CHE написа:markizz4o написа:е някви селски пръчки дет си мислят че света е техен ше се прават на оборотни... ми аре кат сте толкова отворени съберете ми над 15 000 човека на ваще стадиони и направете НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД за дадената година ( както направиха Спартак през сезона 2011-20128- ) и тогава говоре кой кво направил и ще направи ... другото което е на мач от В група да ми събирате около 4-5 домакинства между 5-8 000 и на гостувания поне 40-50 човека (не че са много но за В група са си доста
тогава ми се фалете
![]()
-) иии помислете пак ВИЕ сте от СЕЛА ние от ГРАД (като изключим нафтата и другите спартаци ;дд) така чеее смишници сте
))
Те всички отбори които приемат за купата Левски или Цска пълнят стадиона ,но когато го напълнят за всичките си 15 мача [което ще го направят само Ботев пл.*]тогава да се хвалят.те агитките на Цска и Левски са ми смешни с празните им трибъни срещу слабите отбори ,ти ми говориш за Спартак смяяяяяяяях.
Аве че ти си голям боклук знаеш ли? Такива псевдо фенове на футбола като теб го убиват! Тука 100 човека ти казаха че СПАРТАК е ГОЛЯМ отбор но ти си знаеш твоето... Такива балъци като теб само за свирки стават! Пък така като те гледам и за тва не ставаш... Та ако решиш да пишеш следващ пост по добре недей по добре ела да те науча на професията която те чака в близкото ти бъдеще...