Черно море 0 - 3 Лудогорец /FT/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Черно море 0 - 3 Лудогорец /FT/

Мнениеот mad forest » 14 авг 2012 12:48

orkata8106 написа:
mad forest написа:И забравих да попитам, наистина ли видяхте вашият отбор толкова силен, че да може да се противопостави на нашият адекватно! Та моряците нямаха 3 точни подавания едно след друго в една атака! Успех в другите мачове!

В същност, не бяхме толкова добри и не показахме кой знае какво до 10 минута ( мисля, че до тогава се играеше пред вашата половина ) и тогава се намеси реферчето.
А ти какво хареса на вашата игра?!!

До първият жълт картон ако не си забелязал топката бе отнемана след използването на хватки от борбата! Това което ми харес в нашата, че за пореден мач държахме инициативата! Контролирахме положението през целият мач, че въпреки негостоприемния стадион изглеждаше, че ние сме домакина, а моряците по всякакъв начин се бореха да вземат нещо от мача! Хареса ми, че през целия мач гледахме към противниковата врата! При 0-0 на няколко пъти виждахме как влиза топката във врата, но уви! Хареса ми че след като поведохме не спряхме да играем (както сме го правили), а продължихме да натискаме съперка и да не позволим евентоално изравняване в 95 мин. например! Играхме със самочувствието на шампион, а не какато съм виждал псевдограндовете на този стадион, въпреки че са първи да играят уплашено тук! Това което не ми хареса, че отбора има много технически резерви, като според това се получи заради изключително лошия терен особено след дъжда! На места топката направо спираше, но терена бе еднакъв и за двата отбора! Ако искаш още нещо да чуеш, мога да ти обясня! Поздрави!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 14 авг 2012 13:26

Гледал си друг мач

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 14 авг 2012 13:32

helemong написа:Гледал си друг мач

Само това ли измисли? :) :) :)
Не случайно няма какво да се прочете в секцията ви! Май най-възрастният при вас е рден след 95 година!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 авг 2012 15:16

Лудогорец бяха осезаемо по-добрия отбор и заслужено спечелиха. Съдията повлия на развоя на мача и най-вече на психиката на някои от нашите играчи. Истинско малоумие бе постъпката на Паломино и според мен си беше умишлена.

След като гостите поведоха с 2-0, Кабаков свири и няколко измислени фаула в наша полза, един вид компенсация за резачките преди това -- напълно излишно и още по-дразнещо от поведението му до този момент. Лошото е, че мача не се реши по чисто футболен начин. Ако беше станало така, щях да кажа "Браво" на действащите шампиони, както мнозина от нас поздравиха Черноморец, когато ни биха тук и в Бургас миналия сезон. Сега остана неприятен горчив вкус в устата.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 14 авг 2012 18:04

mad ли си,mop ли си,виж истината.Лудогорец се застраховат предварително с поръчков съдия,за да не стане пак 0:2.Кабаков цяло първо полувреме поготвя Черно море с жълти картони и само дебне да ги удвои в червен.При равни отбори и сгъстена защита,Лудогорец се видя че няма шанс и 0:0 и накрая може да стане Динамо.Затова за да си заработи парите получовека Кабаков бърза с червения картон,ако не беше на Паломино,щеше да е на Сашко или Миро Манолов. Просто нямаше друг изход този мач с този съдия.Вие може да сте за 2 година в А група,но ние на Тича сме видели какви ли не съдийски извръщения и още от първите минути на всички,влкючително и на футболистите и тренъорите , беше ясно какво ще стане.
Черно море-първият шампион по футбол в България

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 14 авг 2012 20:54

mad forest написа:
orkata8106 написа:
mad forest написа:И забравих да попитам, наистина ли видяхте вашият отбор толкова силен, че да може да се противопостави на нашият адекватно! Та моряците нямаха 3 точни подавания едно след друго в една атака! Успех в другите мачове!

В същност, не бяхме толкова добри и не показахме кой знае какво до 10 минута ( мисля, че до тогава се играеше пред вашата половина ) и тогава се намеси реферчето.
А ти какво хареса на вашата игра?!!

До първият жълт картон ако не си забелязал топката бе отнемана след използването на хватки от борбата! Това което ми харес в нашата, че за пореден мач държахме инициативата! Контролирахме положението през целият мач, че въпреки негостоприемния стадион изглеждаше, че ние сме домакина, а моряците по всякакъв начин се бореха да вземат нещо от мача! Хареса ми, че през целия мач гледахме към противниковата врата! При 0-0 на няколко пъти виждахме как влиза топката във врата, но уви! Хареса ми че след като поведохме не спряхме да играем (както сме го правили), а продължихме да натискаме съперка и да не позволим евентоално изравняване в 95 мин. например! Играхме със самочувствието на шампион, а не какато съм виждал псевдограндовете на този стадион, въпреки че са първи да играят уплашено тук! Това което не ми хареса, че отбора има много технически резерви, като според това се получи заради изключително лошия терен особено след дъжда! На места топката направо спираше, но терена бе еднакъв и за двата отбора! Ако искаш още нещо да чуеш, мога да ти обясня! Поздрави!

Абе явно, че и двамата гледаме през различно зелени очила, ама само едно нещо ще напиша и повече няма да изпадам в полемики с който и да е по темата,...... пич,.... само времето ще ви покаже точното място на футболната карта в България но в този път осеян с лайна по който сте тръгнали, няма да стане нищо друго освен да се изцапате и вие,..капиш?!! ;)

Върни се в “Черно море”