супер комплексарска статия. могат да си пишат каквото искат,но не могат да му вземат успехите, нито пък да ги постигнат. истината е,че точно успехите говорят за мъри и такива статии са му през оная работа. винаги може да каже нямах качествени футболисти и ще е прав,защото пак успехите.... мислиш ли,че Трапатони не се е провалял в Ред Бул залцбург или в Байерн, или пък Берти Фогс не яде бой в Шотландия и сега в Азербайджан? Така е да си тренер. Лошо е да си тренер на селяни и най-лошото е да има такива селяни с толкова пари да се мислят наистина за толкова велики....
ЗА ЛИТЕКС
Литекс е отбор без манталитет. Там, на село, в Ловеч, им стига да се тупат в гърдите и да си мислят, че правят нещо велико, че при тях е най-добре. Чудесни са! Вижте на какво разчита Литекс. На футболисти, които са преминали възрастта за футбол. Не става така. Оставката на Станимир Стоилов е най-правилният ход, който можеше да бъде направен. Не знам какво точно става там. Има вероятност Мъри да не избира футболистите си сам. Нищо чудно да му казват какво да прави, кого да пуска, кого да не пуска. Имам чувството, че в Литекс има играчи, които Мъри не иска. Нека някой излезе и каже кой прави селекцията в Ловеч. Иначе това 0:4 е трагедия за цялото ръководство на клуба. Нормално е не само треньорът, а и всички ръководители да подадат оставка пред Гриша Ганчев. Резултатът в Ловеч е срамен за българския футбол. Най-добрият вариант за наставник на Литекс е Ферарио Спасов. Единствено той може да работи в Ловеч, защото има манталитета на местните. Пак ви казвам - видя се кой е лицето на българския футбол - Левски и ЦСКА. Въобще не съм изненадан от това, което стана в Ловеч. Срамно е.
Георги Илиев-Майкъла