orkata8106 написа:mad forest написа:И забравих да попитам, наистина ли видяхте вашият отбор толкова силен, че да може да се противопостави на нашият адекватно! Та моряците нямаха 3 точни подавания едно след друго в една атака! Успех в другите мачове!
В същност, не бяхме толкова добри и не показахме кой знае какво до 10 минута ( мисля, че до тогава се играеше пред вашата половина ) и тогава се намеси реферчето.
А ти какво хареса на вашата игра?!!
До първият жълт картон ако не си забелязал топката бе отнемана след използването на хватки от борбата! Това което ми харес в нашата, че за пореден мач държахме инициативата! Контролирахме положението през целият мач, че въпреки негостоприемния стадион изглеждаше, че ние сме домакина, а моряците по всякакъв начин се бореха да вземат нещо от мача! Хареса ми, че през целия мач гледахме към противниковата врата! При 0-0 на няколко пъти виждахме как влиза топката във врата, но уви! Хареса ми че след като поведохме не спряхме да играем (както сме го правили), а продължихме да натискаме съперка и да не позволим евентоално изравняване в 95 мин. например! Играхме със самочувствието на шампион, а не какато съм виждал псевдограндовете на този стадион, въпреки че са първи да играят уплашено тук! Това което не ми хареса, че отбора има много технически резерви, като според това се получи заради изключително лошия терен особено след дъжда! На места топката направо спираше, но терена бе еднакъв и за двата отбора! Ако искаш още нещо да чуеш, мога да ти обясня! Поздрави!