Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
percival написа:Е,нали точно за това е системата ТМС ? Там всичко е написано ? Пък и не е задължително след като имаш договор с даден отбор да си картотекиран и обратното .
Комичното тук е ,че март месец или там кога беше от ЦСКА твърдяха ,че трансфера е вътрешен ,но от БФС ,че е международен .Сега се получава обратното и пак БФС са прави ,е това не мога да го разбера ? Как която и страна да вземат бфс все са прави
Писал съм го хиляда пъти ,не съм адвокат ,няма и да бъда.Далеко съм от мисълта ,че боклуците от титан са праведни ,но как един не каза от Черноморец и БФС също имат вина ? Пък и не ми каза след като наказание може да се обжалва и се подаде жалба за обжалване ,то кога влиза в сила наказанието и жалбата отменя ли наказанието до постановяването на такова от последна инстанция ?
ПП:Това за "дървеният философ не е за теб ,той си знае за кого е ,човека-омраза ака "левият или десният крачол" .
шивача написа:колкото и да се плюнчете, хем Анесе е наш, хем и новите ще картотекираме, останалото е спам, злоба и безсилие
dreben23 написа:За мен лично тоя Министър на спорта не струва, доказва го и равнището на спорта у нас! Той, ако беше стока, така щеше да подгони федерациите, че да имаме поне 1 златен медалист на Олимпиадата!Реално погледнато би следвало щом БфС е държавна институция, техните правилници да бъдат удобрявани от Министерството на спорта! Едва ли БФС е регистриран като една обикновена фирма и точно там е разковничето- те просто са длъжни да отчитат дейността си пред Министерството на спорта, също както и останалите федерации трябва да го правят, а съответно техните правилници да бъдат удобрявани от Министерството! Само че в България няма закони и всеки си удобрява квото му кефне! А министъра отдавна трябваше да си подаде оставката, понеже спортът в България отдавна умря, а на него не му се чува дори гласа напоследък. Не мога да разбера и друго- за какво месите правилника за вътрешния ред като няма нищо общо с останалите, които се обсъждат. Всяка нормална фирма или учреждение си има такъв правилник и единственият, който го удобрява, е директорът на съответната фирма или учреждение, какво общо има Правилника за статута и трансферите на футболистите с правилника за вътрешния ред?! Направо ме карате да се смея с глас!
percival написа:Искам си Акаунта написа: Нищо не отпада приятелю ... прочети пак договора за покупката на Платини . ЦСКА не са платили навреме ДДС -то по сделката ( както е по договор ) и по този начин цялата сума по трансфера е станала предсрочно изискуема . Има и нотариална покана ЦСКА да изплати цялата сума по договора още през октомври 2009-а.
Аз не видях ,никъде в договора да има упоменат срок, кога трябва да се плати ДДС-тоИма доста ,въпроси назад в темата и все интересни.Но, да не те затормозявам да четеш, били ми отговорил ,когато едно наказание подлежи на обжалване и се подаде жалба ,то какво става с наказанието и кога влиза в сила ? Също така ,как се доказва международен трансфер след като според комисиите към БФС ,трансферът не се доказва от системата ТМС на ФИФА ?
Ето и един линк към страницата на ФИФА ,за въпросната ТМС
http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/footballgovernance/transfermatchingsystem.html
dreben23 написа:Точно така ще стане!За какво да го държат, да ги бие редовно ли?
![]()
Чакай сега, как не е професия, а прекратяват договори по Кодекс на труда! Последно това тяхното труд ли е или не, те какви договори тогава подписват, като дори не го смятат за професия? Тя работата стана много дебела- излиза, че всичките договори на футболисти, дори не са договори за упражняване на професия, а хвърчащи листчета с клаузи за хиляди евра!
Аз съм тотално в храстите, признавам си!
Май се сетих защо не съществува, за да не опетнят законодателството!Аз си лягам, че тая информация ми дойде в повече!
Искам си Акаунта написа:шивача написа:колкото и да се плюнчете, хем Анесе е наш, хем и новите ще картотекираме, останалото е спам, злоба и безсилие
Живот и здраве септември месец повечето може да ги картотекирате . Ама с Платини няма как да стане ... Нали не мислиш , че от Динамо са толкова глупави , че да разтрогнат с него по взаимно съгласие
шивача написа:Искам си Акаунта написа:шивача написа:колкото и да се плюнчете, хем Анесе е наш, хем и новите ще картотекираме, останалото е спам, злоба и безсилие
Живот и здраве септември месец повечето може да ги картотекирате . Ама с Платини няма как да стане ... Нали не мислиш , че от Динамо са толкова глупави , че да разтрогнат с него по взаимно съгласие
ами точно това очаквам-да са глупави![]()
а и на мен ми през оная работа, въпреки, че новото ръководство работи по селекцията и септември ще има изненади, само всичко с титан да е ок. така че първото ми мнение казва всичко по темата:колкото и да се плюнчете, хем Анесе е наш, хем и новите ще картотекираме, останалото е спам, злоба и безсилие
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever и 5 госта