rado. написа:Red Warrior написа:БФС за едни е майка, а за други мащеха. Това го е показвала винаги, но особено силно след отнемането на лиценза през 2008г. А сега след като стана ясно, че Стоичков ще се връща в ЦСКА, Перуката сън не го лови за да измисли как да направи така, че да сме свършили с шансовете за титлата до септември. Имам чувството, и че това с телевизионните права ДО 3-4-ти кръг е част от схемата. След това съм сигурен, че ще се предават мачовете.
И аз така мисля!Кво е това наказание,вярно ударили сте полицай,ранили сте пожарникар,хвърлили сте 20 бомби и сте запалили 25 факли,които пак са полетяли към терена,ама тва нищо не е!Вън перуката!!!Иначе и за тв-правата си прав,никой не иска пари,само и само ЦСКА,да не стане шампион,всички са наплашени от играчите,които взехте!А днес ми казаха,че и курса на долара,много се влияел от събитията в ЦСКА,ама не разбрах ще пада ли,или ще се вдига!
Тук въпроса е защо се мери с двоен аршин?! Защо нас "по устав" винаги ни шамарят, а конкурентите на ЦСКА за титлата не?! Защо мутри бият фенове в Разград и не само, че няма наказание, а Перуката се обажда след мача на Домус Бей да го поздравява?! И т.н и т.н.