Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Мнениеот danko_sot » 29 авг 2009 10:34

http://www.sportline.bg/news/43003/Сивите-гъски-накараха-Мъри-да-заживее-в-свой-алкохолен-свят-в-Ловеч-в-който-си-мислеше-че-е-Тато

Лелеее този е тотален извратеняк, дето я е написал тая статия ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Мнениеот unist_gp » 29 авг 2009 10:48

:) :) :) супер комплексарска статия. могат да си пишат каквото искат,но не могат да му вземат успехите, нито пък да ги постигнат. истината е,че точно успехите говорят за мъри и такива статии са му през оная работа. винаги може да каже нямах качествени футболисти и ще е прав,защото пак успехите.... мислиш ли,че Трапатони не се е провалял в Ред Бул залцбург или в Байерн, или пък Берти Фогс не яде бой в Шотландия и сега в Азербайджан? Така е да си тренер. Лошо е да си тренер на селяни и най-лошото е да има такива селяни с толкова пари да се мислят наистина за толкова велики....

ЗА ЛИТЕКС
Литекс е отбор без манталитет. Там, на село, в Ловеч, им стига да се тупат в гърдите и да си мислят, че правят нещо велико, че при тях е най-добре. Чудесни са! Вижте на какво разчита Литекс. На футболисти, които са преминали възрастта за футбол. Не става така. Оставката на Станимир Стоилов е най-правилният ход, който можеше да бъде направен. Не знам какво точно става там. Има вероятност Мъри да не избира футболистите си сам. Нищо чудно да му казват какво да прави, кого да пуска, кого да не пуска. Имам чувството, че в Литекс има играчи, които Мъри не иска. Нека някой излезе и каже кой прави селекцията в Ловеч. Иначе това 0:4 е трагедия за цялото ръководство на клуба. Нормално е не само треньорът, а и всички ръководители да подадат оставка пред Гриша Ганчев. Резултатът в Ловеч е срамен за българския футбол. Най-добрият вариант за наставник на Литекс е Ферарио Спасов. Единствено той може да работи в Ловеч, защото има манталитета на местните. Пак ви казвам - видя се кой е лицето на българския футбол - Левски и ЦСКА. Въобще не съм изненадан от това, което стана в Ловеч. Срамно е.
Георги Илиев-Майкъла

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2009 10:50

Супер тъпак е автора...Прочетох само пъвият абзац,открих 4-5 грешки и добих представа за нивото му на интелигентност ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 29 авг 2009 10:52

Като махнем простотиите,които можеше да ни спести,има и доста верни неща.Например това,че Левски и Литекс по един и същ начин бяха провалени от Стоилов!Причината-ами той се помисли за богоизбран,спря да работи и реши,че инерцията ще го движи напред!Правилно е и за радиото,което го величае от години,айде да се спрат вече!Ако той беше треньор на място ,сега за 4-ти пореден път Левски под негово ръководство щеше да играе в ШЛ!Това мисля!!!И... Бог да пази Националния!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2009 10:57

Хм, на това му казвам свобода на словото, :). Жал ми е за този човек, който е написал статията. Предполагам, че не му е лесно да живее със себе си. Иначе браво на сайта, че му е позволил да си публикува... не знам как да нарека това нещо. И в "Дон Галфон" влязох веднъж, прочетох една такава статийка и не съм влизал. Мислех си, че е *** онази медия, не побъългарения вариант. Как да е. Не мисля, че е прав да критикува Мъри и не само той. "Койту ни играи ни пичели!" каза един мислител веднъж. Дано Мъри не се откаже да "да играи". Втори, трети четвърти шанс, трябва да има. Лошото е, че в Литекс направи същите грешки , каквито и в Литекс. По едно време остави всичко на самотек. Пожелавам му успех и да намери място под слънцето.

kikikakao
Контакти:

Мнениеот kikikakao » 29 авг 2009 11:01

За пореден път някои хора показват колко далече са от професионализма в тази работа.Господин "журналист" автор на тази статия, крайно време е да си смъкнете "сините очила" ,че сте доста хора в този сайт и радио които стане ли въпрос за левски и ..... забравяте какво е морал и етика.Има и други отбори и колкото и да ви е яд, и те работят и играят футбол и е нормално и те да имат успехи каквито в левски ви се иска да имате .....

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 29 авг 2009 11:03

Не съм съгласен с твърденията на Майкъла.
Не съм фен на Литекс,да нищо не играха,изложиха се но да говориш такива неща за отбор който все пак се опитва да направи нещо не е много правилно."Не бил изненадан" хахаха..отдавна са ми смешни разсъжденията му той никога не е изненадан и винаги си знае само едно :lol: .Как искаме да тръгне футбола нагоре като се налага този двуполюсен модел отвсякаде.Абслолютен смешник е този нека остави хората да се развиват нека да са селяни нека да нямат манталитет ама отвреме навреме тупат големия гранд нали така?Има доста примери как от малки градчета има много сериозни отбори,а и не мога да разбера какво дават акъл на Гриша Ганчев каде да си инвестира парите.Комплексарска история.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2009 11:07

kikikakao написа:За пореден път някои хора показват колко далече са от професионализма в тази работа.Господин "журналист" автор на тази статия, крайно време е да си смъкнете "сините очила" ,че сте доста хора в този сайт и радио които стане ли въпрос за левски и ..... забравяте какво е морал и етика.Има и други отбори и колкото и да ви е яд, и те работят и играят футбол и е нормално и те да имат успехи каквито в левски ви се иска да имате .....

Свободата на словото я има когато има слободия на словото според мен. Така че перверзни явления като шокове, мокове и разни такива просто показват нивото на свобода. Но от друга страна разбира се са примери като БНТ и БТВ, Дарик Радио и двете тв - та проправителствени, такава беше и Нова преди изборите, сега предполагам, че ще станат по-интересни

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 29 авг 2009 11:08

Егати просташката статия. Автора само показва, че неговото село е малко след Хасково...

п.с
Мъри не става!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2009 11:09

jindo написа:Егати просташката статия. Автора само показва, че неговото село е малко след Хасково...

:mrgreen: +1

Върни се в “Литекс”