.н.

Айде да не се правим на ощипани моми? Кой говореше 10 дни, че ще срути Разград? Ще коли турци? И как се държахте там?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 14 авг 2012 23:27

Red Warrior написа:Тук въпроса е защо се мери с двоен аршин?! Защо нас "по устав" винаги ни шамарят, а конкурентите на ЦСКА за титлата не?! Защо мутри бият фенове в Разград и не само, че няма наказание, а Перуката се обажда след мача на Домус Бей да го поздравява?! И т.н и т.н.

Що си правиш труд да му обясняваш,като нито ще го прочете,нито ще го разбере...най-малкото,ще се трогне от него?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2012 23:32

Синьо сърце написа: Айде да не се правим на ощипани моми? Кой говореше 10 дни, че ще срути Разград? Ще коли турци? И как се държахте там?

Във всеки случай аз не съм го говорил. Освен това, феновете във форумите могат да напишат всичко. Ние най-добре си знаем, че повечето от писаниците са спам. Но когато ДЛЪЖНОСТНИ лица си позволят да бият МИРНИ фенове безнаказано и БФС си мълчи, като... Това какво е?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 14 авг 2012 23:40

dreben23 написа:Няма да се учудя да играем 2 мача на един и същи стадион в рамките на три кръга, нов куриоз- примерно в Ловеч или в Бургас! То други варианти подходящи не виждам, спокойно могат да си направят един лагер-огън, плаж и всичко останало в двуседмична почивка на Черноморието! :lol:[offtopic]А и по всичко личи, че все пак Гриша Ганчев е на път да влезе в ръководството, вариантът отново в Ловеч е също много вероятен, даже ще ни излезе без пари. ;)[/offtopic]

Ти луд ли си, или се правиш на такъв ? Какъв Бургас ? И в Д. Езерово не сте желани ! Като се научите да плащате може.
Но май вашите шефове имат пепелянка по джобовете. Най - мразения отбор сте в Бургас.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 авг 2012 23:43

Red Warrior написа:
Синьо сърце написа: Айде да не се правим на ощипани моми? Кой говореше 10 дни, че ще срути Разград? Ще коли турци? И как се държахте там?

Във всеки случай аз не съм го говорил. Освен това, феновете във форумите могат да напишат всичко. Ние най-добре си знаем, че повечето от писаниците са спам. Но когато ДЛЪЖНОСТНИ лица си позволят да бият МИРНИ фенове безнаказано и БФС си мълчи, като... Това какво е?!

Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 14 авг 2012 23:44

Червени_шампиони написа:
Rosko63 написа:Ще ни накажат я,като ходят разни олигофрени да хвърлят димки и бомбички по терена няма да ни простят,вместо по БФС да ги хвърлят ,сега страдаме освен от ТИТАН ,БФС и от нас самите защото подкрепата не е да отидеш и да хвърлиш 20 бомби и факли,а трябва и пред БФС ДА СИ И ДА ХВЪРЛЯШ И ДА ПРОТЕСТИРАШ И ДА ГИ ПСУВАШ.Ето агитката е вече разединена което беше и целта ,но жаждата за лидерство и власт замъти погледите и главите на много от сектор Г.

Какво си заревал като жена бе? Дай друга идея с която да се удари по Титан и да имат финансови поражения? Ако неможеш да изминеш 100 или повече км. заради ЦСКА по-добре изобщо не се пиши цскар!

Ти не удряш по ТИТАН а по отбора ,помисли малко измий си очите белким прогледнеш.Баща ти като не ти дава пари чупиш мебелите ли у вас .

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 авг 2012 23:45

[/quote]
Тук въпроса е защо се мери с двоен аршин?! Защо нас "по устав" винаги ни шамарят, а конкурентите на ЦСКА за титлата не?! Защо мутри бият фенове в Разград и не само, че няма наказание, а Перуката се обажда след мача на Домус Бей да го поздравява?! И т.н и т.н.[/quote]

Айде да не се правим на ощипани моми? Кой говореше 10 дни, че ще срути Разград? Ще коли турци? И как се държахте там?[/quote]

Как? Ти беше там ли? Видя ли? Чу ли? Или чете сайтове и форуми? Само ЦСКА "приятелю", въпреки всичко, само ЦСКА! Времето на наказанията и неволите ще мине, това е неминуемо и всички го знаят! После му мислете!
Последна промяна от russia на 14 авг 2012 23:50, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 14 авг 2012 23:49

Синьо сърце написа:
Red Warrior написа:

Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката!

Това ако е бомба, аз съм трамвай. Това са просто пиратки, които немогат да наранят никого. Иначе, по-добре. Предпочитам някъде в провинцията пред Васил Левски. Ако е в Благоевград ще е най-добре, ама надали.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!