"Б" Група - Сезон 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lorddemon
Контакти:

Re: "Б" Група - Сезон 2012/2013

Мнениеот lorddemon » 14 авг 2012 01:28

CHE написа:
markizz4o написа:е някви селски пръчки дет си мислят че света е техен ше се прават на оборотни... ми аре кат сте толкова отворени съберете ми над 15 000 човека на ваще стадиони и направете НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД за дадената година ( както направиха Спартак през сезона 2011-2012 8-) 8- ) и тогава говоре кой кво направил и ще направи ... другото което е на мач от В група да ми събирате около 4-5 домакинства между 5-8 000 и на гостувания поне 40-50 човека (не че са много но за В група са си доста :) тогава ми се фалете 8-) 8-) -) иии помислете пак ВИЕ сте от СЕЛА ние от ГРАД (като изключим нафтата и другите спартаци ;дд) така чеее смишници сте :)))

Те всички отбори които приемат за купата Левски или Цска пълнят стадиона ,но когато го напълнят за всичките си 15 мача [което ще го направят само Ботев пл.*]тогава да се хвалят.те агитките на Цска и Левски са ми смешни с празните им трибъни срещу слабите отбори ,ти ми говориш за Спартак смяяяяяяяях :lol: .

Аве че ти си голям боклук знаеш ли? Такива псевдо фенове на футбола като теб го убиват! Тука 100 човека ти казаха че СПАРТАК е ГОЛЯМ отбор но ти си знаеш твоето... Такива балъци като теб само за свирки стават! Пък така като те гледам и за тва не ставаш... Та ако решиш да пишеш следващ пост по добре недей по добре ела да те науча на професията която те чака в близкото ти бъдеще...

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 14 авг 2012 01:34

Благодаря на колегата който е отворил тази тема. Колега ако може само да те помоля да сложиш актуалната ни емблема за този сезон https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3328_n.jpg Ще се радвам да коментираме нещата около "Б" група културно без да се обиждаме взаимно. Ясно е че всеки иска любимия му отбор да влезне в "А" - група. И така аз мисля че тази година "Б" група ще е по силна дори от източна "Б" група от предния сезон. В която бяхме събрани Нефтохимик, Ботев ПД, Етър Вт, Спартак Варна, все отбори с традиции. Тази година в групата от 14 отбора има 9 отбора който са били през годините в елитната "А" - група. От тези 14 отбора очаквам поне 5,6 отбора да се борят за първите 2 места който дават право за участие в елитната А-рфг. Моите очаквания са за първите две места да се борим ние (Нефтохимик), Светкавица, Спартак Плевен, Раковски и може би Спартак Варна. Очаквам също Любимец да се опитат да бъркат сметките на по големите отбори защото те си запазиха основните футболисти от миналата година. На хората който са от Спартак Плевен да им кажа пичове няма спор като история Плевен е голям отбор имате и солидна маса хора който посещавате мачовете. Не сте малък град имате място в "А" група но недейте да се заблуждавате да ви кажа "Б" група не е като селската "В" група. А и тука няма да ви минават селските номера. И накрая да кажа време е Нафтата да се завърне в елита другите може да се борите за 2 място. :lol:

Потребителски аватар
markizz4o
Контакти:

Мнениеот markizz4o » 14 авг 2012 01:39

natrapnika написа:Благодаря на колегата който е отворил тази тема. Колега ако може само да те помоля да сложиш актуалната ни емблема за този сезон https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3328_n.jpg Ще се радвам да коментираме нещата около "Б" група културно без да се обиждаме взаимно. Ясно е че всеки иска любимия му отбор да влезне в "А" - група. И така аз мисля че тази година "Б" група ще е по силна дори от източна "Б" група от предния сезон. В която бяхме събрани Нефтохимик, Ботев ПД, Етър Вт, Спартак Варна, все отбори с традиции. Тази година в групата от 14 отбора има 9 отбора който са били през годините в елитната "А" - група. От тези 14 отбора очаквам поне 5,6 отбора да се борят за първите 2 места който дават право за участие в елитната А-рфг. Моите очаквания са за първите две места да се борим ние (Нефтохимик), Светкавица, Спартак Плевен, Раковски и може би Спартак Варна. Очаквам също Любимец да се опитат да бъркат сметките на по големите отбори защото те си запазиха основните футболисти от миналата година. На хората който са от Спартак Плевен да им кажа пичове няма спор като история Плевен е голям отбор имате и солидна маса хора който посещавате мачовете. Не сте малък град имате място в "А" група но недейте да се заблуждавате да ви кажа "Б" група не е като селската "В" група. А и тука няма да ви минават селските номера. И накрая да кажа време е Нафтата да се завърне в елита другите може да се борите за 2 място. :lol:

Пич нищо лично,но да минат двата мача между Спартак и нафтата и тогава ще говорим,може и вие да излезете победители,но да не правим сметки без къчмара а ? Е тва се опитвам да обясна на другите плюещи по моя любим отбор и ако искате да знаете нямаше да си направа рег в този сайт ако вие компютърни плъхове не си бяхте отворили миризливите усти :))

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 14 авг 2012 01:43

markizz4o написа:
natrapnika написа:Благодаря на колегата който е отворил тази тема. Колега ако може само да те помоля да сложиш актуалната ни емблема за този сезон https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3328_n.jpg Ще се радвам да коментираме нещата около "Б" група културно без да се обиждаме взаимно. Ясно е че всеки иска любимия му отбор да влезне в "А" - група. И така аз мисля че тази година "Б" група ще е по силна дори от източна "Б" група от предния сезон. В която бяхме събрани Нефтохимик, Ботев ПД, Етър Вт, Спартак Варна, все отбори с традиции. Тази година в групата от 14 отбора има 9 отбора който са били през годините в елитната "А" - група. От тези 14 отбора очаквам поне 5,6 отбора да се борят за първите 2 места който дават право за участие в елитната А-рфг. Моите очаквания са за първите две места да се борим ние (Нефтохимик), Светкавица, Спартак Плевен, Раковски и може би Спартак Варна. Очаквам също Любимец да се опитат да бъркат сметките на по големите отбори защото те си запазиха основните футболисти от миналата година. На хората който са от Спартак Плевен да им кажа пичове няма спор като история Плевен е голям отбор имате и солидна маса хора който посещавате мачовете. Не сте малък град имате място в "А" група но недейте да се заблуждавате да ви кажа "Б" група не е като селската "В" група. А и тука няма да ви минават селските номера. И накрая да кажа време е Нафтата да се завърне в елита другите може да се борите за 2 място. :lol:

Пич нищо лично,но да минат двата мача между Спартак и нафтата и тогава ще говорим,може и вие да излезете победители,но да не правим сметки без къчмара а ? Е тва се опитвам да обясна на другите плюещи по моя любим отбор и ако искате да знаете нямаше да си направа рег в този сайт ако вие компютърни плъхове не си бяхте отворили миризливите усти :))

Заеби колега тука плюнки колкото щеш. Прав си трябва да минат поне 5,6 кръга за да се разбере кой за какво ще се бори. Но аз в моя отбор съм сигурен защото ние запазихме основните си футболисти с който завършихме на 3 място след Етър и Ботев. От делно се поцилихме с много добри млади момчета от Поморие от Цска. И си върнахме доста момчета от нашата школа който са и младешки национали на страната.

Потребителски аватар
markizz4o
Контакти:

Мнениеот markizz4o » 14 авг 2012 01:59

natrapnika написа:
markizz4o написа:

Заеби колега тука плюнки колкото щеш. Прав си трябва да минат поне 5,6 кръга за да се разбере кой за какво ще се бори. Но аз в моя отбор съм сигурен защото ние запазихме основните си футболисти с който завършихме на 3 място след Етър и Ботев. От делно се поцилихме с много добри млади момчета от Поморие от Цска. И си върнахме доста момчета от нашата школа който са и младешки национали на страната.

Раааазгеле едни трезво мислещ ;хх :lol: иначеее това че са млади е много хубаво ноо това че са от Поморие или ЦСКА няма никакво ама никакво значение... нашите момчета всичките са от Плевен или околноста ии играят много повече от доста от отборите от А група просто някой си е наумил че като сме паднали в 2-3 контроли сме "аматьори" ;хх кога гледаха те мач на Спартак в първенството кога почнаха ги обсъждат иначе в контроли бихме и ЦСКА (0-3),Лудогорец (2-3),ЛАтекс-а не помна колко ги бихме хаха

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 14 авг 2012 02:04

markizz4o написа:Раааазгеле едни трезво мислещ ;хх :lol: иначеее това че са млади е много хубаво ноо това че са от Поморие или ЦСКА няма никакво ама никакво значение... нашите момчета всичките са от Плевен или околноста ии играят много повече от доста от отборите от А група просто някой си е наумил че като сме паднали в 2-3 контроли сме "аматьори" ;хх кога гледаха те мач на Спартак в първенството кога почнаха ги обсъждат иначе в контроли бихме и ЦСКА (0-3),Лудогорец (2-3),ЛАтекс-а не помна колко ги бихме хаха

Колега това какво са направили отборите ни в контролите ни нямат никакво значение. Контролите са за да се обиграят футболистите да се изпробват различни тактики който ще се използват през сезона. Резултати от контролите не са от много голямо значение. Иначе браво това е похвално че повечето ви футболисти са от Плевен. При нас също е почти така 13 от футболистите ни са от Бургас който много добре знаят за какво играят и знаят какво значи Нефтохимик. Да те питам интересно ми е по гостуванията вашата агитка ходите ли? Или само на домакинствата сте?

Потребителски аватар
markizz4o
Контакти:

Мнениеот markizz4o » 14 авг 2012 02:09

natrapnika написа:
markizz4o написа:Раааазгеле едни трезво мислещ ;хх :lol: иначеее това че са млади е много хубаво ноо това че са от Поморие или ЦСКА няма никакво ама никакво значение... нашите момчета всичките са от Плевен или околноста ии играят много повече от доста от отборите от А група просто някой си е наумил че като сме паднали в 2-3 контроли сме "аматьори" ;хх кога гледаха те мач на Спартак в първенството кога почнаха ги обсъждат иначе в контроли бихме и ЦСКА (0-3),Лудогорец (2-3),ЛАтекс-а не помна колко ги бихме хаха

Колега това какво са направили отборите ни в контролите ни нямат никакво значение. Контролите са за да се обиграят футболистите да се изпробват различни тактики който ще се използват през сезона. Резултати от контролите не са от много голямо значение. Иначе браво това е похвално че повечето ви футболисти са от Плевен. При нас също е почти така 13 от футболистите ни са от Бургас който много добре знаят за какво играят и знаят какво значи Нефтохимик. Да те питам интересно ми е по гостуванията вашата агитка ходите ли? Или само на домакинствата сте?

е как ходим много ясно :)) по гостувания се събираме поне 1 автобус и отделно има хора които ходат с коли и тва беше на В група сега ще видим как ще е в Б ;дд

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 14 авг 2012 03:00

markizz4o написа:е как ходим много ясно :)) по гостувания се събираме поне 1 автобус и отделно има хора които ходат с коли и тва беше на В група сега ще видим как ще е в Б ;дд

Е супер тогава с нетърпение ви чакаме в Бургас мои пием по някои бира. :) То освен вас май друга агитка няма ни гостува. Спартак Варна имат ама те бойкотират.

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 14 авг 2012 03:47

Програмата за първите три кръга в "Б" група по дни и часове

Направление Спортно-техническо на БФС обяви програмата за първите три кръга в първенството на Единната Б група:

Програма "Б" ФГ Есен 2012/2013

I кръг - 18.00 часа
18.08 /събота/
Банско - Сливен

19.08 /неделя/
Видима Рак/Сев/ - Нефтохимик
Спартак /Вн/ - Шумен
Раковски/Рак/ - Септември
Светкавица - Любимец
Спартак /Пл/ - Чавдар Етр

20,00 часа: Калиакра - Пирин /Рз/

II кръг - 18.00 часа
26.08 /неделя/
Нефтохимик - Чавдар Етр
Пирин /Рз/ - Спартак /Пл/
Любимец - Калиакра
Септември - Светкавица
Шумен - Раковски/Рак/
Сливен - Спартак /Вн/
Видима Рак/Сев/ - Банско

III кръг- 18.00 часа
02.09 /неделя/
Банско - Нефтохимик
Спартак /Вн/ - Видима Рак/Сев/
Раковски/Рак/ - Сливен
Светкавица - Шумен
Спартак /Пл/ - Любимец
Чавдар Етр - Пирин /Рз/

20,00 часа: Калиакра - Септември

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 14 авг 2012 09:31

Аз все си мисля ,че така или иначе отбор от Б група няма да влезе в А 8-)
А иначе Раковски кат им гледах състава са доста солиден тим . Любимец пак ще са сред фаворитите, Светкавица и Видима са с опита от А група , Нафтата го карат на ентусиазъм , Спартак Вн нещо хич ги няма .
Другите отбори са енигма Банско ,Пирин,Симитли все ще объркат на някой сметките . Общо взето ще има интерес ,само както казах май никой няма да влезе в а група .
忍者

Върни се в “Архив”